mystime

Godkväll!

Här sitter jag och pratade nyss med tilde i tele. känns alltid lika bra att prata ut om allt med henne. älskar. hahah.
snart ska jag starta min översköna filmkväll, som jag ska ha ikväll. kan va uppe hur längesom helst föfan, eftersom man börjar vid en halv 1 imån! fyfan ibland lever livet du. töntig.
imån blir nog en underbar dag, slutar skolan 10 över 3. då ska jag på bio med pappi♥ och sen sova hos lina. älskar. övermysigt. blir nog en riktigt bra helg dehär :D

Nästa torsdag åker jag till Idre, farfar har 80 årsfest! ska bli riktigt kul faktiskt! ska sjunga några låtar för honom, blir typ 60 pers där. älskar. alltså bara släktingar typ. vi barn (eftersom vi fortfarande betraktas som barn där) ska servera. hahaha. överkul att göra sånt här med släkten, skitlängesen! änterligen!

Nej nu ske jag kolla på honey, har hört att den är jättebra av sofie. så får väl lita på de då :)

Här kommer lite bilder från skolan och klassen jag älskar ♥


fyfan va koncentrerad man kan va i kartan

tog bilderna från josefins facebook, tack för lånet! du får tillbaka dom sen! töntig. eftersom min sladd till mobilen är borta så jag kan inte ladda in mina bilder. kul.

älskar er alla, ni är allt för goa! ♥

i was born to make you happy

URSÄKTA FÖR RIKTIGT DÅLIG UPPDATERING, men jag hittar inte sladden som laddar in bilder. och då blev jag så ledsen så jag ville inte blogga. så jag tänkte att jag lägger mig och funderar vart jag kan ha lagt den. och då självklart så somnar jag. vid en 10 tin. överskönt att bara släppa allt som egentligen måste göras och bara sova. varken dator, tv eller mobil som störde.
men mindre kul idag när man lä ta reda på allt man inte gjorde igår.

nu ska jag iaf göra mig i ordning och ta mig mot skolan. musik hela förmiddagen, vi ska öva på våra låtar och lite sånt. även musikteori. huh, världens jobbigaste lektion. Eftermiddagen består bara av svenska, sen är dagen slut vid en 2. skönt de.

nu äre dags, bussen går om 50 minuter och jag har inte gjort annat än kissat. haha.
baj!


hoj!

Tjoho!
Va har ni för er då en tisdagskväll som denna? ja kan tänk mä att alla slappar framför tv:n eller datan. de är väl va alla gör nu för tin. facebook. förälder jag. haha. okej jag gör exakt samma sak. men lä in och duscha nu iaf. så de är klart. sen kan man greja medan man sitter vid datan sen, skönt de.
kulkul, vi har skolfoto imån. och vi ska ha kräftskivetema. och hur de ska gå till vet ingen. eftersom vi inte har några grejer kanske?? heheh. aja vi får improvisera. som jag alltid sagt, improvisation är bästa vägen till framgång.

Måste välja kläder, noppa ögonbrynen, förplatta håret med min nya plattång som kosta 800 spänn!! så nu jävla lär den va bra. och så ske jag måla naglarna. blir en lång natt de här.

Lika bra att dra igång då, bloggar senare om hur de går. blir ju en total mejk åver de här. haha.

hoj!


guten morgen!

Godmorgon godmorgon! se solen lysa så glatt, och små fåglar sjunga i köööör! (skånskt uttal på kör för er som inte visste det. grinigt)

Happ, de va den natten den. och inte fan är jag utsövd ällä. huvudet hänger som om nackbenet vore av. men jag har iaf fått i mig lite god frulle, förutom tèet som smaka shit. töntigt.
Ske väl börja klä på mig och börja fixa mig lite smått. bussa går om 45 minuter. så de är väl dags att lägga på en rem.
Idag har man som sagt 2 lektioner, helt okej helt okej. Får se va man hittar på för roligheter efter skolan. töntig. haha.

nej nu så, baj! känner att jag blir töntigare och töntigare för varje dag som går.


ah, jag saknar tiderna då man fick köpa monster utan att vara fucking 18 år. de va tider de.

tidig läggning!

godkväll.
nu är det faktiskt dags för mig att sova. ja tro era öron, för det är sant. klockan är 22.00 och jag, line olsson ska ta en titt hos john blund nu. fyfan va skönt det ska bli. plus att man börjar halv 11 imån, så nu blev de ännnu skönare. får sova skitlänge och slipper stressa imån bitti. och så slutar man 5 i 2. skön dag. och de va jävligt behövligt.
så de blev ett kort och tråkigt inlägg idag, men är man utvilad imån så betyder de mycketblogg arbete. töntig. ïsch va trött jag är. lika bra att lägga ner de här

GODNATT SVERIGE! nu ska iaf jag ha en underbar stund i drömmarnas värld



seriöst, kan ni tänka er att de här är jag. för många många år sen. ja jag va liten, men man kan ju tycka att man borde se någolunda lika ut men nää, inte samma männska föfan. fast de kanske bara är så jag ser de, kanske är mig lik, trots allt.

datasalen.

Hej. grinigt.
Sitter i datasalen och skriver på mitt blockarbete. känns rätt bra nu. En sida är klar iallafall. dålig. hahaha. nejdå. jo.
Jag fick veta nu att man fick ta sovmorgon i morse om man ville, kul. själv är man här vid en kvart över 8 när man kunde börjat 10. skojsigt. verkligen.
Så snart börjar matten, åååh va hemskt. i tyop en och n halv timme. sen äre mat och sen musik hela eftermiddagen. fast slutar halv 5. Har klassråd, musikteori, kör och sen sånglektion. lång dag. men ja

Det är väl dags att dra sig mot matten, hörans ikväll.
jag lovar jag vill bara sätta mig på bussen och åka hem hem hem hem. jag orkarr inte mer är så jävla skoltrött. på riktigt, ska hem och dränk mä.

hoj

Natttii!

Här sitter lille jag och försöker plugga. känner hur böckerna ger mig blicken. den arga blicken. fyfan jag okrar inte, jag kan inte och framför allt jag VILL inte. på riktigt. snälla ge mig ett jobb och låt mig sluta skolan. jag ber dig du store där uppe. töntigt

Skola imån, kulkul! verkligen alltså. känns sååå bra! och vill ni veta en sak som känns ännu bättre? att jag har skolfoto på onsdag! jihuuuuuuuuuuuuu :D:D:D:D:D fan va najssss. gruvar mig så jävla mkt.
va ska jag ha på mig och vilken min ska man köra på? inga tänder, den saken är klar iallafall. "halllå kina vill ha tillbaka sin president" grinigt.

Nej nu lä jag plugga och sen krypa till kojs och se en film!

godnatt med er! hörans imån ;)




leker med kameran en stund hahaha. gydnatt


långt inlägg

♥Hoj.
Fyfan säger jag bara, fyfan alltså. Söndag. de är söndag igen, och jag som HATAR söndagar. Jag blir så deprimerad då. Tänker på allting. "Fan va tjock jag blivit" "Fan jag måste plugga" "Jag måste ut och springa idag, men jag orkar inte ta mig ur sängen" "Jag vill göra nånting kul" "jag orkar inte med det här livet" "ångest ångest ångest" o.s.v.
Jag måste ta tag i mitt liv och göra nånting snart. det här är inte okej längre. Jag vill verkligen vara 18 år nu nu nu nu nu, då skulle jag flyttat hemifrån på engång, sen bara leva livet. hitta ett bra jobb och slippa skitskolan. Sen festa med kompisar och bo med sin pojkvän. kunna vara med varann varje dag, och sova tillsammans varje natt. Det kan jag inte göra nu med dig. 
Jag vill ta hål i näsan också, åååh. en liten pärla.

Iaf, den här helgen har varit både bra och dålig. I fredags hade vi som sagt singstar kväll hemma hos moi, de blev jag, tilde, rebbe och felli. och de va sjukt kul! Började med att vi åt på kv-krogen. Sen skulle vi köpa godis på ica, nää då stängde de för 5 minuter sen, happ tänkte vi och åkte till statioil och köpte svindyrt godis. Sen drog vi hem till mig och drog igång kvällen. ni är allt bra underbara ni tjejor! ♥
Det blev vissa problem å under kvällen, som bara var så jävla patetiska ha-ha! så patetiskt att vi bara skratta åt de.  gör man så? ja tydligen. haha, hur gamla är vi nu igen? lågstadiet kan man tro. sanningen är det bästa, för all annan skit kommer ändå alltid fram. aja

Tilde och Rebbe sov iallafall hos mig, fyfan va trångt de va. haha, fick ligga på skarven hela natten jag. och rebbe hade de nog inte heller så skönt, vi dela på ena halvan av sängen och tilde låg utspridd över andra halvan. 
Sen på lördagen åkte vi till kupolen som sög getballe, vi troddde de skulle va överkul med 20 års jubileum. men nää, inte ett skit hända. inge provsmak, inga gratisgrejer ingenting. trodde dem va lite roligare. men nu vet vi.  
Sen på kvällen gick jag ut och åt med sofie och emma på grillhouse. fina grejer de!

Nu märker jag att de här inlägget börjar bli lite mycket text, och drygt för er att läsa. men läser ni de här nu så borde ni ha läst igenom hela inlägget kan man tycka, så de tackar jag för! :)
fortsätt läs min blogg är ni snälla, den är intressant egentligen. de kanske bara inte märks just nu, men den blir bättre och jag kmr inte lägga av med bloggandet. men har man ett flängit liv så äre svårt att sitta här och skriva en gång i kvarten liksom. plus att jag lä ta bilder med min mobil, eftersom diggikameran är papas, och om man börjar flänga med den så vet man ju va som händer. hahaha. ingen risk man vågar ta.

Nej nu ska jag ligga här och jäsa ett tag tilll, sen ska jag ut och rör på fläsket. hoppas nån vill hänka bara. för själv vågar man ju inte vara i dessa tider.
Sen ska jag hem och plugga lite, och sen slå på en film och fortsätta deppa. för de är väl de söndagar är till för. sofie kanske vill deppa med mig. skulle kännas bra.

Förresten, min kära vän lina karlstens fyller 16 år idag! så gratttttttis till dig lina! älskar dig♥ och hoppas du får världens bästa födelsedag! ååh jag vill också vara 16 :( nää själv ska man fylla så sent som de bara går. kul, de tackar man för. kunde ni inte klämt ur mig lite tidigare.

hörs senare, här kommer lite pics. baj!



dans♥



slibbiga ägg som tilde åt till frukost. hade ingen koll på hur länge dom kokat. troligen för kort. haha.


de regna så jefla mkt när ni skulle till bussen, så vi sprang med varsin påse på huvudet. hahaha. fyfan hur vi är.



friday morning

Morn!
Då va man uppe på benen igen då. Är jävligt utvilad trots allt idag, vante lite skönt då. jo känns bra.
Nu är jag ready for school, ska bara släng i mig en macka och sen sticka till bussen som går om en 10 min. Har myskläderna på mig redan inför kvälla. hahaha hinner inte greja med sånt sen. utan nu kör vi mys hela dagen.
Efter skolan ska jag träffa tilde på stan, så åker vi hem till mig och grejar tills dom andra bruttorna kommer, då blire ut och äta och sen singstaaaar/movie night. fyfan va töntig jag känner mig idag. hahaha,´men de är väl bra de. för ikväll kommer de bli massa töntigheter. töntigt. ja-a. hyper.

Nää, nu äre dags! hörans senare! hoj!
är på skitbra humör hihihihih. galen.

fan va sjukt jag skriver


fredag imån!! igen

Godkväll på er people! ja-a jag är töntig, men låt mig vara de då. jag hatar tråkiga människor som inte kan släppa loss och vara sig själv. snälla nån ta de lite lugnt, jag och tilde är alltid såhär och jag älskar det! måste blanda in tilde. ahhahaa alltid. men vi är kusiner så va ska vi göra. vi har ju samma föräldrar, blod, farföräldrar, hus, personlighet och delar allt tillsammans. va vore jag utan dig couseli.

Idag har de vart fullt upp. började 20 i 9, standard tiden alltså. haha. slutade vid en 2 tin. skönt de. sen flängde man väl lite som vanligt. va hemma i god tid, 7 :o chockad. så nu har jag pluggat, kollat på idol och nu kikar jag på "After dark med Babsan" roligaste jag vart med om. nej. jodå lite småkul hahaha. älskar. seriöst jag älskar sånna här grejer. för jag älskar humor. ska fan söka till en musikal snart. kommer aldrig gå, men ändå ;)

har skrattar ihjäl mig med mamma skitlänge nu, börjar nog bli övertrött. ska väl lägg mä snart. Imörrå börjar man halv 11 och slutar 10 över 3. Då blire att åka hem med tilde och förbereda inför singstar kvällen vi ska ha imån at my place. med förhoppningsvis carin om hon mår bra, rebbe och felli! fiffan va kul vi kommer ha! :D älskar sånt här. haha uppspelt.

Nej nu äre dags, lä va pigg imån ju!

natti!


gammal klassiker. nej.


godnatt!

godkväll!

skön dag i skolan idag, börja kl 1 och sluta halv 4. najsssss. behövligt. blir så när man går på gymnasiet ;)
har dansat, och de va sjukt härligt! Mi fiesta, de är grejer de!
Nu har jag kikat de sista av idol, missar de fan varje dag, ååååh va sur jag blir jag som älskar de!
så nu ske jag iallafall duscha och sen slå mig ner och kolla på en film, jao de ska jag faktiskt. men vilken film? de är frågan. ååh sånt är så svårt alltså. vill se en bra svenska ungdomsfilm, så man slipper peta näsan filmen igenom liksom..

nej nu äre dags att ta sig i kragen, är ju en dag imån å! hade en sjukt cool outfit idag, men blev inge kort för jag flängde hela dagen! åh så arg jag blir. besviken kallas de. nu äre skärpning!

säger godnatt nu tror jag, natti folks, hörans imån!



jag i mina mysiga afrobyxor! älskar. hahaha.

martin morning!

martin morning, varje morgon när han vaknar in, martin morning så väntar de ett äventyr! varför händer allting mig!? (hoppas ni vet vilket barnprogram de där är annars blir jag besviken, och ja tilde jag vet att du vet hahahah)

Här sitter jag och har en mysigstund, medan sofie springer runt och gör i iordning lite fort. Hon sov här inatt och för mamma va borta på nå tjejmiddag typ, så vi passa på att mysa till de lite med en stor middag som bestod av kycklingfilé, klyftpotatis och världens godaste sallad och sen chips och dipp. måste alltid ätas, men annars äre inge kul ju ;)
Sofie börjar kl 08.40 och jag börjar 13.00! hahahahaha. de där kallas lycklig.

Nu ske jag väl göra henne sällskap! hörs senare! ikväll äre danssss. :)
hoj!


en tröja som jag köpte, vet inte varför jag köpte den men blir nog bra ska du se ;)


datasalen, oh vilken härlig dag!

Tja! ursäkta för riktigt dålig uppdatering!
Nu sitter jag iaf i datasalen och skriver på ett blockarbete om valet. grinigt. fattar ingenting men försöker iaf. tror att de räcker. haha.
Lektionen slutar snart så då äre mat och sen svenska sen slutar jag! jihuu. härlig dag! nej, har kramp i huvudet, är nå fel på riktigt.

Igår var jag med lina hela dagen! älskar. de va överöverkul! hahaha. känns bra att vi är back on track igen. vi åt på max och flängde runt. sjukt kul dag! ♥

Imorse kom tilde hem till mig en snabbis, kul att träffa henne lite snabbt också. haha, känner sig omtyckt.

nej nu äre dags att komma nånstans, hoj!


dörrarna hakade upp sig på bussen idag så vi fick lov att stanna och greja, då äre en gubbe som tror att han kan hjälpa till.
"testa nu!!!!" busschauffören testar igen medan gubben drar i dörrarna. "jaaa, jaaa yes yes de funka!!" sen kollar han på mig och skriker "DE ÄR SÅ DE SKA GÅ TILL".
jag höll på att skratt ihjäl mig, alla andra också. dum.

här igen!

Tjenis!
Här sitter jag med tilde, hon cyklade hit till mig imorse. grinigt. men va gör man inte när man bor ute på landet! dum. Vi har iaf ätit lite frulle, två omgångar. haha. nu sitter vi bara och pratar, som alltid är behövligt. seriöst vi hinner aldrig prata ut, vi behöver fan flera veckor på oss att prata om allt. pratar jämt i mun på varann för vi måste hinna säga allt.

Igår var jag och sofie i mora, haha! överrolig dag. leker där en heldag. vilsna. haha, men de är överkul att greja med sofie. älskar. ♥
Vi tog tåget som gick 20 över 12 och åkte hem med halv 7 tåget. va framme i borlänge vid 8, då drog vi och mötte tilde,carin och rebbe. och så drog vi på fest! som sög getballe, så vi gick och åt på donken istället, (donken är så jävla töntigt ord) sen drog vi hem rätt tidigt. men vi har alltid så jävla kul! :)

Här kommer lite bilder!


sofie på tåget. fyfan va furt, vi satt på dom enskilda stolarna i gången.

hitta en tröja som va fin på galjen, nää sjukhusklänning.
fyfan vilka tjocka taxben.


mora, kära mora. nej hatar

fyfan va grinig, sätter oss på tågstationen och ser att nästa tåg hem går om 5 timmar, skoj.

sårade.


donken på kvällen. fyfan va fula ungar.

carin och rebbe, leker.

matgalna

hahahaah, denhär bilden äre roligaste jag sett.

nu ska vi hitt på nå, bajj!

heloj!

Godmorgon godmorgon!

Igår vare estetfest, ååååååååh fiffan va kul de va! älskar. seriöst, bästa kvällen ♥
1an, 2an och 3an i musik va där. jag hade sjukt kul iaf, och nu har man lärt känna dom flesta, underbart :)

blev en sen kväll/natt, och jag ställde klockan på 9 för jag och sofie ska ut och flänga idag. vi ska åka bort vi över dan. vart vet vi inte än, men vi vet att vi kommer sitta  på nåt tåg påväg nånstans om nån timme. överkul när man grejar livet.

så jag lä väl packa ihop lite och fixa mig de sista. sen bär de iväg! ;)

skriver ikväll, för nu ska jag ha kul!


ljusig. fläshar allting.

rapport från skolan!

Hoj!
Jag sitter i datasalen och har datakunskap. får bli ett snabbt inlägg, innan läraren ser mig. då äre över. nej jag är en coolboy så jag ska fan ropa på an och säga öjj kom och kolla va jag gör. nej.

Har en lektion kvar efter dehär, fyyyyyyfan. jag vill hem

hörs senare, tjadå!


parteeeytajm

godkväll allesammans.
Idol satt man ju självklart bänkad framför, så nu sitter man här och slappar. töntigt. Imån börjar jag typ halv 11 och slutar 10 över 3, då åker jag hem till amina och blir sminkad eftersom hon har gått på kurs nu, så då måste vi ju testa allt nytt! sen åker jag till stan, och då blire fest! :D haha, estet fest. uppspelt. kommer bli överkul! älskar.
Känner att man vill va rätt utvilad inför morgondagen liksom, men ändå inte. haha kan sova i helgen ;) fattar inte. hoppas på en lyckad kväll!

Nu ska jag nog börja tänka på refrengen, måste duscha och ha mig innan jag ska sova. Bloggar imån!
Godnatt folks! love yaa. ;)


bäver.


natti!

im ho-ome.

Nu är jag nästan precis hemkommen från en rätt jobbig dag i skolan, med tanke på hur lite sömn jag fick inatt. inte okej kan jag ju meddela. absolut inte okej.
nu håller jag på att hungra ihjäl, på riktigt. aldrig vart hungrigare. så jag ska kok ihop nå.
bloggar ikväll, nu ska jag stänga av datajäveln och vilaaa. mår inge bra.

baj!

m.

godmorgon godmorgon. (sjunger med grinig trött låg ton)

happ. då va de morgon då. kul att man fick mycket sömn inatt. ja de va ganska kul faktiskt tiden då jag prata i tele, den andra tiden va mindre kul.
jag måste hitta nåt att ha på mig, för igår var jag ju ledig och uppspelt över de hela dagen. nää glömmer att de är skola idag så då lä man ju tänk ut nå att ha på sig. så de känns en aniiing panik. gäller att improvisera. som jag alltid göra. appropå improvisera? vem har en engelska läxa tills idag? jo men va inte de line olsson. jo de vare ju. jaha jaja, men jättebra. då vet man va bussresan ska gå till. jag som tänkte sova, men nejnej de visste man ju att någon skulle förstöra kvickare än kvick.

vi har musik hela förmiddagen iaf, så de är överkul! sen har vi lunch, sen engelska. sen slutar jag. dååker jag hem och sover och dör ett tag. låter mysigt va?

Nej bussen går om 50 minuter, kanske låter mycket? kan tyckas, men nej. om de enda man gjort är att tatt på sig en morgonrock och sen satt sig här med halvt öpnna ögon så äre inte att man är ute i god tid. snart springer jag runt som en jävla tok, för jag känner på mig att de är en sån morgon.

Vafan sitter du här och skriver då? undrar ni nu. ja de har jag då inge svar på.

Nu äre dags, Hoj! slutar 5 i 2=)


förra årets skolfoto. 9an. skoj. om dedär ser ut på de där viset, vet man ju hur man ser ut den här gången. de är ju självklart redan. fyfan, jag gruvar mig redan. blir ju dubbelhaka + blundbild. då åker jag till älven och dränker mig direkt efter skolan, så ni vet. för de här är ingen lek.


gud vanlig stil här på rubriken?!

Nu är jag hemma från dansen och fyfan va kul de var!!!
men va händerr!!!??? vafan kom såhär stora och tjocka bokstäver ifrån? nej de ska ju aldrig gå bra för olssons, de här äre värsta jag sett.

och då är frågan, kommer min blogg alltid skrivas med sån här text eller äre bara idag?
happ, livet överraskar en hela tia. töntigt.

ahaha, hemskt inlägg.

nu duschen! bloggar senare :)


Dans dags!

Nu drar jag på dans. BAJ!

byxorna äre värsta jag vart med om. går överstyr iår. hahaha. älskar. hörs ikväll :)



.

Kärlek är som krig, lätt att starta men svårt att bli av med.

Ledig är livet!

Godmorgon på er!

Jag vaknade nyss jag, fyfan va skönt att sova ut! fast ändå så har man hela dagen på sig liksom, inge kul att sova typ till klockan 3 och sen är hela dagen borta liksom. utan idag ska jag bara mysa runt och greja. och sen när sofie slutar skolan så ska jag nog träffa henne, sen blire dansssssss ikväll!
Jag älskar studiedagar! man får vara ledig och har inge plugg alls. dä ä livet dä!



Dedär va bilder på va jag hade på mmig på hagafesten. haha längesen.

nu ske jag äta frulle, baj!


Leopard-ormskinn!

Jävligt snygga om jag ska vara ärlig. vill ha dom jag till min skosamling. som inte finns än, men kanske kommer komma snart. coolt att ha ett par sånna här att ha på sig nångång.
Modell Mamma, i Prag.


pretty cool huh.

jabbadabbadoooo!

Nu är jag hemma, sitter och kollar på idol med mamma! Alltid lika kul. haha.
Men nu lä jag greja ihop nån sallad, gööttans.
Är ledig imån, jihuuuuu! fiffan va glad jag blir.

Dagens roliga outfit:


At sofies place

Hej på er!
Jag är hemma hos sofie jag, vi ligger och kollar på film bara. vi kolla på Frozen som varen värsta filmen jag sett, fiffan va hemsk. fick panik när benpiporna stack ut på an. lika bra att ni ser an själv så fattar ni va jag snackar om, inte å leka med.
Tänkte bara höra av mig, skriver mer ikväll när jag kommer hem :)

Hoj!


Morron morron!

Morn!

Happ, ännu en dag i skolan som väntar då. underrrrbart. men jag börjar iaf halv 11 idag och slutar 5 i 2, så de är nizeee. Har bara två lektioner så de blir nog en skön dag skulle jag tro. förutom att jag är så jiiefla trött, helt suuukt.

Jag ska väl dra mig neråt och ta på mig skorna, bussen går om 10 minuter, missa den skulle inte va de roligaste. men de är lugnt än så länge! jag bor ju föfan granne med busshållsplatsen.

Hörs när jag kommer hem, hoj!


lagomt gammal bild. från min griniga sjalperiod. hade de varje dag föfan. haha. 

nu äre brott! 


Natti!

Här sitter jag nyduschad och blek i min kinesiska rock. älskar. eller lika bra att säga som de är, de är min syrras men ändå. jag använder den nu :)

Godnatt Sverige!


Jippikayjej!

De här är fan min favvo låt förtillfället tro de eller ej! '


Måndagen, avklarad!

tjabba tjena hallå people.
ja jag är töntig va ska ni gö åt saken.

Idag va en rätt okej dag i skolan faktiskt, sjöng väldigt mycket och vi greja med allt möjligt. har så fina och härliga klasskamrater så ojojoj. :)
avlider här borta ska ni veta, för de är nån larv eller liknande som äter upp mig innifrån. fiffan va ont jag har i maggen. världens magknip. (magknip äre värsta ord som finns, maggen lika så)
snart ska jag och mamma kolla på film och ha lite mys :)

ville bara höra av mig och berätta att jag lever.

nu ska jag sjunga vidare som jag har gjort i nån timmme nu, jag och mamma vi grejar vi! båda sjunger, dansar och spelar luftinstrument. hahah. älskar min mami <3



no you didnt!bring it on bitch, bring it on! töntigt.

fyfan va man kan leka med webben hahaha. nu äre movietajm bajj!


Natti!

Nu ske jag göra sängen sällskap, kommer va helt död imån när jag ska hasa mig upp.

Godnatt allesammans! hörans imån :)


fyfan vilken hemsk bild jag hitta på datan, dalahästar i alla storlek har man bara inte. hahaha.

Mamma mia!


Hej!

Nu sitter jag hemma och gör ingenting om jag ska vara ärlig. och JA jag ska ta tag i min blogg. på riktigt nu. annars kan jag lika gärna lägga ner. så äre bara.
Börjar bli lite förkyld igen som sagt, snöt mig nyss så nu har jag skavsår i borrarna. inte van att snyta mig för jag är helt uttorkad i nosen, inte som tilde som måste snyta sig en gång i minuten föfan. dum.
Alla andra har tydligen skolfoto igår, va?! igår äre värsta jag nånsin hört. hahaha. jag mena imån. och de känns lite smått osäkert om jag ska ha det eller inte. lika bra att va fixad imån då, hahaha. annars är inte jag med på de där kortet, de kan ni skriva upp.
skolfoton är så jävla onödiga, egentligen. fast de är jävligt användbara för mig tillexempel. om man vill visa olika personer för t.ex. tilde. haha. eller om man vill kolla in nån snygging. nääää. jo.

jag och mamma sitter och skrattar åt filmen mamma mia, fiffan vilken succé! töntigt. hahah båda vi är helt inne i filmen och när hennes pojkvän kom nivet så var båda helt beredda på kyssen, när han skulle kyssa hon amanda så satt vi och puta med munnen. haha, mamma ba gud man drägglar! hahaha.



de va från när jag och tilde va med varann igår. överkul vare! vi måste träffas oftare cous! de ska jag se till.
jag mår så jävla bra med tilde.

och här är jag nu. har haft den där hästsvansen sen igår föfan. haha. ofräsch.

hejhejhej

Hoj.
Jag tror jag är sjuk. både jag och sofie. sitter hemma hos henne nu och försöker plugga. går inge vidare om jag får säga de själv.
och vi har flängt på kupolen och jag tycker de har vart nå hela tin alltså.
Åkte ner med pappa som köpte nya springskor till mig och hörlurar! fyfan vilken snäll pappa jag har ♥
Köpte även 2 tröjor och lite välbehövt smink. har skrapat ur de sista pudret och försökt fått ur de sista ur botten på fyra olika mascaror.
åh ho gnäller å ho gnäller här bredvid ska ni veta. så jag lä väl hjälp na med mattetalen nu då så man får kast sä i soffan och kolla på ensam mamma söker sen då.

Lägger upp lite bilder och grejer ikväll. Baj så länge homies!


Jag hitta sladden!!

Jaaaa, jag hittade sladden nu när jag städade rummet! Tack tack tack mamma för att du tvingade mig städa.

Här kommer lite bilder från när jag färgade håret o.s.v.


isblå ögon äre värsta jag sett. de här va en dag då jag egentligen borde legat hemma och vara sjuk. men jag gick till skolan ändå jag. så då körde jag på mysstilen hahaha. stickat är alltid mysigt ;)

såhär fin va jag i slingmössan.

typ såhär blev slingorna, blev lite mer liv i håret som sagt.

fast igår slingade jag hårer engång till, fast guldblond den här gången. hahah. blev lite roligare iaf.


de här va en bild från när jag va ute sprang. fiifaan vilka hemska trasiga skor. pappa har lovat mig ett par nya.


ja de va de de. nu ska jag fixa mig!

Gutenmorgen!

Hej på er!
Fan vilken härlig morgon.
Vaknade kl 9, då stack jag ut och sprang på en gång. Sen åt jag frukost när jag kom hem. de är nog fan de bästa som finns haha ;)
Nu sitter jag här och övar på låten som jag ska sjunga i skolan medan de andra i min grupp spelar till. de är trummor, gitarr, piano och bas och grejer. de värsta är att jag som inte ens kan spela nåt instrument spelar bas en låt. hahaha, och de lät bra å. nöjd. hahaha. sa dom iaf, men de va ju för att va artiga, de vet man ju.

Nu ska jag iaf städa ihop på mitt rum som ser ut som ett helvete igen, sen blire att kasta sig i duschen och sen fixa sig lite. för snart kommer tildecooouuuus! jihuu säger jag då. fyfan va kul de ska bli. har inte träffat min cous på år och dar förfan. 

Bloggar senare innan jag drar iväg med tilde :)

sitter vid "mammas" dator, alltså den stora i datarummet. så jag hitta den här bilden som jag inte ens visste existera haha, i somras då man va liiite lite brunare än idag. likblek föfan nu.


hemska knän.

Godnatt!

Godafton kära vänner.

Förlåt förlåt för dålig uppdatering men jag är upptagen hela tiden och försöker så gott jag kan. plus att min blogg är skittrist nu jag vet utan bilder, men de blir bättre snart jag lovar så fortsätt läs snällllaaaaa. galen.

Jag ska medge att idag har de varit en lång dag.
först skolan, hade både redovisning i so och engelska test. skoj. sen vare nå uppvisning på scenen i cafeterian som ska vara varje fredag nu tydligen tror jag. hahah. hoppar runt helt galna på scenen dom som va med, sjukt härlig skola jag går på alltså!
efter skolan, som jag slutade kl 3 så åkte jag hem direkt. så var jag med sofie, och sen kom emma också. Vi färgade håret på mig IGEN och gjorde lite fler slingor i en ljusare nyans. guldblond hette den. blev helt okej. hahaha. syns ingen jätteförändring liksom, men blev som ett extra lyft och inte så enformigt. men jag lovar er att snart blire en drastisk åtgärd av mitt hår. ska färga hela håret en ljusare brun färg. tänk va alla grejar med håret, nää själv ska man springa runt med sammma jävla färg hela livet ut. skojigt värre. töntigt.
sen kolla vi på idol medan vi vänte på att få skölja ur håret, sen bajka vi till helenas och åt lite middag. älskar.

och nu ligger jag här, tröttare än aldrig förr. på riktigt nu. har redan kommit in i nickfasen. de är inte kul längre då. hemskt trött är jag. måste sova nu snart alltså. För imån är en sån dag som man lä va pigg alltså, för tildecous kommer! jiiiihaaaa. töntigt. fan va härligt de kmr bli. älskar. längtar.


Och kul att jag fortfarande inte hittar sladden till mobilen, ååååååh.
jag lovar jag ska leta på den imån så ni kan få lite bilder, sjukt tråkigt blogg annars.
NATTI!


hahaha, den här bilden väcker minnen från när jag skällde ut han i kassan på en affär för att glassen smaka röv och sen slängde jag den i sopkorgen mitt framför ögonen på an. ahahah. fyfan hur jag kan va ibland.






































Hej, förlåt för dålig uppdatering nu för tin!

Hejsan!
aaahh vilken härlig kväll va! är på bra humör för jag nyss duschat efter en härlig och låång springtur! hur skönt som helst alltså.
Idag va de skola som vanligt, hade musik hela förmiddagen och vi greja. jag spela bas haha, fiffan va bra jag va! snabblärd. spela ju en hel låt. inte bara typ blinka lilla stjärna. grinig. (bara för att de är de enda jag har kunnat spelat tills idag. nej. jo. nej)
Jag slutade väl en 5 i 2, då åkte jag hem till sofie direkt och vi har då grejat alltså.
Färgade slingor i mitt hår. hahaha. fiffan vilket krångel de blev alltså. de blev färg på golvet för jag slant med färggrejen så den hamna på golvet haha. sofie skrek rakt ut. men slingorna syns typ ingenting utan håret fick mer liv bara. älskar. tror nog jag ska färga hela håret i helgen, typ guldbrunt. hatar att se de här mörkgråa stråna hänga på skallen, behöver en förändring.

ååååååååh jag skulle ladda in bilderna, men hittar inte sladden! ååå jag får paniiiiiikkkkkkk
laddar in bilderna imån då istället, för nu är jag så trött så trött så jag tänker då inte ta mig ur sängen igen. som är helt sjukt skön.

nej nu säger jag godnatt, fredag imån och de gillar vi! :D älskar. så jävla skönt med helg.

Imån blire att va med sofie och greja, lördag kommer tilde hit och vi ska kolla på cuppen och snacka om allt som alltid, sen på söndag blire kupolen med sofie, har lite ärenden att göö ;)

natti!! hörs imån :)



repris från turkey innan värsta och roligaste jag nånsin gjort, att åka såndär grej barkom båt. hahaha. älskar.


Goodnight

Nej nu säger jag godnatt! orkar inte mer.

Har en massa problem som jag är orolig för, men de löser jag imån. nu har jag gjort mitt för idag.

natti!


här bjuder jag på en gammal goding på hur jag såg ut när jag va yngre, haha!
hemsk unge

 saknar turkiet kvällarna. ♥


oh oh, i gotta go. back to scho-o-o-o-l again!

Tjena morsen i galorsen.
eller nej vänta, jag kände att de där va de töntigaste jag nånsin hört. inte alls min humor eller stil på männska. måste göra om de där. (kan inte bara sudda haha)

Haloj! 
Nu så, jag sitter här och har just blitt klar med min svenska uppsats som är till imån, fyfan va jag e bra! helt absurt.
Så nu har man lite freetime att bara surfa runt en stund, men idag äre dags, idag ska jag lägga mig i tid. på riktigt nu, för morgona är inte å leka med ska ni veta. de är rena persen när man ska dra sig ur sängen. Men imån blire nog rätt lätt för mamma har köpt hem god frukost ;) hahah. tarv.

Idag va en rätt okej (lite för lång) dag i skolan. Hade matte, idrott (då jag pluggade istället p.g.a magsmärtor, töntigt) lunch, engelska och sen köör med hela klassen.
OMG säger jag bara när jag tänker tillbaka på dagens "mat". Koldolmar. får kväjningar bara av tanken. euuuuww. töntigt. sant. tror dom de är ålderdomshemmet brevid som ska dit och mysäta eller, nej de är ungdommar som är hungriga och behöver energi för att klara av dagen. nää då ska man sitta där och äta nå som ser ut som en grå hästpung.

Imån blire iallafall en skön dag i skolan, först musik heeela förmiddagen och sen bara svenska på eftermiddagen. slutar 5 i 2. fyfan va najs.

Nu ska jag kika va jag ska ha för clothes på mig imån, alltid lika svårt problemas.


sliten lini, efter att ha sovit flera timmar efter skolan. men de är grejer de.

åååååååååh

Fan va sur jag blir!!!!!!!!!!
Jag har en svenska uppgift som ska vara klar tills på torsdag! och word funkar INTEEEE-EEE. nehe men visst, jättejättejättebra line. nu har du väl ändå lyckats med ditt liv va, gratulerar. känns bra, känns riktigt jävla bra.
jag upprepar torsdag ska de va inlämnat! om jag inte minns fel så äre onsdag imån.
 
nu ger jag upp, jag säger därmed godnatt till er så ska jag stänga ner den här skiten och lägga mig med ett jävla block och skriva för hand och få kramp i handen. de är jag väl värd då tydligen, för inget ska nånsin lyckas för mig, jag och line.

GODNATT


Träningstime!

Tjolahopp!

Det blev tidig hemgång idag. eller kort utgång om man säger så. slutade kl 2 så då åkte jag hem och laga lite mat och sov en stund i soffan. alltid lika sköönt. sen drog jag ute lite och träffa några. va ute kanske 2,5 timmar sen hem igen. rätt skönt ändå faktiskt.
Nu ska jag ut och träna i spåret med amanda, sen blire hem och duscha, sen pluggaaa och förhoppningsvis hinna kika lite av idol iallafall som är mitt favoriiiiiiiiiiiiit program! eller mitt och mammas ska jag väl säga! vi sitter jämt bänkade, love love love. töntigt.

Nej nu ska jag pallra mig ut, dags att svetta bort lite fett!


Rapportering från skolan!

Tjenis!
Sitter i datasalen och ska skriva nån uppsats. men jag kan verkligen inte koncentrera mig. på riktigt. hemsk dag om jag ska vara ärlig. på den fronten iaf.
han hemskt mycket mensvärk. ja ni hörde rätt. jag skiter i om de är ofrääscht men de är så de är och jag mår pisselipiss. så jag ska skriva hemma där man slipper ha ont i huvudet och allt iaf.
Vi slutar om 20 minuter. så då tänker jag ta mitt pick och pack och rulla hemmåt. änterligen säger jag bara.
men herreguuu va veckorna går fort, helt suuukt. de här året kommer nog gå riktigt fort ;) älskar.

nej nu äre dags, innan läraren kommer tillbaks haha, skulle inte förvåna mig om hon läser min blogg nu. är så jävla typiskt att allt ska hända mig.

hörs när jag är hemma i min kära villa! jag mår hemskt illa också.
jag kallar den här dagen för: KLAG DAG!!!
hoj!


Måndag igen!

Godkväll.

mitt inlägg försvann nyss. skoj.

iaf fyfan vilken flängig dag.
började 20 i 9, hela eftermiddagen bestod av musikteori, kör och sånglektion så måndagar är ju väldigt bra på de viset, men jag slutar halv 5 och de är hemskt, hemskt och åter hemskt ska ni veta mina små vänner. Men idag fick jag ta den tidiga lektionen så jag fick sluta 10 i 4. önska att de alltid va så! men nejnej, självklart inte. line ska ju aldrig få ha de bra. grinig.

Imån börjar jag iallafall halv 11 och slutar klockan 2. fiffan va skön dag! helt sagolikt. töntigt. 2 lektioner. hahahah. lycklig. (när jag skriver lycklig så hoppas jag ni fattar att de betyder att jag låter lycklig när jag skriver sådär, de gäller alla ord man skriver efter en mening, som dum, galen, töntig eller sårad. töntigt att förklara.)

efter skolan va jag först på kupolen och lite sånt, sen så åkte jag hem till sofie ooch va där till en kvart i 10 kanske. NU har jag sjungt lite och så ligger jag här och försöker härda ut, för min mage är inte å leka med. lingonen som busar? näää, sköja bara. rädd.

Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och såntdär, sen ligga och läsa en stund sen soovaaaaa. härligt!

hörans imån! tråkigt inlägg jag vet, och jag ursäktar mig för det! jag har blivit en sån tråkig människa, en sån tråkig skrivare. fyfan. blir så less på mig själv. SA USCH!

GODNATT kamelionter!


hemskt sliten va man dagen efter granny, sov i kläder och smink. resultatet ser ni här hihi ;)


Datasalen!

Godmorgon!
Jag sitter i en av alla skolans datasaler. Vi måste göra skoluppgift egentligen, men blogga känns viktigare! fattar inte. haha. (när jag säger fattar inte så menar jag att jag inte fattar att de är fel)
Nu måste jag nog börja skriva på min engelska historia vi ska skriva. De är dags känner jag! så man inte hamnar efter menar jag ;) är nog ingen risk. För kollar man på de andras skärmar så är de allt annat än skolarbete som man skådar.  grinig.

Fyfan jag slutar halv 5 idag! hur ska jag orka. jag hann inte ens äta frukost, sprang till bussen och hann inte göra nå mer imorse. stressigaste morgonen nånsin.

Bajj!

Natti!

Godkväll på er folket.

Jag ligger här, med datan på magen och ögonlocken halvt nere. försöker öva skriva notpapper, men de går åt hell på ren svenska. fyfan. behöver hjälp.
Nu ska jag kasta mig in i duschen och duscha och tvätta håret på 5 minuter. verkligen INTE ta en lång dusch och stå där och mysa. hemskt föfan. men jag har gruvat mig hela dagen inför den här stunden, de är därför kl är halv 11 och jag inte är inne än. nu äre dags med andra ord!

Godnatt! Hörs imån kväll!


Granny goes street!

Hejhejhejhejhej!
Fan vilket bra humör jag är på! Även fast det är söndag.
Den här helgen har vart den bästa nånsin!
Gårdagen, ja va ska man säga. Helt sjukt otroligt kul vare! hahahah. lyckligast nånsin.
granny granny granny, längtar tills nästa år ;)
allt va så bra, alla va så glada och jag vill bara tillbaka hahaha.

en sak som jag bara måste få säga är att jag ÄLSKAR sånna här utekvällar, verkligen älskar! Man träffar alla sina kompisar och har så jävla kul! måste bli mer sånt, de ärå en sak som är säker!

Jag drog hem till sofie vid en 1 tin, då fixa vi oss lite och åt mat. Sen kom emma och vi gick till bussen som gick 20 i 4 till stan.
Där på stan vare sjukt mycket folk som också hade tänkt lika som vi och skulle ta 10 över 4 bussen till falun. Så vi kom inte med den bussen för de blev fullt. Sen kom de en till buss, nää kom inte med den heller.
Fick lov att stå där och vänta i 40 minuter, sen kom en extrabuss så vi änterligen kunde komma iväg, men vi missa hoffmaestro för de blev så jefla mycket krångel hit och dit.
Vi va iallafall där och flängde hela kvällen! Sen på natten fick vi skjuts av en kompis hem till borlänge i snyggaste bilen och högsta musiken, härligaste jag vart med om. hahaha.
Sen sov vi hemma hos sofie, alla tre i en säng. fiffan vilken pers, nackspärr när man vakna. 

Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat på film, sköönt de! 
Nu ska jag plugga lite, sen duscha och sen blire att häcka här kvällen ut. Lä ju försöka lägg mä i ti inatt. skulle behövas, eftersom de är skolhelvetet imån. kulkul. slutar halv 5. fyyyyfan säger jag bara, FYFAN. 

Nu kommer lite pics :)

 
sjukt fint väder hade vi å!


tjejorna ♥

hahahah, fyfan va furt! jag och sofie fick skära kebab på en pizzeria.

äppelpajen jag och sofie gjorde idag, svingo! fast där va an påväg in i ugn.

De får räcka, har inga fler bilder som är värda att lägga upp, bajj!

Natt-tomte!

Godkväll. grinig.
Ja, jag sitter uppe än jag. som nån jävla uggla.  låg i sängen och försökte sova redan vid elva. men jag vakna bara hela tiden, så jag sitter uppe. kollar på en överbra boxningsfilm called million dollar baby. blir helt inne i den.


Utkast: Sept. 3, 2010

Tjena.
Är typ precis hemkommen från kv-krogen. va där och åt med sofie. kycklingsallad. känns bra faktiskt. plus att pappa betala. kan inte bli bättre :) dum.
Nu har ligger jag här i sängen, under täcket och har datan i knät. Sminket är borttvättat och nattsärken är på. blir tidig läggning ikväll. för imån blire en lång och flängig dag du! längtar hahahaha. galen.
Nu ska jag väl somna till nån film och bara vara. slutkörd förfan.

Här kommer en sammanfattning av bilder från dagen med tilde! älskar.



blev så jefla hungrig så vi stanna till vid sibylla så jag fick köp mä ett mini-mål. och då blev man kallad för mes. men visst, de är lugnt. sårad. fyfan va händer med mina sjuka fötter. missbildade.

gangstaboy!
 
tilde suktade efter en mcflurry som hon tydligen inte kan leva utan nu för tin så vi flängde självklart dit på engång.

ska alltid lekas.

nu kommer gå överstyr bilderna.

de får blir den sista, dom andra bilderna är fan inte barnvänliga. tar i.

Nej nu får de fan bli en natti alltså, NATTI folks! hörans imån, och då är vi alla på topp!

fredag änterligen!!

Idag va en jävligt rolig dag i skolan, trots att jag typ är sjuk. men jag biter ihop jag.
tilde kom till min skola så visa jag runt hahah furt. och sen åkte vi till borlänge och flängde. kändes överbra att träffas igen cous! men berättar mer om de senare med lite bilder och sånt. älskar.

Nu är jag hemma hos sofie, vi ska ha myskväll ikväll vi! skönt. för imån blire ju en massa fläng i falun. ska bli sjuuuukt kul! :D lycklig.
Sofie skicka en video som hon har gjort på mig och henne! bästa videon jag sett föfan<3 så nu delar jag med den till er! varsågoda ;)


Nu säger jag godnatt och hoppas på bättre tider!

Nu säger jag godnatt och bjuder på den här överroliga videon som sofie visa mig nyss! hahahaha. så jävla furt.


sjukelisjuk!

hi.
jag är sjuk jag vill jag bara börja med att meddela. har varit nära flera gånger att bara kasta böckerna på läraren och sen åka hem till mitt kära bo och sova. men jag höll ut. så jag är troligen hemma imån och sover ut tror jag. för jag måste va frisk i helgen. de är ju Granny goes street i falun! inget man vill missa. jo men åker dit för att de är gratis. nejdåå, jo.
ska dit med sofie och emma. så de blir skitkul! längtar! hahahha. galen.

jag ska sova snart. tråkig. nej men jag ska lägg me och kolla på film och fortsätta äta en övergod glass som jag har köpt. Ica selection, cookie & caramel. den lär ni testa! finns på ica. nähä?? grinig.
Sen har jag köpt en risifrutti XL också. tyckte att vi hörde ihop, båda har XL. haha tkr de är kul själv. jag har inte xl. rädd. hahah.

De har vart en bilolycka här också! jag och sofie cykla förbi där! helt sjukt läskigt. nån tant hade cyklat så såg hon inte att de kom en bil så hon flög in i rutan så den krossades och hon fördes till sjukhus! fiffan va hemskt sånt är. mår dåligt av de. hoppas hon klarar sig, stackars tant. ♥
http://www.dt.se/nyheter/borlange/article733157.ece

nä nu ske jag kura ner mig, vi hörans! nu ska jag bli frisk som en fisk!
/ sjuklingen. töntig.





natti!

Godafton. nu ska jag slå omkull mig hade jag tänkt. klockan blev mycket idag å. så de är dags nu!
Imorgon är en ny dag men nya möjligheter. töntigt.
imån ska jag avsäga mitt kontrakt till spanskan. jag ska sluta! kaputt! änterligen är jag fri. jag tar inte mer skit nu, jag gör bara inte det.

Godnatt aligators! hörs imån ;)


black mamba. äcklig.

HEMSK DAG!

tjenis i stugorna!
Ja idag va då en hemskt jobbig dag. de kan ni då skriva upp! är helt förstörd. på riktigt nu. somnade nästan på engelskan idag. höll fan på att tuppa av.
men de är helt sjukt va mysig skola vi har! lycklig där. hahaha.
slutade 10 i 4, vi hade kör sista lektionen. så de va ju skönt iaf!
efter skolan har jag bara legat och sovit. och de va jävligt skönt. men är fortfarande trött. hemskt trött.

nu sitter jag och snackar med tilduskusinus, som vanligt! hahaha. älskar oss. men vi har alltid nåt att snacka om. och de är jävligt skönt!


fyfan va snygga kläder! avis. som hon till höger, sådär kommer jag se ut när jag är 18. fattar inte.
nämen, de är ju jag och tilde föfan!


fyfan va cool. tilde igen.
ljuger.


här är vi nu. sårad. nää övercoola.


RSS 2.0