morn!

godmorgon!

hann inte blogga igår kväll, de var ju konsert! och min skola äger alltså :D töntigt. men asså alla var jätteduktiga och det blev en lyckad konsert! nöjd. hahaha.
idag börjar jag halv 1, lika som gårdagen! hur skönt som helst :) blir bara 2 timmars skola, sen är man friiii frii som en fågel! i en vecka framåt! :) sköönt skare bli! men jag kommer fan sakna klassen.. haha.

nej nu lä jag plugga lite, är redan klar att åka till skolan. så då kan man mysplugga (nej) nu till provet. fyfan fyfan säger jag bara

hörs sen! ha en bra halloween ;) omg de är ju idag?! eller imån? bäst att passa sig så de inte blir som för något år sedan, då ett gäng ungdomar kom förbi och kasta ägg på trappen. då blev inte farsgubben glad du!

justja, jag glömde säga att jag har stäckt vaden, så jag kan fan inte gå. haltar runt som nån galning, ska fan upp och hämta pappas kryckor. har vart såhär i 2 dar nu. men de visste man ju, att nåt skulle hända inför lovet. blir sängliggande jag då i en vecka. trevligt.


mysstund så här på morgonkvisten!

Goodmorning

här sitter jag och myser, eftersom jag börjar halv 1 idag! hahahahahha. fyfan vilken tur man har ibland alltså.
går halv 1 till 2. kort dag. onödigt enligt mig, men iaf så efter skolan åker jag med josefin hem så fixar vi oss lite och så, sen blire att åka tillbaka till skolan igen för samling innan höstkonserten ikväll ;) guu så kul!

nej nu har jag myst alldeles för länge, hoj!


fining med skabbtäcke. hahaha. påslakanet åkte av i natt. måste förklara.

dans tajm!

Haloj!
nu ske jag byta om och dra mig mot dansen. fan va skönt de ska bli att bara få skaka loss i en timme nu!! så otroligt skön känsla! älskar hahaha.
var så sjuuuukt kul i skolan idag! världens bästa dag typ, skitkul verkligen! JAG ÄLSKAR ER KLASSEN ♥ (klaffen klassen! internt skämt till tilde)
efter skolan åkte jag å mamma till kuppan och jag fick ett par nya kängor! :D fyfan va snäll mamma man har! och då är överöversnygga :D <3
jag har namnsdag idag å, line sabina!  jihuuu, haha. blir lycklig för en sån liten sak.

bajj!♥

 ♥♥♥♥♥♥

morning!

Godmorgon godmorgon landet! töntigt.
jahapp, så ni är vakna å ser jag. de va inte en lång natt de där inte. men jag är ändå inte så trött om jag ska va helt ärlig. snosa inget idag heller, så de är nog därför. haha. nu har jag slängt på mig nå kläder, och nu återstår bara smink och en rejäl åtgärd av den här dränkta katten som sitter här bakom skärmen och skriver. börjar bli brått nu, 20 minuter och sen har bussen avgått.

ha en bra dag! själv har man matteprov direkt på morgonen! niceeee

bajj!


bild innan hagafesten. ååh vill gö nå kul snart, de här livet är inte okej


natti natti

nu säger jag godnatt! blev en aning sent men men, hahah kommer va död imån! ska iaf läsa igenom matten nu och sen sova på saken. få se om nåt är kvar i nån hjärncell när man vaknar igen ;) om en sisådör 5 timmar. haha fyyyfan!!

natti!

ååh

hojen!
va gör ni för någe då? vill. haha.
själv så ske man plugga nu, ska fan plugga till klockan åtta nu. helt oavbrutet. lika bra att få de överstökat. har fan matteprov imån!! fan fan fan säger jag då
och jag känner mig bekymrad över allt, känns inge bra alls. har prov, och har inga kläder och nu börjar de bli olämpligt med högklackat också, skithalt förfan. ååååååh, vintern närmar sig ocksåååå. fiffan. de blir skitkallt och massa snööö, de enda bra är att jag fyller år och de är julafton ;) hahaha. älskar. fyfan då får man bli sitt riktiga jag igen, barnet man engång var!
men va händer??!! hatar när de blir såhär hahaha, fyfan nu läggerr jag ner


natti!

Godkväll på er folks.

nu äre dags för line olsson att läggs sä och söva, nej. men man kan väl få krypa till kojs iaf, kanske blir att somna till en film. är ovanligt pigg faktiskt. så ska nog lägg mä och plugga lite. lika bra. nej. jooo.
idag va en rolig dag i skolan du, älskar. hahaha. imån äre sovmorgon och sen slutar man vid en 2. sköön dag kan jag säga! nöjd.
nej de är ingen idé att hänga kvar vid datan längre, onödig tidsbrist. töntigt. haha.

natti! ♥ puss


hemskt. hahahha

gokväll

Söndag igen. fyfan. ja jag säger alltid samma sak, fyfan.
det här är inte okej, har legat i den här jävla sängen i tusen timmar i streck nu föfan, inte undra på att man bara blir segare och segare. men de finns ingen mening med livet på söndagar, är så ledsen och deprimerad så de finns inte. jag har en massa skit jag lä gö, men har ändå inte gjort nåt än. och nu är klockan halv 7. jag har haft hela dagen på mig, men nää nu får man för sig att de är dags. fyfan åter igen, va äre för fel på mig? finns de fler som ligger instängda i ett mörkt äckligt ovårdat sovrum? de hoppas jag. dum.

åt nyss lite soppa och nån övergod macka, va tydligen en nyhet i butiken. svingo, haha. älskar.
nu ska jag ta tag i dehär såkallade livet, ska börja med att plugga matte och so. så jag fattar lite av vad vi håller på med. sen ska jag städa rummet så man kan vistas här inne.
blir en pause vid ensam mamma söker, för de ska då jag se. sen ska jag duscha och fräscha till det här såkallade utseendet.
sen bire att kolla på en film eller nåt liknande, för att varva ner. sen SOVA! för imån börjar en ny vecka, men de är sista veckan innan höstlovet! sköööönt. nu blir väl höstlovet inställt, de vet man ju.



nu är csn kortet aktiverat, så nu ni! ;)



Lördag kväll at sofies placee!

Godkväll!
Happ då vare lördagskväll igen då, fiffan tiden får så jäkla fort alltså. haha. jag och sofie sitter hemma hos henne med varsin data i knät och lanar. okej, vi surfar runt på facebook och liknande och är allmänt sociala med varann men vi tycker de låter så coolt att säga att man lanar så därför säger vi de. typ "ska vi hem och lana?" hahaha. töntigt. hohohoo. undra vart dedär kom ifrån

började denna lördag med att dansa i forum för bröst cancer fonden! och guuuuuu va kul de va! helt suuukt. hahaha. älskar. jävligt skön start på dagen, kom igång i tid! :)
sen har jag och sofie legat ihop trängda i min lilla säng och sovit, hela dagen föfan. ahhaha. fyfan hur vi är.
lika inatt å, sover med kläderna på hela natten till en 7 på morgonen, då gåår vi upp och tar av oss kläderna och lägger oss igen och sover en timme till. säger ingenting till varann från typ 23.00 till 08.00. hahahaa. sjuka föfan.

nejnu ska vi väl gö nå gemensamt, nej. jo. hahah. finns ju inge å gö i den här jävla staden, inte undra på att man jämt har hemmakväll. fast vi va ju ute och flängde förra helgen så nu vare behövligt med en lugn skön utvilande helg så man kan få pusta ut från den stressande veckan!

imån bire att städa rummet (är tvingad, så inget eget insiativ) sen lä jag plugga sönder mig för jag har 2 prov nästa vecka, kan inte ett skit på ren svenska, och nu är jag seriös. är tvingad med de å, men är viktigt! G duger för mig. kan inte få högre ändå hur mycket jag än försöker, haha. sårad.

hörans senare! bajen så längeee ♥

 överliten, haha.


hitta gamla bilder


GODNATT!

godkväll! eller godnatt ska jag väl kanske säga. för jag och sofie ska sova nu, är helt förstörda efter en veckas slit i skolan.
blev iaf bio med sofie och emma ikväll! vi såg himlen är oskyldigt blå. jävligt bra film! mysigt vare å. :) <3
sen hände de lite grejer som jag inte ska ta upp här, men chocktillstånd blev de då. fyfan.
nej nu lä vi sova, ska upp svintidigt imån. dans tajm! töntigt.

natti med er!

datasalen! igen

haloj igen! töntig.
nu har halva dagen gått, eller aa mer än halva. och nu har jag datasal. MEN! hahaha. va händer?! datakunskap menar jag. så nu äre lagligt att blogga. neej, vi ska göra annat egentligen. så lite baad är man väl. töntig. uppspelt föör de är fredag. haahah.

hörans, hoj!

datasalen!

godermorgon!

sitter i datasalen, fifan va tidigt man kan va ute och flänga. börjar egentligen halv 11 på fredagar, men nää. då ska man ha sånglektion nu 20 i 9 till 20 över sen lä jag sitta här i en timme innan riktiga lektionerna börjar. skoojjjjigt!! blir på dåligt humör av sånt här.
men men, nu ska jag nog gå ut till z-huset och sjuuunga lite sen får jag väl plugga på rasten då. eller sova. skulle va skönt de.
har ingen aning om vad som händer i helgen, det enda jag vet är att jag ska dansa mi fiesta imån i kvarnsvedens forum, de är för att stödja cancer fonden. Sen lär jag träffa sofie å, har fan inte träffats på skitlänge. och så vill jag egentligen ut och flänga, men de bir väl inge.

nu börjar klockan dra iväg, vi hörs senare!
ha en bra fredag! :)


japppp haha ! :D jag och linish
fyfan va mycket gamla bilder jag hitta, hahahaha. hade glömt bort att de här bilderna existera föfan. hemskt.

GODKVÄLLER

Godkväll på er folks!! :D på bra humör. haha.
jaa för att jag är nyligen hemkommer från skolan, vi har ju "stått för underhållningen", jag och min klass. för det var föräldramöte, och då sjöng vi medan de fika! de va tamefan sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt kul kväll! jag älskar älskar älskar min klass ♥
och fiffan vilket skratt anfall jag fick nån timme innan vi skulle uppträda. fyfan, skratta så jag grät i en halvtimme föfan. seriöst de va nog de roligaste jag vart med om. hahahahaha. skrattar nu med. haha! fick lov att tvätta bort all smink och sen sminka om på toan. såg förhemskt ut. hahaha. älskar.

nu ske jag nog plugga lite, få lite ogjort gjort. sen soooova, har ingen sovmorgon imån utan blir sånglektion istället! men de går väl bra de å.
sen äre helg, fiifan va skönt alltså! älskar haha.
är så jävla fucking sliten och trött, kämpig dag vill jag lova!

såå natti med er blire troligen nu! hörans imån gör vi om de inte blir mer ikväll!

NATTELINATT


Natti!

Tjejnare du!
Här sitter jag, kom hem för en stund sen. Sitter här och pratar med tilde i teleluren, har pratat i en sisådär 90 min, töntigt. men vi har ändå inte pratat om nåt speciellt än. jo-o. men asså vi snackar ju om allt ellehur. ¨
Efter skolan firade jag och min älskling att vi har vart tillsammans i 13 månader, så de blev att ut och äta och sen bio. ööööööövermysigt! ♥ älskar. haha. love ya baby! grinigt.
Imån äre uppträdande i skolan, för föräldrarna. nää sen så får man veta att det är för alla estetklassers föräldrar. grinigt att vi ska stå för underhållningen. haha. hemskt. dum.
nervig jag, nej eftersom att jag får lov att spela bas med dålig hållning och paddhaka i profil. grinigt.

Nu ska jag stänga av den här skiten, ska plugga på lite till svenska redovisningen nu och sen duscha. blir en sen kväll kan jag tänka mig. som alltid. sårad. kommer va trött som en apa imån när jag vaknar, men nu äre väl så.
Natti folks! vi hörans! önska mig lycka till imån ;)


Aldrig vart med om nån mer värdelös film, på riktigt. se den ALDRIG!! tar i.

haloj!

Här sitter jag och hare bra. töntigt.
ska väl plugga lite snart, innan lina kommer! :) hon ska sova här hon, så vi ska ha lite myskväll. älskar. hahaha. uppspelt.
oooooh this could be the worst part, of it all, and its was me who walked away and chose to end it all and my heeeeart ran dry, but i cant help, but wonder whyyyyy-yyy-y-y-y-y-y-yyyyy  sjunger jag om och om igen, har fastnat på hjärnan. drygt.
nu ske jag ta tag i det här, och sen höra med lina när hon börjar rulla in. :) töntigt.







fel mapp!

Asså det måste blivit något fel i uppdelningen av mina bilder på min data, nää går in på mappen "modellbilder", då dyker dom här bilderna upp.


fyfan vilka fula männskor. måste ha blivit nå missförstånd eftersom dom ligger i den mappen. hahaha.

ingen rubrik idag. grinigt.

Halojen! töntig.

är såhääääääääääär trött alltså. kanske beror på att klockan är rätt mycket, eller så äre för att jag sliter så mycket under dagarna. nej. joo både och.
så det här får bli ett kort inlägg, men ville inte glömma av er helt liksom! oj snällt, nu var min dag räddad. tänkte ni nu. sårad.
Måndagen avklarad, fiffan va nice! känns jävligt bra. imån äre en kortis dag så de blir skönt! har dock svenska redovisning. men de improviserar man till lite hastigt. fattar inte. hahaha.
konserter närmar sig å, härligt! skitkul att greja med sånt. vi sjunger hela tiden och spelar instrument. men de är väl därför man valt linjen! :D älskar. ja, fan va jag älskar min linje! min skola och min klass! ♥
och så älskar jag min pojke, du är det bästa som finns ♥

känner att snart kommer man in i den här mörka deprissionen. och de är ingen kul period kan jag meddela. men jag tror inte den blir lika hemsk iår, för nu är ALLT så mycket bättre och friare! allt går så fort, hinner knappt med själv. grinigt.

nejnu äre dags att söve snart! jag vet att det skulle komma upp en bild idag på nya håret, men jag testade ta lite bilder och de va de sämsta jag sett någonsin. ser inte ut som nån skillnad, fast de äre du!
lä lösa dedär på nå sett...

godnatt med er, jag borde inte få ha nån blogg så dålig som min är. men snart kommer jag upp ur svarta hålet, är inne i nån svacka! så vänta lite bara, snart så händer de grejer.

natti


fyfan vilken säckig männska. hemskt hahaha.

nattelinatt

söndag kväll. alltid lika hemskt alltså. fifan fifan fifan. mår piss då. de är inge kul alls, på riktigt. deprimerad föfan. hungrig är jag å, som ett svin. haha. men känns ändå lite sent att äta nå nu, men nåt kanske magen tål. töntigt.
har sovmorgon imån iaf, så de ske bli skönt!
en sak som jag har gjort, de är å färga håret! hahahah. rädd. kastanje blev de, så får väl se imån i ljuset hur de blir se ut ;) mörkare blev de och sen lite rödton, haha.

nu ska jag faktiskt sova, är skittrött och allt. skola imån, ångest. men man lä ju så lika bra att läggs sä i tid.

så godnatt med er! blir bild på håret imån, måste ut och kika hur de ser ut innan jag vågar lägg ut de på bloggen.

naatti! <3


såhär känner jag mig nu. tråkig. ahhaha



Kvälla närmar sig!

Haloj!
Nu börjar kvällen närma sig, och jag och sofie är precis nyduschade. Så nu ske vi hem till henne och fixa oss lite sen bire falun! De är grejer de!
Hörans imån då eftersom jag inte hinner in på datan nå mer idag, ha en bra lördagskväll! För de ska vi ha :D lycklig.

hoj


godmorgon godmorgon!

Morn!
Det var ett tag sen jag vakna, har hunnit äta lite frulle och så.
Jag har utegångsförbud tills mitt rum är städat, kul. en lördag liksom. men då äre väl lika bra att städa undan skiten nu då så man får ut nångång.
Idag ska jag träna och färga håret, det kommer göras med sofie. Sen mot kvällen får vi se va som händer! Det vet man aldrig. men jag ska iallafall inte ha en hemmakväll, som igår. sårad. men en sån kväll räcker.

Nu ska jag städa undan dehär, och sen ringa sofie! blir bild på hur håret blir sen, överhemskt. nejdaa.
Baj!

Ps. jag somnade med kläder och allt på mig igår, sov överdåligt.Ds. töntigt.


nyvaken lini. töntigt

Goderkväller!

Haloj!
Nu har jag ätit, kollat på idol och sjungt en massa fina låtar med mamsen. Nu försöker jag varva ner genom att sitta i min säng, med datan i knät och vänta på att nåt roligt ska hända. men jag vet att de inte kommer hända nåt roligt ikväll, så jag ska dra igång the sims nu istället och komma bort i min egna lilla värld. töntigt. hahah. sims världen is tha shit. avslöjad. nää. alla tkr att de är kul, sådeså! nej.

Jag är skittrött också, de är lite smått drygt. jag fattar inte hur man kan vara så trött jämt, de är fan helg nu. jag kan vara uppe hur länge jag vill och sova ut imån. de är ju perfekt. men nää då ska man somna innan elva och sen vakna vid en 9 imån och fundera va man ska göra.
Men imån ska jag nog iaf ut och springa de första jag gör, sen ska jag fråga sofie om hon vill färga håret på mig. är trött på den här skiten. sen får vi väl se va dagen har att erbjuda! ingenting. joodå.

Fifan va kallt de är ute nu för tin, vinter föfan. i oktober. inte okej alls.
Men de är ändå nu de börjar hända grejer hörni. Nästa vecka äre uppvisning på föräldramöte, då ska vi uppträda med lite låtar och så. Sen veckan efter det äre höstkonsert, så då äre också uppvisning. Sen äre höstlov. NICE!
Sen börjar de dra ihop sig inför jullov. Och då nii, då fyller miss Liné år! jihuuu. då blire kul du! Partaj! :D nej kommer inte bli nå. jooodu! de ska de fan bli! jag får aldrig gö nå sånt, så nu äre väl dags! sweet sixteen ;)
Sen älskade julafton, nyår och sen äre nytt år och nya möjligheter. Då gåre skitfort sen äre sommarlov! Och då har vi redan gått en tredjedel av gymnasietiden. Och då är vi snart klara med skolan och tar studenten. UNDERBART!
jag älskar min klass förresten
och josefin, felicia och katrin gör så att jag orkar hasa mig till skolan varje fucking morgon. de tackar jag för ♥

Nu väntar simmarna på mig! bajjen





fan va jag saknar sommaren, helt sjukt va underbart de var

mys

änterligen fredag! fiffan va skönt!
ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. skönt de. nej. vill egentligen ut och flänga. men finns fan inge å gö, eller jo är väl nån fest och lite sådär men orkar inte faktiskt. är fan aldrig hemma.
Så ikväll blire en mysig hemmakväll med köpmat och idol och sen data. de är grejer de!
önska att du kunde komma och vara med mig ikväll.

nej nu äre foodtime! kycklingtallrik har jag beställt :) lycklig.

hoj


natti people!

Haj!
Fan va trött man kan va på livet.
eller känns de så bara för att det är slutet av veckan? Fredag imån iaf, guuu så skönt.
Fast herregud vilken tråkig helg dehär kommer bli, de känner jag på mig. fast helg som helg, de är alltid skönt att få kyla ner sig en stund.
Inget speciellt inbokat, bara musikal med mamma tror jag. annars ingenting

Klockan börjar bli mycket, och mina ögon börjar bli mycket trötta. mycket mycket mycket trötta.
Lång dag, fast ändå inte. Slutade tidigt i skolan, sovit hemma hela dagen, kollat på film med pappa och nu halvligger man här. slö som ett vårtsvin.

Spelar robot unicorn attack på facebook. beroende framkallande kan jag meddela.

nej nu äre dags att sova, hör steg utanför rummet. blir grinigt snart.

puss natti! ha de bra alla


gammal goding från min och tildes flängtid i vintras. de var tider de.


godnatt!

Godkväll!
Känner att ögonlocken börjar åka längre och längre ner. är svintrött alltså. så ska sova direkt efter det här lilla inlägget.

Idag vare skolan som vanligt, kort dag. skönt de. efter skolan åkte jag hem till josefin! och sen kom felicia också dit en stund. fyfan va mysigt att bo sådär som josefin gör alltså. het perfekt. de vill jag också, ååååh.
Sen åkte jag hem och åt lite, sen kom sofie och fixa en grej så då följde jag med henne hem en stund. och sen kom emma å, så då har väl vi tre degat framför datan. behövligt. nej blir bara tröttare av de. nää. skönt att vila efter en hel skoldag. haha.
Imån har jag idrott, fyfasen. är innomhus iaf som tur är! är pungkallt ute föfan. Så jag lä väl sova så jag är pigg imån, vi ska köra stationsträning. herregud säger jag bara. kommer bli svettig som ett as. men men.

Slutar 10 i 4, och då blire att dra sig hemmåt på en gång. för då äre mi fiesta vid en  7 tin :) älskar. haha. fan va kul de ska bli!

Nej nu ske jag sova, ser ingenting längre.

puss natti!



Morn!

Godmorgon allesammans!
Idag mår jag mycket bättre, gick och la mig i god tid igår och börjar skolan halv 11 idag och slutar kl 14.00. så de känns bra!
Jag har klätt på mig och ätit frukost, så nu ska jag sminka mig och sen slänga ihop håret i en fläta. sen äre dags att gå till bussen som går om en 35 min. stressigt. näädå. haha, inte om man har mina reflexer. töntigt. jag är överseg och lat ja. men ibland så.

Nu är hösten här kan jag bara meddela, så vinterjackan från förra och förraförraförra året är på. haft samma skitlänge nu. hahahah. blir å köpa en ny nu. till vintern. så får väl flänga i den här nu, och njuta av sista tiden med den. sårad.

Nu äre nog dags, vill ju inte komma försent. jo. neeej. är överrädd för sånt. haha.
Har svenska redovisning idag, kulkul. på boken jag läst. blir å öva på bussen till falun.

pusshoj!



här vare osminkat, men de ska vi snart fixa!



usch vilket liv

Hej mina vänner.
idag är en sån dag som jag bara vill gräva ner mig, djupt djupt i jorden och försvinna för ett tag. mår verkligen inte okej, inte okej alls. ont i hela kroppen, är allmänt deppig och orkar ingenting. allt känns jobbigt, har ingen koll på nånting, utan man går runt bara. lov skulle vara passande nu.
här vare klag, men idag äre allvar.

Jag har sovit efter skolan, och vaknade nyss upp i soffan. gick raka vägen till sängen, datan stod ivägen så skulle bara kolla om de hänt nå roligt. ingenting som vanligt.
så nu går jag och lägger mig.

godnatt.


här mådd man bra du. p&l tiderna. de va tider de. fan va jag vill dit nu

usch vilket liv

Hej mina vänner.
idag är en sån dag som jag bara vill gräva ner mig, djupt djupt i jorden och försvinna för ett tag. mår verkligen inte okej, inte okej alls. ont i hela kroppen, är allmänt deppig och orkar ingenting. allt känns jobbigt, har ingen koll på nånting, utan man går runt bara. lov skulle vara passande nu.
här vare klag, men idag äre allvar.

Jag har sovit efter skolan, och vaknade nyss upp i soffan. gick raka vägen till sängen, datan stod ivägen så skulle bara kolla om de hänt nå roligt. ingenting som vanligt.
så nu går jag och lägger mig.

godnatt.


här mådd man bra du. p&l tiderna. de va tider de. fan va jag vill dit nu

Idre, 80-kalas!

Hoj!
Im Ba-ack.
Jag har ju vart i idre jag, sen i torsdags. Blev ändrade planer helt plötsligt så vi kasta oss i bilen och åkte mot drosbacken på torsdag vid en sju tin, fast de egentligen va sagt fredags morgon. Eller jag och mamma sa de, sen kom chefen hem så då blev de ändrat. grinig.

Iallafall så va 80-års festen hur kul som helst ska jag säga er! hahahahaha. älskar. fyfan va jag älskar min släkt, och tilde och alla mina kusiner. vi är tamefan bäst, och allt ska alltid gå överstyr i vår släkt där uppe. men de är precis så de ska va!


påväg mot stugan, som vi kusiner sov i. övermysigt att ha en sån för oss själva. ahahaha.

fyfan hemskare ungar + huvudbonader får man leta efter. vinet är i högsta hugg å. förberedelser för partyt.

födelsedagsbarnen! älskar

vår älskade farfar ♥

här sjunger vi "barn" den enda låten som farfar kan och som dessutom är hans favorit sång, "kom och köp konserverad gröt". Fyfan va vi skämdes. de gick dåligt och va pinsamt eftersom jag och tilde fick sköta de svåra invecklade versena. fiffan va trötta vi är på den där låten nu.

60 gäster.

gick till överdrift, och jag är inte förvånad.

det här var alltså bilder från tildes kamera, imån kommer bilder från min kamera.
Fyfan va vi servitriser har flängt, de va disk och de va servering hela kvällen. ett jävla slit, men kul vare.

NU ska jag spela lite gamla dataspel som jag hitta, mina älskade dataspel. som jag alltid spela när jag var mindre, så har jag bara övergivit dem. nu äre dags! är överuppspelt va som väntar. hahaha.



goder kväller!

Haloj!
Åh vilken härlig dag. Hade en oväntad sovmorgon till en halv 11, och fick sluta en 45 min tidigare än väntat också. så blev en sköön dag. fiffan va jag älskar att gå på gymnasiet, allt är mkt bättre och roligare. fast jag börjar märka hur jävla mkt plugg vi har och hur svårt allt är nu, de är inte okej. inte alls. kommer typ gå in i väggen innan de här är klart.

Vi kolla på världens äckligaste film i skolan, kommer inte ens ihåg va den heter. Men han i filmen dödade folk med nån kniv hela tiden, sen strimla dem de döda kropparna och sen bakade dem pajer av det. man kunde hitta ett finger i pajen. hahaha. fyfan va snuskig film. men ändå väldigt skönt att bara sitta och kolla på riktig film en engelska lektion, inte som på högstadiet då man fick lov att kolla på filmer som är gjorda för skolor. fifan va tråkiga och meninglösa dom är. I nian kollade vi på en serie där dem va ett rullstolslag som spela basket. hahaha, fyfan. Desperados hette dom. Ja, Desperat va ordet. dum.

Efter skolan åkte jag först till stan i falun och shoppa lite, furt att springa runt och spontan handla ensam. hahaha, ryck. nejda, lite småmysigt sådär.
Sen åkte jag hem och laga mat, sen vare dags för Mi fiesta dans, åååååh det är alltid lika kul! jag älskar det, älskar det, älskar deeet!!! galen.

Nu har jag precis duschat och ätit en papelsin som pappa alltid säger, och lite morötter med dipp med mamma.
Nu ska jag sitta här och spela the sims. hahahhaa, fifan vilken lust jag fick nu helt plötsligt. va flera år sen föfan. lika bra att man drar igång med det innan lusten försvinner, för den kan då försvinna lika fort som den kom. de lä man ha klart för sä.

Imån kväll, eller på fredag morgon så åker jag till idre, farfar ska ju ha 80 års fest ;) så då blire att flänga där i helgen! så då vet ni vart ni har mig, och att ni inte kan få tag i mig i helgen. hahaha, hemskt. jaja men så äre.

Nu ska jag spela, jiihihi. uppspelt. jag ska bli jätterik och ha världens finaste hus och allt. töntig. hahaha.

hoj!


sånt här helvete har man att stå i på mornarna, dedär dileva håret är inte å leka med. fyfan va lockigt de har blitt, hur ska detta sluta.

tar en jävla tid att få det såhär ska ni veta. hahaha. hemsk männska.

falan gallerian. älskar. hahaha.

im ho-ome.

Hejhejhej!
Och varför är hon hemma den här tiden? tänker ni nu. joo, för att jag är ledig idag. ahhahahaha. lycklig. fiffan va underbart de är! jag sov till en 8, tidigt. haha, men tilde ringde och väckte mig så då prata jag med henne till en kvart i 9 så då vare ingen idé att lägg sä igen och sova bort dagen. de är mycket skönare att vara ledig och greja och bara kolla på film typ och känna att man är ledig än att sova en hel dag till en 2 tin. happ, de va den dagen.
Fast jag somnade i soffan, när jag kolla påå tv. och de va jävligt skönt. men de är inte samma sak. ;)
Här är allt som ska göras nu idag:

- plugga
- laga mat (viktigt haha)
- städa mitt rum
- duscha
- fixa mig
- åka till falun
- träffa han med stort H. (töntigt hahaha)
- bowla. furt hahah

tja de va väl de, lä va i falun vid en 3. och klockan är nu efter 12. hm, börjar dra ihop sig märker jag. hahaha. panik. nää, jo.
kan ju va skönt att slippa stressa.

omg dom gifter sig på tv:n på biggest loser, fiffan va fint de va. båda grät samtidigt. ojoj nu kmr tårarna. nej helt uttorkad. dum. jo sånt är så fint så tårarn kommer. haha. klen.

iallafall, så är jag ledig idag och alla andra är i skolan. jiihihihihihihihi, nöjd.

nu äre dags att dra igång, bajj!
här kmr lite bilder från skolan!



fyfan vilken grinig orientering.

fyfan vilken hemskt bild jag hitta. tildes och mina fötter. missbildade båda två. hahaha.

SÖNDAGS KVÄLL

happ. då vare söndags kväll igen då. fyfan, fyfanfyfanfyfan. jag hatar de mer och mer för varje söndag.
sitter här och pratar i hemtelen med tilde, back to the old times. dålig. haha.
fyfan vilken trevlig kväll de va igår hemma hos lina igår! helt sjukt! :D älskar älskar älskar livet. hahaha. 
nu när jag pratat klart med tilde, så blire att deppa till en film under täcket. behövligt.
måndag imån, kulkul. grinig.

säger godnatt nu, hörans imån! 
GODNATT
 

lina och line redo för parteeeeey! ♥


hoj!

hej allihopa!
jag sitter hemma hos lina och lyssnar på musik och grejar ihop en partey lista tills ikväll. fyfan va vi grejar, de har gått överstyr. på riktigt. hahaha. älskar.
sov här inatt och idag har vi handlat och städat. grinigt. kom igång redan vid 9. hahaha. hänger på låset på willys imorse.
nu står lina i duschen och jag ska ta över den när hon är klar! sen äre dags att börja fixa oss och laga mat. blir nog en trevigt kväll de här! uppspelt. hahahaha.
nej nu äre dags! kommer bilder sen från kvällen :D lyckllig


ha en bra kväll, för de ska jag ha!



från balen haha grinigt

godmorgon!

Haloj!
Vaknade 10 i 10 av mig själv idag, sjukt skönt att få sova ut. nu går min buss mot skolan om en kvart. börjar en halv 1, men ska väl försöka hinna äta i skolan innan också haha. tarv. plus att de tar ett tag att åka dit å.
Men vi hörs ikväll! Eftersom jag har lite grejer att greja med efter skolan.
puss hej!

RSS 2.0