jag vet..jag vet

Hejhej..
jag vet, jag vet att det här inte är en blogg längre. och det är inte meningen heller. för jag försöker inte ens längre. tänker på så jävla mycket saker och mår fan inge bra alls. känner att jag lä ta tag i mitt liv först innan jag kan skriva om det. blir så fejk och ointressant. typ skriva för skrivandets skull. hur kul är det då.
Men jag ska ta tag i det, det lovar jag. men när är frågan. jo jag ska göra det väldigt snart! men måste lära mig att ta kort med riktiga kameran, glömmer jämt på morgonarna och allt. och min mobil kamera suger pung.
Men jag vet det är dags nu, och det är pågång! så jag vill inte ha nå griniga kommentarer nu. grinig.

pusshej!

söndag, hemska söndag

Nu ska jag ut en sväng med sofie, blir träning och en massa annat tydligen. menmen va gör man inte för sin käre vän. grinigt.
Sen bire plugg, och så kommer nog farmor och farfar hit å en sväng :D älskar. inte ofta man får se dom vettni. Idrebor. grinigt.
Sen äre ju som så att dehär är dagen innan skolan drar igång, så de blir väl att ligga deprimerad resten av dan sen. sårad.

nejnu, bajj!



grinig männska med grinig frisyr. de lyser ifrån fönstret så så blek är jag inte. jo

update från tildes place!

Nämen tjena!
Sitter hemma hos tilde, fast ensam. sårad. Tilde är iväg på fotbollsavslutning hon och roar sig medan man själv sitter här med nackspärr och har inget å gö. Hungrar ihjäl gör jag å föfan. grinigt.
Åkte vid en 8 hit till Sellnäs. Så har vart här hela dagen, sköönt och jävligt kul hare varit!
blev bjudna på mat av tildes föräldrar blev vi å. nöjda. övermysig resturang. :) älskar.






FAN VA JAG SAKNAR PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!

godmorgon!

Nu drar jag till tandläkaren! fyfan va rädd man kan va. jag HATAR att gå dit, hatar hatar hatar. kommer få dra ut lite tänder, de vet man ju!
nu äre brått, baj!


haloj!

nämen tjenaree!
de va jävligt längesen du! och det kan bero på att den här helgen har varit den mest fullspäckade på länge. haha. i fredags va den inte så flängig dock, låg hemma med vaden ur led. det var typ en spricka i muskeln. så jag har haltat runt hela veckan och då sa kroppen ifrån på fredagen så då vare lika bra att lugna ner sä. sen på lördagen blev de bowling med kusinerna med familjer. töntigt. övermysigt att göra nånting! de gamla goda gänget! sen blev de pizza på Fortuna.
Efter den lilla utflykten så åkte jag hem och fixa till mig lite, sen skjutsa pappa mig och josefin till vika, där de va halloweeeeeen pardeyyy! med klassen och andra från skolan, estetfest med andra ord. och fyfan va kul de va! hahah. och så sov vi där sen å. :D älskar livet. haha. nej men sånna tillställningar förgyller ens liv.
sen igår söndag så skulle vi ta oss hem från vika, stod och vänta på bussen som skulle komma kvart i ett. perfekt tänkte vi. nää, då kommer den aldrig. så jag går in på vika café bredvid busshållsplatsen, då säger hon som jobbar där: "Det har inte gått en buss på en söndag på 30 år"
fyfan va grinigt. haha. så pappa fick lov att åka och hämta oss.


men va händer? det går inte att få bort fet stil. alltid ska de krångla.
stor text blev de å. men dom vill ju att man ska sluta blogga, de vet man ju.

iaf, igår när jag kom hem så flängde jag med sofie och vi spöka ut oss en dag försent. haha.
nu snart får jag finbesök, så jag ska väl frescha till mig lite. just nu står håret åt alla håll.

bajj!



här är skolfotot på mig och min klass. ♥ kräftskiva!


leker på affären när vi ska handla chips till estetfesten haha

går överstyr såklart.


lekstund med mamma haha


RSS 2.0