SUCCÉ!

Nyss kommit hem efter ännu en succé av Revy resan, fyfan va de äger asså! :D <3 blir sjukt lyckligggggggg g g g  gg  g.

Har som vanligt inte tid med ett långt inlägg, klockan är svinmyckä och jag är svintrötte!
Men på fredag äre sista april och jag vet int va jag ska göra för de finns inge å göra kiol


nej nu så..

NATTI SWEDEN !


natti

HEJSAN.

jag svettas som ett vårtsvin och ska försöka sova. ville bara berätta att jag lever och är sjukt trött efter en vecka fylld av revy resan. nu äre pause i några dagar så nu ska jag faktiskt ta tag i bloggen igen. i promiseee. och träffa min älllskling. <3

nej natttti med er nu. piiiiiiiiiiiiiiooosss


line is back on track bitchessss


PUSS!

7 månader med min älskling!
Jag älskar dig mest av allt lazim och vi ska alltid vara tillsammans.
du är min, bara bara bara min. <3

lazim<3line
  

vi är bäst tillsammans vi

liniiiiii is in thaaaa house !

Halojjj!!!! :D:D:D

fortfarande uppe i varv efter Revy resan! En hel dag på maxim igen har det vart, eller aa gick i skolan först som sög kamelpung till klockan 11 , sen åkte jag hem, åt lite foodi och sen sov i nån timme för att återhämta krafter till showen! alltid lika kul och är alltid lika uppspelt. Livet leker för tillfället!
Ni som inte har sett den måste komma och kolla säger jag bara, hur bra och kul som helst! Man blir 1000000000 ggr lyckligare efter en sån här show. De kan jag lova ;)

Jag måste få in att jag saknar lazim hur sjukt mycket som helst, tänker på han hela hela tiden <3 men det är för att han är bäst !!

Började nyss fundera om det va nån som hade spytt i huset eller nåt avlopp som har gått sönder och att en mekaniker med stjärt springan framme och luktar röv/svett/har ingen dusch/lökandedräkt är här och lagar toaletten. Men sen kom jag på att det är ju jag som luktar pung efter showen, sjukt svettig blir man så man luktar skit och tycks behöva en dusch enligt vissa.. nejdå. jo. nej.       jo hahahaha.

Jag fryser ballen av mig så jag måste duscha nu och sen ringa min älskling. pussss hejsvejs


Natttti <3

Revy Resan<33

tjenamorsen i galorsen!

Jag vet att nu vare allt bra längesen alltså, men jag var faktiskt inne igår och skrev ett överlångt inlägg men nej nej datan laggar (töntigt) som vanligt så inlägget försvann och de blev inge av. Så nu tänkte jag bara berätta att det var PREMIÄR PÅ REVYRESAN IGÅR. och ffyyyyfan va kul det var! aldrig vart med om roligare förfan. och jag är helt seriös.

Här är en sammanfattning av vad jag håller på med under kvällarna, haha töntigt MEN JAG ÄLSKAR DET ELLER HUR!

http://svtplay.se/v/1971318/gavledala/20_4_19_15_svt_dalarna?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,1971438/sb,p103302,2,f,-1



PUSS hejdå nu ska jag till maxim och bli sminkad inför showen ikväll <3

hejdA.


Sjuuuukt kul

HAHAHAHHAHA!! sitter här och skrattar mer och mer åt ett klipp lazim visa mig. tar om de hela tiden just då de roliga händer, när hästen sparkar ungen och de sjukt roliga och gälla skriket kommer fram.

ni måste kolla. HAHAHAHA. exakt min (och tildes) humor. säkert bara för att jag är övertrött. Kastar huvudet bakåt.

http://www.youtube.com/watch?v=63IHBs3KRXE&feature=related

Natti

Nu är man klar efter en helrenovering av kroppen, överskönt att va klappad och klar inför veckans rabalder! töntigt. hahaha.

nu ska jag kolla på filmen "hide and seek" på datan, innan de är natti natti för mig som de tudligen va strax efter 10 för tilde. klenis.
filmen är överläskig men Whatta häck , jag får väl drömma mardrömmar då, då äre väl så då!! kommer ångra mig inatt då hon sitter vid min sängkant och ska precis till å strypa mig.. rädd hahaha.


den där backnäsan klarar jag bara inte av.

NATTTTTTI FOLKS ! 


om ni undrar, så saknar jag min lazim övermycket.

du är det bästa som finns <3

Det är för oss solen går upp .

här är en bild på den finaste pojken i världen<3



jag älskar dig mest av allt <3
du är bäst helt enkelt


shulululu

tjolahopp snopp!

 jag hatar söndagar, och kommer alltid att göra.
man blir så jävla folkskygg och deppig.

Idag har jag typ inte gjort ett skit, var ute och gick ensam först, sen åkte till falun och vände, för de blev krångel. kom hem och då slängde jag och mamma oss i bilen och tog en stressrunda på kuppan, med benen på ryggen och skägget i pannan så blev de en tröja och lite annat i farten iallafall.
sen har jag städat rummet och nu blire fotbad och lite plugg. för imån drar revy rese veckan igång! blir föreställningar :
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag

onsdag
torsdag

onsdag
torsdag
fredag


så nu kör vi järnet hörni!
töntigt hahah,

nej nu ropar mamma på mig. bajjj jag är nyklippt och jag är kär i lazim <3



ÄLSKLINGENS TRÖJAA<33
mysssssssssssssiigt


freeeedag igen!

Idag får ni höra några citat av en lite gladare line. är fortfarande överstressad men jag känner att nu får allt gå som de går. har lärt mig att de inte är värt att ta ut oron i förskott, då får man dubbel smärta om de väl händer nåt dåligt sen liksom. smartskallen är inte borta än iallafall. töntig. m.
Idag var de nationellt prov i matte som gick direkt åt helvete. visste de redan innan , men försökte ändå, och jag hade rätt. men men jag tycker jag är duktig jag iallafall. de är väl ändå viktigast! nej. joo.       nej.

Idag har jag (efter skolis) vart med linaaboiii, överkul dag<3 älskar haha. men de va faktiskt överroligt, vi åt först glass på stan. Kollar upp, vilken syn möts ögat av? jo, tildu. Fyfan va furt att hon och sin trogne amigo rebbe kommer och visar upp allt de köpt. tildes röst "vi åkte karusell, två stycken! de blev 60 kr, eller nej 70, eftersom en biljett kosta 35, och de va typ en arm som höll i en liksom, man typ satt i handen, övercool testa den! (men såndär upplivad, uppspelt och barnröst som man själv hade när man var liten). Och sen visade dom alla munkar dom hade köpt och remmar. Fick tydligt upprepat för sig ett x antal gånger av tilde att "VI DELAR PÅ DET". rädd att vi ska tro att hon ska äta allt ensam.
Vi fick iallafall marknads feeling efter det (nej, jag ville också ha munk och rem) så vi gick över till marknaden. lekte och sprang runt där ett bra tag, hände översjuka och roliga saker så vi skrekskratta oss igenom dan.
Sen hade vi övertråkigt så vi chansa och hoppa på närmaste buss, blir 603 till jax. hahahah. fyfan. vi tror att man kan åka ett varv och komma tillbaka till stan igen, men tydligen inte. så alla har gått av bussen och vi åker vidare med bussen. hahahah. fyfan kan ingenting vi. Då får busschaffisen nys på oss i backspegeln. Skriker "SKA NI GÅ OOT ELLÄ??!" vi kasta huvudet bakåt och skratta och skriker hejdå och går av. hahaha kommer ut och alla som redan gått av skrattar en i ansiktet. jävla parasiter! vet inte va de betyder. hahaha. tkr de låter coolt. men nej.
hamnar på en fritidsgård där vi, för de är så sjukt kallt ute, sen tog vi nästa buss till stan igen.
överbraaa dag <33  behövdes verkligen kan jag meddela! de som behövdes mindre va väl allt jag åt (du vet, jag och marknad borde inte blandas). 

NU är jag sjukt sliten efter hela dagen, så jag ska väl börja tänka på refrengen fast kl inte ens är 11. men jag ska inte sleepa, utan mer varva ner lite. 

NATTTI FOLKET, line is back on track mother fuckers. galen. hahaha.  




MÖR

jag är såååååååååååhär sliten på allt just nu.

det är revy resan, där jag har över 10 nummer att öva in som ska sitta PERFEKT om en vecka!! sen äre föreställning nästa vecka dagar: tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag.  och sen äre mer veckan efter det. sen har man ju sången på fritiden också då jag har minst 6 låtar att öva på, för vi ska nämnligen ha konsert. sen har jag tusen prov och en pojkvän jag vill träffa och några vänner kvar också kanske?? jaa. kanske vill träna OCH KANSKE FÅ EN LUGN STUND TILL ATT ANDAS??? men nejnej. här ska livet plöjas igenom.

så jag ska faktiskt sova nu, är ändå intet värt med att sitta här och ruttna ner här som vanligt. örkent inte. blir så mör så mör på allt. hejdååå.

ursäkta att mina inlägg är lika torra som gamle olovs på 80+ hälar men ni har iallafall fått veta anledningen. blir bättre sen skaru se när allt lugnat ner sig. har fan inte ens tid till att hålla hygienen i trim, då äre illa. nej den håller jag aldrig i trim äver fast jag har all tid i världen så de va inget nytt.

GODNATTTTT alla som troligen och förhoppningsvis har det bättre än mig



m-m whata day! (tar från engelsk version av musse pigg, kan)

Such a lovely day!

Den här dagen kan jag beskriva med två ord: underbar och cousig!
alltså även fast de va skola så va man ändå lycklig, efter skolan vare den bästa dagen på länge. vädret gjorde mitt liv på topp igen! THANK GOD! de va i grevens tid.

idag har jag hunnit vart i skolan, vart med tilde, åkt till falun, haft sönder min mobil för nån timme, vart med lazim, vart på kupolen, vart med sofie och nu sitter man här nöjd med sin insats över dan. töntigt. hhahhaa.

Imån blir skönaste dagen nånsin, är på maxim hela dagen för att grejsa med de sista inför revy resan vi har PREMIÄR på om ungefär en och en halv vecka maybiiii. kulkul. grinig. haha men de blir finemang de. bara för att man slipper skoldagar hahaha. kom gärna och checka in showen. eller nej gör inte de om ni vill slippa mardrömmar för livet... MEN TILDE OCH LAZIM MÅSTE KOMMAAAAAA . galen. bestämmer hahah.

Här är en sammanfattning av bilder över dan då jag lekte med cous på stan.


världens härligaste dag med världens härligaste cous.


leker på bussen. går till överdrift och ställer sig upp i bussen och övar ifall
busschauffören skulle skrika såhär åt oss : sitt ner i bussen!!!!
vi kasta oss på sätena och övade lika länge som vanligt eftersom att båda vill visa olika förslag hahahah.


nöjd och går upp där och börjar ta kort och greja. och tildes hand där nere i hörnet går jag inte med på. hahahaha.


ska äta muffins så vi stoppar tuggumina bakom örat. överäckliga hahaha. men de är så vi är de. avslöjar hahaha.


och självklart skulle arabline fastna med sitt tuggummi i håret eftersom hårväxten aldrig tar slut.
sårad.

jag känner att jag måste börja uppdatera mera eftersom mitt mål här i livet är att bli lika känd bloggare som kissie och dom andra så de är bäst man ligge i.


bajjjen nu lä jag plugggggaa , nej . jo. nej

m.

m.

känns som om min blogg blir sämre och sämre. glest med inlägg, folk och motevation. töntigt.

iaf som ni märker så blire här ett grinigt inlägg. så grinigt så ni knappt hinner få igång läsnerverna förrän det är slut.
idag var jag ute och gick med amanda, "plugga" , dega och va med sofie hela kvällen. myspys. (grinigt inlägg som sagt)

fyfan sista dan imån sen back to hell!!! FACK FACK FACKKKKK K K K K K K KKKK hate iiiiit so bad att nu skriver jag int mer idag

ingen bild får ni heller godnatt


Friday night!

Tjenix Felix!
(och nu vill jag inte höra en grinig kommentar av någon (tilde) att "det där rimma ju inte ens" nehe? som om jag inte vet det redan, grinig hahaha.)

Idag va sista dagen på lovet :(:(:( fyfan va deprimerande vill jag lova. fastän lite svårt å sova. (lägger in lyrics från koloni sången, ni vet tjena morsan, tjena stabben , här är brev från älsklings grabben) töntigt. fortsätter överlänge.
Idag var jag med min bara min (galen) älsklingg<3
skulle egentigen följa med mamma på hotelfrukost vid en 7 tin men de blev inge så man gick upp kl 6 !!!! alldeles i onödan. men visst skoj skoj.jag behövde väl ändå inte dom där timmarnas sömn.

nu ska jag inte skriva mer, men jag ville bara upplysa om att jag levde. haha. för nu ska jag fixa mitt hemska "utseende" till spegelbild, för jag ska nämnligen hem till amanda lind :) <3 så dags att röra på påkarna.

good bye folks, have a great friday evening, because i will. ;)




måste alltid ha en "oseriös går till överdrift" bild med på slutet hahaha.


Idre!

Bilder fårn vår tripp till idre, varsågoda! enjoy! som vi kända bloggare säger. eller som ni kända bloggare säger. eller nej som dom kända bloggarna säger eftersom inte kända bloggare läser min blogg.
aja here we go


jag har kul även fast jag sitter och stirrar en demon i vitögat. dum.


klassiska "ej röka" bilden. alltså, jag och tilde har ett projekt som vi håller på att genomföra. nej. jo. de har väl pågått ett tag. nej. joooo. galen. iallafall så ska vi rensa landet på offentliga rökare som röker in public. så varje gång vi ser nån som röker bland oss, så börjar tilde hosta hysteriskt, och jag går med bestämda taxben till personen och säger: "ööh, ursäkta men hon där borta är faktiskt allergisk mot rökning så om du skulle kunna ställa dig nån annanstans och röka!" . hahahaha, dumma. och de värsta är att han på bilden ställde sig bakom busskuren, hahahaha fyfan va lättlurad. dum.


grinigt. hahaha. bara jag som kan bju till.


posarN! avis.


men här har vi sexy mama! överdriver. hahaha.


de värsta är att jag har hjälm men ingen annan. märker de i farten.


de där styltbenen klarar jag bara inte av. och att vi kör yoga uppe i de oranga köket klarar jag ännu mindre.


på riktigt de värsta jag sett. ser ritkigt vilken pina övningen gav mig på ytterlåret. och en grisstrumpa, de har man bara inte.


ärligt de värsta jag sett på riktigt. "VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU GJORT MED MIN COUS???" galen hahahaha. tkr de är kul.


lekte en stund när vi skulle ut och gå. hahahah är inte hennes vänstra fot de värsta ni sett. ser ut som ett hundansikte förfan.


överdrift. men tänk de som kommer från baken inte alltid måste va skit. töntigt.


gunnar.


sjunker ner. över djup snö. själv satt man fast ända upp till jumsken i några minuter.


tilde fick den bästa sängen. sårad.


förstör haha.


älskade ägg. töntigt.


de va allt för mig förtillfället, tjohejjjjj

back in buissnes!

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbadabbadoooo. bra humör .

nu vare allt bra längsen och de va inte med mening, men jag haft lite fullt upp faktiskt. nej . jo. för de är ju lov och jag njuter så mkt jag bara kan. fyfan va slappt lov de här har vart, äta och glida runt. nej hasa va ett mer passande ord. aja de är väl så de ska va, jag är ju faktiskt bara 15 år så va ska jag kunna gö åt saken liksom . mm sug på den ni.  töntigt.

idag har jag vart med älsklingen<3 , övermysig dag som alla andra dar med honom. vi var ute och åt och typ bara tog de lugnt hela dan :) loveya<3 töntigt

sen blev de en kväll spenderad med sofffi at her placeeee, vi kolla på bellatyras show som faktiskt va värd att se helst eftersom dessie var med, hate her! bitchig. hahaha. och? kaxig.
aa och de värsta jag hört va att en tjej på stan sa såhär i direkt sändning: mina favoritbloggar är Bellas och Tyras! (uttalet är som i tyra banks) hahahhaha, dum. men seriöst fyfan va jag skäms över henne. helt sjukt. hon heter ju tyra, som ett vanligt hederligt svenskt namn, som min och tildes gammelmormor tyra. eller hur. ja tänk kvinna tänk. tar i hahahaha.

nej nu har man nackspärr och ska in i duschen. sprang i regnet och mörkret alldeles ensam (fast deförståss vet man ju aldrig va som gömmer sig i busken bredvid, ding ding ding ding...ding ding ding ding) (hoppas ni förstod att de va musik som i en skräckfilm) töntigt. hahaha.

ske nämnligen opp tidigt imån
natttttti , <3


lajn is on the line , again !

Hemma!

Tjennnaa,
nu vare allt bra längesen du, men jag har faktiskt vart i idre sen i fredags! överkul vare! men alltid lika skönt att komma hem, till verkligheten liksom (som inte alltid är värt att komma tillbaka till) och träffa min älskling g g g g g g g   .

Tilde kom till mig i torsdags kväll efter hennes tur till götet , vi kika på saw 2, haha sjukt rädda. sen sov vi i någolunda tid (nej) för att vi skulle försöka ha en chans att ta oss upp nästas morgon, vi kom som vanligt upp för sent så vi fick stressa, panikcykla till ica för att köpa nåt ätbart inför resan, men DET ÄR SÅN JÄVLA DÅLIG SERVICE PÅ DET DÄR STÄLLET så vi fick bara med oss varsin svindyr baugett hem. skoj.

Lasse och petter hämta oss vid en 12 tin och då skynda vi oss till tågstation och sen bar vi tre (jag, tilde och petter) iväg till idre. bytte till buss i mora. De var så jävla fullt på tåget så vi fick lov att sitta i nån jävla trapp. kul.fortsatte resan med brutet skulderblad förfan.

Men jag känner som så att jag berättar med utifrån bilderna som kommer upp imån kväll när tilde också är hemkommen.

jepp så fåre bli, bajjjj <3

NU ÄRE LOV OCH JAG SKA VA MED MIN BOY


Lov!

Hejsan hoppsan lillebror! (tar gamle karlsson på takets replik, töntigt)

Jaha här sitter jag och börjar mitt härliga , underbara och förhoppningsvis våriga lov med ett påskägg ! ja jag firar alltid allt genom att äta, men de är en bra grej tycker jag. FÖR JAG ÄLSKAR ATT ÄTA DET ÄR MIN HOBBY!! matgalen.

Jag har vart med älsklingen idag efter skolan, där vi fick lära oss dansa bugg och foxstrott----> värsta jag vart med om.
men en rätt chill dag iallafall. töntigt. och nu sitter jag här, mätt och belåten (nej bara mätt, eller aa belåten också men kommer självklart äta mer under kvälla) och väntar på att tilduskusinus ska sätta sin fot i vår hall nere. (har bara en fot efter hon tog upp fajten mot dommarn idag på matchen då han sa att de blev hands fast hon egentligen bara skulle "klia" sig i hårbotten för hon har mjällproblem och då "råka" bollen komma flygandes mitt på handen, så de vart catfajt och hon bröt av hälsenan när hon knäa han i magen och knocka ner han på plan, mm den gubben gick inte, tildu (smeknamn på smeknamnet) är alltså inte att leka med kan jag lova. gud egen historia äre värsta jag sett hahahaha).
Vi ska iallafall till idre imån , vi tar tåget upp och sen byter buss i mora och åker vidare upp. kul kommer de bli iallafall om man bortser från spyscenerna jag kommer hålla i då jag börjar bli riktigt åksjuk som alltid. pettetortus åker också med!

Gud har skrivkramp i höger axel nu så jag lär avsluta och fortsätta min datakväll som är överskojig.

bajjjjskorv <3

RSS 2.0