skoooooooooooooooooolaa

Skola igen då !


Dålig uppdatering nu på senaste, men jag orkare inte och har inte tid. Får skriva lite om allting senare istället.



pussssssssss <3





trött och sliten .

TURKIET !

Nu kommer ett kanske "liiiite" försenat inlägg om min, sofies och våra mammors ÖVERUNDERBARA turkiet resa!
Jag och sofie grät flera dagar efter att vi landat i sverige igen efter en oförglömlig vecka i turkland. JAG VILL DIT NU!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kommer lite gräsliga bilder !



Övertrött och jag höll på att spy på flyget på vägen dit !
Plus att vi fick en såkallad spysallad som var VIDRIG !!



Övertrötta sofie som höll på att svimma av spysallads lukten alltså!



Herregud va sliten man va alltså ! hahahaha vidrigt



Våran sjuuuuuuuuuukt härliga strand !!



Gud sjukt furt ! Han ballanserade den där brickan med choklad fyllda bullar
på huvudet hela dagarna ! Vi testade ha den på huvudet och fyyyfan va tung den va!
Magsjuka direkt om man skulle ätit en sån alltså !



Jag och sofie när vi gjorde oss redo för den överroliga kvällen !



Skittrött var man ! Där var vi i Side city! ser förjävlig ut !



Sofie och hennes mamma ! Lika trötta !



Sofie och den såkallade "apelsinen" hahahahahah



bengan och jag på kvällen ! Fransk Manikyr på naglarna hade man också !



Vårt underbara hotell ! Saknar !!


Ser asgott ut ! (var inte riktigt lika gott kanske hahahaha) helst inte när man har magsjuka!



Bengan ! <3



Svanar på hotellrummet hade vi då allt alltså ! hahaha


sjukt fint hotell vare !




Nej nu orkar jag inte mer , men jag saknar det så sjuuuuuuuuuuuuuuukt extremt mycket! Vill bara att alla ska veta hur mycket jag älskar turkiet !

Men veckan efter skolavslutningen, då säger jag såhär Hejdå Sverige , Hej Turkiet ! 2 veckor , de ni! Då är jag och sofie back! lääääääääääääääääääääääängtar ! <3

massa hemska bilder :)

Ikväll blir det inlägg om TURKIET !!! 

saknar det så sjuuuuukt mycket .

.

- träningsvärk i hela kroppen
- huvudvärk
- läxor som ligger och väntar
- ska snart iväg på nå sångrejs hos petra , nervös
- massa tankar hela tiden som aldrig vill bestämma sig
- önskar sjukt mycket saker som aldrig kan hända

Så slut klagat för idag ! :D

klag är vad en tonårings liv är byggt av .





allt löser sig , tillslut <3


Att bli utskrattad !

Kom just hem från ett svettigt träningspass på svea! Nämnligen body pump ! Hinner inte ens köra klart passet förrän mamma och den såkallade "instruktören" skrattar mig rakt i ansiktet . Här försöker man som ungdom bygga upp sin kropp på ett hälsosamt sätt istället för att vara ute och supa med kompisar en måndagskväll . Nänä , det dög ju inte . Bara för att jag hade lika mycket vikter som dom och de är väl rädda att jag ska lyckas bättre än dom inom deras branch eller nåt liknande. Så då tar de till metoden att "trycka ner andra" . Lågt när man är i 40 .. oj förlåt mena 50 års åldern och trycka ner andra bara för att få bättre självförtroende själv . Man blir less alltså !

lågt mamma , lågt .

IRONI ! HAHA !


.

Inget känns bra .


.

I think it´s time to forget you now , i just have to.
But you will always be inside of me no matter what .

I cry , like i always do .
You always make me cry , It always make me cry .
Now its the end , and the start of something new .
I leave you now, even if i said and promised that i never will leave or forget you.

It does not work .
Now i realize , i will never forget you .



paradiset . <3

rubriklös !

Gud vilken helg ! Väldigt roligt har det vart!

Fredag : Var jag med Lina kupolen och stan hela dagen / kvällen . Vi träffade massa folk , så det var öööverkul! Sen sov jag hos linish! <3 Ääääälskar min linsih !

Lördag: Var jag med lina igen såklart , vi var på kupolen och stan igen , och träffade lite folk , ööverkul igen !
Sen på kvällen så var min familj hembjudna till hanna och hennes familj . Jättttekul och mysigt vare! Vi var på en fest hos hennes grannar , sen åkte vi upp till mellsta och kollade på knäckebröddansen live med sofie också! Sen åkte alla tre tillbaka till fyllefesten haha! Typ alla var stupfulla förutom vi , vi satt med ett varsitt plastglas med loka med typ tranbär smak. Haha guuud va furt! Sitter på en bänk mitt upp i allt ihop, och så däckar en typ i mitt knä , skiträdd var jag hahah! fyfan va furt! Ovan att vara på sånna fester haha! Men jättekul vare iallfall !

Söndag : Idag har jag bara duschat och så hitills , sen ska jag städa lite och plugga lite, köpa ny mobil till mig med pappa :D och sen skulle jag träna med mamma men jag har blivit erbjuden att följa med på bio så vi får väl se :)

Ajaaa nu ska jag greja lite , skriver mer senare pussssssss <3 

busssssis jävel

Idag blir förhoppningsvis att bara gå i skolan från kl 9 - 11 . Och så slipper vi hemkunskapen ! Orkar verkligen inte idag. Tänk vilken skön dag , 2 lektioner bara . Först får vi sova bort första No passet och sen kommer vi direkt till idrotten börjar och sen No igen och sen sluta fem i elva eller ha hemkunskap också , men vi hoppas på det bästa!

Efter skolan så ska jag vara med linish och fridish om hon kan men hon ska kanske träna på friskis ? vi får väl se . Vi ska iallafall ut och cykla och så som vanligt för det är då man träffar mest folk , här hemma händer det då ingenting iallafall .
Sen blire nog att sova hos lina ! Älskar det ! Det blir nog bästa dagen sen skolan började .

Fast igår så var jag med sofie och lina på kupolen efter skolan! Överkuuul ! Älskar er ! <3
En grinig buss chaufför skällde ut oss och skrek massa saker argt . Han blev mer och mer förbannad han , så då blev vi också det . (sånt ska inte accepteras) . Han sa/skrek saker som "Hallå!! Jag pratar med dig" (När sofie vinkade till en kompis) Och så sa/skrek han "Hallååååå!! Kan ni svenska eller!?"(Ja kan du??! sa jag.) "Nu gör vi såhär, du betalar med din 50 lapp så fixar ni det med växel och så på stan sen , ni är ju kompisar eller hur"(Men vi vill betala var för sig kan vi inte få göra det då?! sa vi) "Kan ni inte matte eller!? , då äre kanske dags att räkna lite under vintern och lära sig matte!"(men guuuud) "Men lilla gumman , varför kan vi inte göra såhär!?"
Det var den grinigaste människa jag nånsin träffat , fyfan skällde ut oss bara för att vi ville betala var för sig . Slutade med att lina fick lov att ge honom den jävla 50 lappen så fick vi fixa det andra själva. Då blev vi irriterade ska ni veta , jag tog lappen och sa "Nu blev det grinigt alltså!" Och sen råkade det slinka ur gubbjävel också från både mig och sofie fast lite tystare såklart . Alla var överförbannade så vi ringde till Bussgrejen , och berättade vad busschauffören hade gjort så de skulle at hand om det och ringa när de hade hört något om det . HAHAHAHAHA han ska inte komma undan det här bara för att vi var 3 ensamma tonåringar ! Nädu , haha nu äre över för din del vettu .

Imorgon ska jag bara vara med lina eftersom att jag sover där och sen ska jag prata lite med m . Och sen blire hemmakväll sen . Mysig dag !

Nej nu börjar det bli brottom till skolan , pusssssss skriver mer sen nån dag <3

RUBRIKLÖS !

Nu har flera dagar i skolan redan gått sen sommarlovet 2009 fick sitt slut . Asså det är sorgligt !
Jag vet inte hur allt känns just nu , ganska meningslöst faktiskt . Det är så sjukt mycket saker jag önskar just nu som inte kan hända hur mycket jag än vill och det gör mig irriterad , ledsen och förbannad . Men man får göra det bästa av allt och vänta på bättre tider .


 


åååååååånej

SKOLHELVETET!

Nu äre över, det underbara sommarlovet är över ! Skola imorgon! Herrrrregud va snabbt sommarlovet gick men ändå vare väldigt långt! Jag har iallafall haft den bästa sommaren nånsin ! Så nu är det väl dags att lägga undan alla sommar prylar och ta fram skolgrejerna igen. FYFAN säger jag bara !
Man mår inge bra av allt plugg och krav .
Jag ska duscha, måla naglarna och fräscha till mig tills imån , för just nu känner jag mig sjukt ofräsch och äcklig !
Välja kläder tills imån behöver jag också göra för annars får jag panik imorgonbitti det vet jag .
 Ingen ryggrad har jag och bajsandedräkt . Dags att göra nåt åt saken för imorgon börjar jag 9:an ! Helt sjuuuukt att jag har blivit sååå stor ! Nya småå 7:or börjar också, hahahaha stackars dom . Tre år kvar på klacken HAHA!  Själv har man bara 1 år , yippppppi sen blire gymnasiet , åååånej vad ska man välja ? Aja det får jag oroa mig för senare , just nu äre imorgon som gäller. fyyyyyfan .

Men jag känner såhär, att under sommaren har jag "hittat" mig själv mer, så som jag vill vara och är . Jag vågar stå på mig och säga som faktiskt JAG tycker . På så sätt blir nog skolan lättare också, för jag har lärt mig att inte ta så mycket skit som jag fick lov att ta i hela 8:an av några idioter . Nej nu är allt sånt över , jag förtjänar inte att bli behandlad så . sådeså!

Men jag och lina har lovat varann att vi ska hitta på massa saker och ha kul även fast det kommer bli masssssa plugg och prov och skit men det kan inte vara ens liv bara utan man har ett liv utanför skolan också faktiskt.

Finns inget att säga mer , jag tror alla känner ungefär lika när det gäller skolan .

Hejjjjjdå skriver mer senare pussss <3




.

Heeej .

Idag har jag en jävla smärta överrallt alltså .

Jag vaknade nyss och slank direkt till datorn för jag kände behov av musik. Nu ska jag berätta lite om min vecka !

Måndag: Var i Falun med linish och det var ju som det var haha :) Vi träffade några och shoppade , fast vi köpte ingenting haha . Sov hos lina också öööööööverkul.
Tisdag: Var med linish , vi åkte hem till amina och hälsade på :) jätttekul vare! Hon bor så sjukt fint i hennes nya lägenhet! Hon noppade mina ögonbryn så nu är de nynoppade skööönt. Sen på kvällen så åkte jag, lina , linas mamma och hennes syrra till KÖPING! Det vare bästa vi gjort på sjuuukt länge! Seriöst bästa dagen nånsin. Vi kom hem mitt i natten så jag sov hos lina igen . ööööverbäst dag!
Onsdag: Var jag med linish igen haha tröttnar aldrig! Vi åkte till stan och sen kupolen. Åt vår älskade kycklingsallad och träffade några. Sen blev det en hemmakväll var för sig hemma. Satt vid datorn och skrev med lina på msn och telefon samtidigt haha assså vi kan inte vara utan varandra ! haha :) <3
Torsdag: Idag ska jag vara med linish igen haha ! Idag blire nog att bara hänga (töntigt haha) och inte göra nåt speciellt. Men det hände så mycket igår kväll så vi har nog mycket att prata om idag! :):):):):)
Fredag: Ska jag till kupolen med sooofie! Sen blire att sova hos hennes farmor och farfar i en stuga :) kuul , haha gud hoppas jag kan sova nu då ;) haha ! <3
Lördag: Då ska linsih sova hos mig för vi har huset för oss själva (jag vet vad ni tänker nerra) huset kommer stå kvar och vi ska ta det lungt haha! Kul skare iallafall bli!
Söndag: Dagen innan helvetet börjar, vad ska man göra då? Gruva sig och gå runt utan ryggrad kommer jag göra iallafall.



Måste bara klämma in:

JAG ÄR SJUKT GLAD FÖR LINAS SKULL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusssssss hej nu orkar jag inte skriva mer! Skriver mer senare men jag mår iallafall överbra idag!


helt sjukt

....


Herregud

Nu bär det iväg till falun med lina (!!!!!!) Ånej haha , vilken dag det kommer bli !

här har ni ett flygande huvud

haha flygande huvud bild , som jag och lina kallar det men nu har jag bråttom så jag orkar verkligen inte leta på någon annan bild faktiskt.

Hejdåå skriver mer senare om dagen pusshej ! <3

back on track

Imorgon blir det att vara med linish ! Lääängtar  <3 pussssssssss



vi är bäst vettu <3

Min och Tildes helg !

Hejhej bloggen !

Nu sitter jag här med Tilde efter en överrolig helg !

Fredag : Vi var ute och cyklade på kvällen och var uppe typ halva natten så det blev en massa dryga bilder haha !
Lördag : Vi shoppade hela dagen och hittade några fynd , sen hade vi spa på kvällen och filmmaraton. Vi kollade på Fucking åmål (årstradition) och cuppen! OMG va bra den är ! Vi har kollat på den om och om igen haha . Ben&Jerrys åt vi också såklart, premiär för tilde .
Söndag: Nu ska vi bara ta det lungt och så .

Jag lägger ut lite bilder nu hahahhaa helt sjukt furt !



Ingen dubbelhaka ! önskedröm ? haha



Trötta !


Övertrötta !


Ansiktsmask !


Hahaha


Tilde !




Okej nu orkar jag inte mer, hejdåååå skriver mer sen pusssss <3

hej hej bloggen det är 7 augusti ! :o

hej hej bloggen

Sitter här i pyamas och utan ryggrad. har inte haft tid eller ork att skriva nåt . Men jag har iallafall vart med linaaaa en massa ! underbart , tröttnar aldrig på na!
<3 Vi har vart i falun och sovit över mycket! Jättttttteöverkul alltså !
Helt sjukt va folk pratar med oss hahah , men kul äre !
Om ni vill se bilder från falun med lina och så , då går ni in på linakarlstens.blogg.se där finns bilderna !
 Tilde kommer lite senare så jag ska väl börja göra mig iordning för just nu ser jag förjävlig ut, har inte sovit nånting i natt typ! Jävla fullmåne säger jag bara , vaknade helt kallsvettig kl 3 ah så kommer man upp så är mamma också uppe, helt sjuukt jag kunde verkligen inte sova !

Nä nu ska jag fortsätta lyssna på musiiiik och fixa mig lite hastigt. Pussssssssssssss <3


Tildus kommer på besök !

Tildus kommer imorgon och ska sova här hela helgen! Det var sjukt längesen nu så jag läängtar!



OMG ! Hahaha roligaste bilden från kristi i idre !



OMG ! Sjuuuuuukt fult !

Line och Lina <3

jag och linish

Jag och linish ! coolingar !


Gud hur vi är ! hahaha vi kan vi



Här kommer vi farande som vanligt på min snygga kärringhonda !



Vi släpper aldrig taget om varandra !

Här är bilder från idag med lina! Älskar dig bästa vän ! Du är bäst! <3

Det får räcka , nu ska jag sova godnatt pussssssssss <3

Lycklig och stolt !

Halloj !

Det är första augusti! Neeeeeeeeej , skolan börjar om typ 2 veckor ! Herrrrregud nej jag vill inte inte inte inte !

Idag har jag iallafall vart med min bff linish ! (linaaa) Vi cyklade till Kupolen och lunchade! Vår älskade Kycklingsallad på kompis mat och prat eller vad det nu heter haha!
Den här veckan har jag varit med lina ! Överkuuuul som vanligt, sen har frida vart med lite också! Fast nu är hon i Stockholm och kommer hem imorgon, hoppas hon haft det bra!
Jag har även klarat av det som har vart svårast i mitt liv att klara av (sjukt) att sova över! Jag har sovit över hos lina! Jag är så sjukt nöjd hahahaha , sov där två nätter i rad! Vi sov ihop trängda i hennes säng! Mysiiiigt! Men tänk att jag klarade det! Jag är en normal unge , äntligen!
Vi har haft jättttttttttekul de här dagarna! Cyklat runt och pratar med skitmycket folk haha översociala , men det är trevligt!
Nästa vecka blir det Västerås också, för lina ska träffa F . Sjukt kul ! Jag är så glad för linas skull . <3

Imån ska jag vara med linish igen och amanda lind ska vi nog också träffa en stund , kuul ! Sen på kvällen ska jag och mamma träna på svea , längesen nu så det ska bli skitskönt att köra lite pump faktiskt!

Nästa helg ska tilde sova hos mig hela helgen också! Sjukt kul, väldigt längesen vi gjorde nåt! Vi har ju inte hunnit fyfan.

Sen veckan efter det får vi se om jag och lina faktiskt kanske tar tåg och buss upp till Idre några nätter bara, det skulle vara skitkul så den tanken kanske vi fullföljer haha!

Är det bara jag som har HELA resten av sommarlovet planerat? MItt är helt fullbokat alltså, inget mer får plats nu haha och sen börjar ju skolan igen helt sjuuuukt va snabbt sommarlovet har gått!
Men mitt sommarlov har vart det bästa någonsin!

Skriver mer senare , pusss ! <3

/ line

RSS 2.0