Musical dumpster baby!

HAHAHAHAH så jävla sjukt. skrattar ihjäl mig av någon konstig anledning


då va man home då!

Haloj folks!

nyss hemkommen, eller jag har hunnit ätit och lite sådär men inge mer än så. fyfan vilken lång dag de va idag. konstig nog så va de den kortaste dagen i veckan. slutar 5 i 2 på tisdagar. (och ja de där fem minutrarna är jävligt viktiga)
Va ske man hitt på idag då? de får vi allt se. skulle vilja att sofie tar sig hit och gör mig sällis. men hon är ute och ränner på kupolen och svarar inte på mina sms. kul. skoj. känns bra att nån bryr sig om mig. sårad.



tröja köpt på hm. helt sjukt skön är den! kanske inte ser så jätterolig ut men den är jävligt rolig ska ni veta. underbar! ;)
ni kanske tänker "fan va tråkig männska, hon har ju hästsvans varje dag förfan!"
ja de kanske jag har, nästan iaf. men de är för att jag reser långt och länge och flänger hela dagarna. mitt hår blir förstört och då har jag hellre en fyllig svans än att springa runt som nån dränkt katt hela dagen. den ni!
ingen har sagt nåt.


Natti!


Kvällsfika, Natti!


video!


jag sa ju att de skulle bli en video ikväll! jag lär mig fort ;)


dags för en städning?

NU ska jag städa mitt rum. för de har vart ett jävla tjat i flera veckor nu att jag måste städa mitt rum.

Mamma tycker tydligen att de behövs en städning!?


men! så ser man tuffs ligga där och mysa helt plötsligt. (den där gula björnen)




hoj!

usch jag mår illa, har ätit skitmycket chokladbolls smet :) men de är värt de!
kommer inte upp ur sofies säng, har växt fast eller nåt. behöver en traktor som kan hissa upp mig så tjock som jag blitt den här helgen.


hitta den här gamla godingen. ♥

morning peopleee

Godmorgon. fyfan vilken deppig söndag. som alltid.
Vakna nyss hemma hos sofie. finbesök har jag fått å. nackspärr och ryggskott. fina grejer.
Vi ske väl ät nå fruskost snart tror jag, och sen blir jag här en stund till. men sen lär jag bajka hemåt. för där finns de då massor att göra. De är dags att ta tag i det nu sista dagen innan skolan drar igång igen efter helgen. och då finns de ingen sån tid över. för imån går jag till halv 5, fatta halv 5!!!! fyfan alltså. att dom ens orkar, för de gör då inte jag

förkyld som en gnu är jag å, herregud de är augusti och minusgrader förfan. de ska ju vara varmt både natt och dag i augusti, varmaste månaden. nää, höst på en gång. skoj. känns bra. de tackar vi för.
happ, så då blire en varmare höstjacka och sjal imån då. för jag fryser ju ihjäl på mornarna när jag ska till skolan. usch.


om jag lär mig spela lite gittarr (som aldrig kommer hända) så lovar jag er att jag lägger upp ett videoklipp när jag spelar ikväll. hahaha, och då vet vi ju alla va som kommer ske. ingenting.
men jag kan väl få försöka iallafall som den estetare jag är ;)



gullsnurpan då.


natti!

Nu sitter jag hemma hos sofie, vi har tagit med min data hit och koppalt och grejat så nu sitter vi vid varsin bredvid varann. furt. hahaha. överkul äre. lanar. överdriver.
Kan ju bara tänka mig hur länge vi kommer sitta här inatt då. najjzz. töntigt.

idag va vi på kupolen och shoppa lite grejsingar, bra de! va där hela jävla dan förfan. sen har vi inte gjort så mycket mer, kännent att vi örk nå heller så.

imån lä jag hem i ti, för jag bara måste städa min svinstia, sen ske jag plugga litelite, försöka få hämta aminas gitarr och börja klinka lite smått för att lära mig och sen lä jag öva på min låt inför sånglektionen på måndag. mycke å stå i. drygt. haha.

nej nu skant jag va så tråkigt nå, dags att socialisera sig lite, natti! ♥


fyfan vilken hemskt gammal bild alltså, hitta an längst in i datan. enjoyyyy ;)

lördag, fint som snus de.

Hej. längesen nu. men de finns väl vissa anledningar för de, inget som skrivs ut här men jag ber om ursäkt mina fisar. :)

Iallafall, så lever jag och jag mår rätt bra faktiskt. Hagafesten va som sagt sjuukt rolig till en början, innan de gick överstyr. Första hagafesten ska väl vara ett speciellt minne.
Helg igen, skööönt. är helt jävla slut efter den här veckan. fiffan alltså. sjukt långa dagar blire och långa lektioner. sikken tur att jag fick bästa klassen då! :)

Igår var jag ute och åt med sofie först sen åkte jag på filmkväll hos Felli, med Carin och Rebbe. Vi köpte lite för mycket godis och kolla på Little miss sunshine tror jag den hette. värdelös men ändå lite smått rolig haha. mest sjuk. Fan vilka härliga kompisar man har. Synd bara att Tilde inte kunde komma, ringde som en galning och höll på. men de får bli nästa gång cous ♥♥ 

Happ, nu borstar jag tänderna för tillfället, ska till kuppan med sofie förstår ni, ssen ska väl vi hänga hela dagen. mys :) behöver ta det lugnt.

Nej nu börjar de bli brått, bajjsing!



cous♥


bild från hagafesten. älskar. haha.
www.paulinatilde.blogg.se     www.carindanielsson.blogg.se

jag tog bilderna från www.rebbeskrypin.blogg.se


de här är jag nu. mindre fin. inge smink ingenting. kommer en efter bild;)



bra liv, bra.

Tjena!

Idag vare sjukt roligt som vanligt skolan, fast jag va skittrött och hade världens huvudvärk. men min klass är så jävla bäst så de gick fint ändå :)
vi hade idrott och de va inte de lättaste lektionen man vartt med om i sina dar.

uppvärmning:
-springa 1 kilometer efter läraren
-kampsport, knuffas så den andra tappar balansen
-springa och jaga varann, i två lag

Själva grejen:
- innebandy fast ute på gräs

styrka:

- knäböj
-balans
-plankan
 ja en massa skit

orkar inte berätta allt haha, men de va iaf drygt tkr jag haha, men kul som vanligt i den där skolan ;)
och omklädningsrummen och ducharna va skitfräscha. fan va glad jag blev. inte som på min andra skola där de stod en toalett ur funktion bredvid duscharna, fyfan va skabb. helt absurt.

efter skolan så åkte jag hem till amina och testa lite kläder och va med henne en stund, älskar min syster mest av allt. hon är så jävla bäst! <3 önskar vi kunde träffas oftare. för hon gör mig glad. ♥
sen kom mamma och hämta mig, då åkte vi till emeliepemelie och gav na pengä för ho ska fixa biljett till mig till hagafesten. härligt! :)
så imån kväll blire hagafesten med tilde och company! älskar. haha. coctail tema, klurit klurit.

är helt slutkörd efter den här dagen, men har ändå ingen lust att sova. fast samtidigt så har jag det. blir en tidigt kväll iaf så jag orkar med morgondagen. älskar.

¨åååååååååh justja jag ska duscha också! faaan. aja lika bra att få de gjort då. hatar.

bajj!




natti!!!!!!

jag orkar inte skriva nåt idag, blir bara ett värdelöst inlägg, skriver imån! sitter här och nickar just nu. lä sova, och de är nu.

GODNATT SVERIGE!

trött som en jävla orangutang

happ. då va den dagen gjord då.
och de va nog den jobbigaste dagen i mitt liv. är helt slutkörd.

gick från 08:40-16:40. skoj säger jag bara! herregud, hur fan äre tillåtet att ha så långa skoldagar??!! de undrar jag du.
dagen börja dåligt, med att jag missa bussen till stan för att jag trodde jag hade mer tid än va jag egentligen hade. så mamma fick lov att kast sä i bilen och komma hem och hämta mig. hann precis. vi kom precis samtidigt som bussen till falun. herregud vilken panik. rally.

Jag är så trött så snart börjar huvudet nicka och dreglet smyger sig fram i mungiporna. dags att börja förbereda en tidig läggning ikväll. inge tolv-ett eller. utan ikväll har jag sagt åt mig själv på sparken, det blir senast 11. den ni. och jag kommer fan va i säng halv 11 å. kroppen och sinnet örkent mer för idag. nu har jag gjort tillräckligt.

dags att börja varva ner lite nu, ska nog liggga kvar här i soffan ett tag, sen blire raka vägen till kojen. fiffan asså.
sjukt tröööööööööööööööötttt.



dehär är va jag kallar äkta lycka. ♥ 

Natti!

Det är en dag imån å! och inte vikken dag som helst, utan en skoldag. jippi.

GODNATT SVERIGE! fyfan va trött jag kommer vara imån, ska upp klockan 6. fiffan.


såhär kommmer mitt hår se ut imån när jag vaknar. skoj.


nu äre dags, söndagsmys!

Jag va ju med jänny hela kvällen igår, sen sov hon hos mig. älskar. de måste vi göra om! ;) <3

Nu är jag nyduschad och har precis satt på mig myskläder, för nu ska jag och sofie till kupolen och köpa nå skolgrejer haha, de är ett måste. sen blire att åka hem och ha våran heliga söndags mysdag. härligt!
jag hatar söndagar.

nu äre brått, för jag ska träff min älskade vän ♥


argsint


Jihuu!

nu blire iväg och flänga med jänny! <3
härligt att gö nå, kvällen blev räddad.
underbart! ♥


sköj lördag!

Hej. grinigt.

ja jag är grinig, jävligt grinig.
allt är så jävla grinigt, så varför ska jag inte också va grinig dåda? lika bra att alla i hela sverige blir griniga, fast de är vi väl redan. vi borde fan heta grinige, iställer för sverige.
jag orkar inte göra ett skit, och varför dedå? jo för att de inte finns ett skit att göra. hade de funnit de så hade jag redan vart på plats.

nej så man får väl roa sig med att ligga här och stirra på otroligt tråkig skärm, lyssna på lonely och dricka päron soda utan smak. de är fint de. jihu.

är nå jävla moppe grejs i mellstaparken ikväll å, få se hur de blir me de. mina föräldrar ska dit iaf, så jag kanske hänkar för man blev tillfrågad att bli bjuden på mat. och de tackar man ju inte nej till, så visst jag följer väl me dit och äter. sen hem och lägg mä här igen, och ruttna fast i madrassen. de är väl lika bra.

jag har ingen blogginspiraton, kan bero på att jag inte har nån livsinspiration.

jag och mamma va iaf och flängde på kupolen fram till klockan 3. och de va väldigt kul faktiskt. alltid kul att handla med mamma ska ni veta, älskar det! hitta rätt okej mycket saker, några fina tröjor och sen blanka leggins. kul de :) älskar.

nejnu, jag lä fan sjunga lite nu, får abstinens. va de nu betyder, de låg och vänta i öronvrån på att få komma ut igen så då.
sen ske jag fresh till mig lite. finns de nån jävel som kan hitt på nå med en sån rolig männska som mig ikväll? tydligen inte. så de får bli jag och mig ikväll då. kan ju inte få bättre sällskap, egentligen.

hejsvejs. skojigt inlägg.


fjortiwwwwsssssss (a) tihiii.
GRINIGT. hatar små 96 fjortisar hahah


fiffasen

ARG, JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG.

godnatt.


yeah!

hali halå!
jag har så jävla kul med min klass i skolan, efter fjärde dagen! de måste ju va rekord eller nåt. asså vi börjar känna varann skitbra nu :D älskar. haha.

nej klockan är för mycket, imån äre helg så jag bloggar då medan jag andas. bajj! ursäkta dålig uppdatering men de blir bättre i heglen! är så jävla flängit just nu. skolstart, ni vet hur de är.


galen


dagen

Idag va de sjukt kul i skolan, asså de blir verkligen  bara roligare och roligare! älskar :) klassen verkar sjukt bra!
imån börjar vi gå efter scemat, hihi. mindre kul :)



nu har jag ingen tid, för jag måste duscha, välja kläder och sen sleepa.

hörans imån. hare bra i skolan alla haha ;)
fyfan va mkt smilisar de va i de här inlägget.

bajj!



älskart!

Halloj! bra humör.

ja idag va en fin dag, älskar.
skolan gick finfint om jag ska vara ärlig, börjar lära känna fler och fler i klassen och börjar märka hur kul vi kommer ha dom här åren. helt sjukt. hahahah. älskar estet eleverna. alla är så sjukt roliga. teaterapor hela högen. töntigt. där hör jag in, ni vet ju hur töntig jag är :)

vi spela brännboll och lekte runt. haha älskar. imån ska alla klasser uppträda för att representera sin klass. fiffan, haha.



jag älskar mitt liv. puss hej! lycklig.



en klassiker.

Harald <3

Happ.
Då va första dagen på haraldsbo avklarad då. fyfasen.
men de gick väl okej iaf, inge extremt som hände. men visst kunde de vart bättre. slutar skitsent varje dag och allt. men fyfan va mycket musik vi har, och de ska bli så jävla kul! hahahahah. lycklig. flera pass varje dag förfan. <3 älskar haha. :)



nu ske jag greja lite med kläder och så inför imån, skriver mer då. för nu är arbetslivet igång igen, försöker ta mig tid. men blir nog mest kortfattade inlägg, men de får duga. poooosssss haj! konstig.


fyfan säger jag bara, fyfan.

Godnatt sverige!
 
imån gäller de, fyfan.
håll tummarna.


såhär mår jag just nu.

fyfan, värsta dagen på året är kommen.

fan jag skrev värsta inlägget och nu försvann de, FAAAAAN!!!!!

jag skrev om mitt livs största rädsla just nu, och de är morgondagen. skolan. fyfan, skolan. ny skola, ny klass, nya lärare. ja allt är nytt. och jag är ensam.

orkar inte skriva om allt, för nu måste jag bestämma kläder inför imån och måla klart mina naglar.
måste lägg mä i tid idag, fast jag inte vill. men man vet ju hur hemskt de kommer va imån när man ska upp.

bajjj!


mys!

Thaimat i Mellsta, med familjen. mysigt ♥


fråga mig inte vad som händer med bilden, för de vet jag inte själv.

ÖVERGOTT vare. matgalen.


nagellack x 10000 . töntigt

Va blire för färg idag då? töntigt.


Mimmi!<3

Ligger i sängen och grejsar med datan, mysigt. nej.

Vafan ska man hitta på idag då? Jag tror de får bli en sångdag idag faktiskt. behöver öva en massa på lite olika grejs, och sen måste jag leta låtar som jag kan sjunga. börjar dra ihop sig.



älskar mitt mimmi täcke <3 ska aldrig slänga de.


tack tack!

Jag hade en heldag med lina igår, och de kändes jättebra. nu är allt löst och allt är bättre än nånsin. de va verkligen överkul, och vi flängde runt i hela borlänge haha, fyfan hur vi är. <3


Hali förresten. Min data fick virusattack inatt. fyfan vilken jävla panik man kan få. blev en tidig natt med andra ord. nja tidig och tidig, hon blev väl en 2. men ändå.
så idag ringde jag dataexperten (pappas jobbarkompis) så han kom på studds. och räddade mitt liv. tack tack! nu kan jag leva vidare! tack åter igen.


hemsk männska.

linatajm!

idag ska bli en bra dag. lina kommer hit, de va så längesen så jag kommer knappt ihåg hur hon ser ut.
skriver mer ikväll, för nu ska jag ner och öppna dörren åt henne. :) nu äre linatajmmmmmmm

hoj!


dramaqueen

stockholm med sofieee!

Nu sitter jag och sofie här och ska nog börja dra oss mot sängkammarn nu, för imån så äre dags.

DÅ HOPPAR VI PÅ TÅGET TILL HUVUDSTADEN! stockholm here we come ♥


hi

hej hallå.

idag va en speciell dag. och nu ligger jag här som vanligt, har min datanatt, fundrar över allt och är allmänt sliten. de va de.


de där va mindre kul. tappade burken med tomater i golvet. och va händer?

självklart trampar man på en, så den flyger iväg och sörjan sprutas ut över golvet. skoj.



dagens outfit!

im stronger then this



And I'm stronger then this
No more walkin round
With my head down
I'm so over being blue
Cryin over you

And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs, so sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Morn morn!

Happ, då sitter man här efter ännu en överoskön nattsömn. de är dags att vända på dygnet snart. så äre bara. jag menar ska jag hålla på såhär när skolan börjar också eller? nej skulle inte tro de va. jo. nej.

Ni är säkert lika besvikna som jag över att de är så jiievla dålig uppdatering på den här bloggjäveln, men fan inspritationen försvann med kärleken.
Jag kommer bättra mig nu iaf, för min phoooooooooooone is back!! hahahahahahah. jag fick en ny fast samma modell. så som tilde också fick. fiiffan va glad man kan va nu! Kan ta kort igen! Bra bra bra!

Va ska man göra idag? ingen aning än så länge. skönt att ha de oplanerat ibland också. behöver greja en massa inför schoolan. töntigt. SOM BÖRJAR OM MINDRE EN ÄN FUCKING VECKA! herreherreherregud hjälp mig.
Och inte mkt nya kläder har man heller, för ens jobbpengar har ju inte börjat rulla in än. jaja, men visst. här ska man flänga och slita runt i 3 veckor utan vila utan rast. sen om man får pengarna eller inte är ju definitivt inte alls lika viktigt, nejnej. jävla parasiter.

De har börjat klia i hårbotten, och hårslingorna börjar falla och forma till sig till dreads. men de kan va coolt de å. nej. måste duscha.

Ah, ser att de är dags att ta ner mitt glas och mina fruktskruttar. en hel flugsvärm har kommit på besök. och jag´har då inte bjudit in dom i mitt hem. dags för utrotning.


fyfan va farlig den där är alltså. snubbla på den både när jag skulle ut ur mitt rum och när jag skulle in. fyfan mamma lägger ut fällor. rädd. jag kunde fan ha kastats in i väggen och brutit nacken eller nåt.

flugornas hem. skabb.

den här hemska utsikten har jag ut över mitt rum just nu. fyfan vilket hemskt fult rum man bor i. hahaha.

Tack gud, tack!

tilde is home, tack tack!


Carin <3 liniiiiii

Hej på er!
Mår betydligt bättre idag.

FÖR IGÅR VA JAG MED CARIN! och de va så sjuuuuukt jävla fucking längesen, så de va mer än behövligt kan jag ju tal om. + att de va den roligaste kvällen i mitt liv föfannnnnn. men carin e jävligt rolig att va med ska ni veta, sjukt underbar tjej dedär. ♥

Hon bajka hem till mig vid en 8 på kvällen så då fixa vi oss lite och snacka mest om allt som hänt sen sist. Sen tänkte vi bada eller ut och gö nå bara vi två, men de blev ändraade planer. Så vi drog till Aminas lilla fest. Och där vare livat. nejdå. jo. haha, de va sjukt kul iaf. vi pendla mellan köket och vardagsrummet medan de andra va ute på altanen och festa. överrädda vi. näädå. fick inte va med. jo.
iaf, så va vi där ett rätt bra tag, men fick lov att bajka hemmåt igen. grinigt hemma annars.
jag hade skitkul med carin iaf, har saknat henne, verkligen.

Mår så jävla mycket bättre nu, efter att jag fick va med carin, hon liksom visa att de finns en annan sida av livet som jag har varit blind för ett tag nu. jag älskar dig carin, du är speciell.

Varsegoda, videotime!



Här bjuder jag och sofie på en liten ihopkastad video, bara för vi hade lite tid och lite å gö.

mår inge bra, därför inga inlägg.

Hejhej på er!

Ja de va längesen nu, men jag har verkligen inte mått bra. nej jag har mått sämre än sämst med andra ord. har hänt en massa saker.
blind har jag också vart, på vänster öga. ögoninflammations liknande, horhinnan är helt förstörd. så liite svårt att skriva och inte se nåt.

Just nu sitter jag här och äter ett äpple till frukost, är inge sugen på nåt. "Men man måste ju äta, annars orkar man ingenting!!"
Va ske man hitta på idag då montro? inget planerat än. men någe läre väl bi tycker man.

Åh fyfan mitt ben har somnat, måste få liv i an innan de är försent. seriöst jag hatar när mitt alltid vänstra ben somnar, de är hemskt förfan.


jag har säkert haft den här bilden förrut på nå inlägg, men de skiter jag i.


Klockrent!

Fjortisar är som kanintofflor, sköna att sätta på, men inget man går med på stan !

Ready to go!

DONE!




Ja-a , jag leker. men va ska man göra om man vill att tiden ska gå fortare ellerhur.

Martin Morning!

Morn Morn!

Nu är man på benen igen siddu. har hunnit grejat lite, så nu ske man väl börja få nån ordning på den här fejjan och den här broccolli klumpen till hår. Lika bra att börja nu, vet ju hur lång tid de där kan ta.

Va äre för väder idag då? Vänta, ska kolla ut genom fönstret och kolla. töntigt.
Tja pretty good, ser ut som att de kommer bli en fin dag trots allt. Jaha så va ska man ha på sig dåda? de va en såndär kuggis dehär. Men de får nog bli shorts eller nåt liknande tror jag nog.

Ja som sagt, i förr går kolla jag igenom alla mina kläder och hittade en massa nytt i stora garderoben. tack gode gud, min gymnasie tid är räddad!! tack, tack.

Nu äre dags, bajjj


Movietime!

Halloj i stugorna. tråkig männska. jag.

Sofie har precis åkt hem, så här sitter jag. bänkad, fastklistrad som vanligt. sårad.

Aldrig träffat en fräschare männska än mig just nu. fiifaan. nyduschad, nyfixade naglar, helrakad från topp till tå och insmörjd med världens godaste kräm. fyfan va fint. mår bra för engångs skull. sårad. igen.

En sak sitter jag och fundrar över, vafan har expert emot mig egentligen?! de är fan absurt. min mobil är inlämnad sen 3 veckor tillbaka, för 4 gången. skoj. tilde lämna in den för 2 veckor sen, för 1 gången. och hon fick en ny på en gång ho, och jag, lilla jag som skulle få en ny mobil men jag får vänta jag. fyfan, jag ska stämma dom! nej. jo.

nu ske jag se på film ;) lazim kommer imån, och sen åker man till idre på onsdag och stannar där till lördag! sen gäller det att ta tag i sitt liv inför skolan. FYFAN DE NÄRMAR SIG! panic. töntigt.

movietime!



Heaven


nemän tjena

Här sitter jag precis hemkommen från sofie. Överrolig dag med henne som alltid. Vi har badat i badkar och vi har grejsat. Ätit med famlijen har jag gjort idag å. känns jävligt bra. händer inte så ofta menar jag. de är jag lite ledsen och sårad över faktiskt.

Jag tyckte nektarinerna nere i fruktkorgen såg så jiiievla goda ut så jag tog med mig 3 st upp. nää skenet kan bedra. Smaka mögel förfan. Skönheter och odjuret. Skönheten va utanpå och odjuret gömde sig innuti. töntigt.
Men jag äter ändå.

Roligt inlägg, men bättre än ingening ;)

nu ske jag se nån film eller nå, älskar livet!

bajjs



RSS 2.0