NO GOOD KOMBINATION

Ett tips. Blanda aldrig hästkorv och flourtablett. Iallafall inte om ni vill undvika att få smaken av cigarett rök i käften.





Söndags afton!

jahaja, då va söndan gjord å. Sprang runt på kupolen med sofie mesta tin av dan. leta efter present till min älskling eftersom han fyller år på fredag! <3 gratttis :) hihi. töntigt.

Hittade 2 saker iallafall, och det får duga nu.  kommer skämmas som vanligt när jag ska ge det men men då äre väl så då!! det är faktiskt tanken som räknas! nej. joo.

så va ska man hitta på nu då en sisådär 8 på en söndags kväll. Jo jag ska väl sjunga lite, och dansa lite och sen blire duscha och sen läggs se i sängen och läsa lite fler rader ur världens bästa bok nånsin!! helt sjukt. "SOM JAG VILL VARA" heter den. underbar ungdomsbok alltså. Som ni kanske vet så HATAR jag att läsa, men det här är ett undantag alltså. Tilde fick fan chock när jag berätta att jag läste en överbra bok. hahaha . hon trodde det var ett skämt. tar mig förgivet... skoja hahaha. sårad.


leker hahaha.


leker mer och mer hahahah
börjar gå utför .


aa det gick utför. hahahaha. tkr de är kul själv.

Min lördag !





snyggggggggggggggggggggggggaste jag settt!!! <33333 :)

lina jaa . <3


Min fredag

jaha, så igår efter skolan åkte jag till lazim<33 och var med han innan han skulle till jobbet. (hatar det där jävla jobbet mest av allt) och sen åkte jag till stan och sen ut till tilde coous. ÖVERKUL vare som vanligt med henne hahahah. fyfan va sjuka vi är alltså. var med henne från kl 4-6 då jag åkte hem och somnade kl halv 8. öööööööverskönt kan jag meddela, behövligt.

Vi gjorde världens roligaste video, men den är felvänd och ingen av oss har den tekniska biten på plats i huvudet så ni får nackspärr, det är ända sättet.




Skoltrött som ett jävla svin

Jag är så jävla trött på skolan så jag tänker fan försvinna ett tag snart. jag orkar inteeeee e e e e e e.

Varje morgon:

Vaknar med ögonpåsar ner till käken, smink från gårdagen och dagen efter det och dagen efter det, armhålan stinker och man har sovit en 4 timmar.
Hasar (och nu överdriver jag inte) sig ur sängen långsamt och plågsamt, zombien tar över en, man går runt som nån jävla zombie hela morgonen/dan, äter frulle lite hastigt och sen hinner man knappt fräscha till sig lite innan man måste stressa och kuta till bussen som börjar rulla innan man är framme vid dörrn. Går runt i skolans äckliga korridorer som kvasi till kl 4, huvudvärk och hungrig och eländig.

Men nu, nu äre slut med det!! för en vecka iallafall. Nu är det sportlov och jag ska leva loppan den här veckan. Halelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Tjenixen

Tjenixen bloggish.

Jaha vad har lineli för sig då? har ni undrat hela dan. men tur som är så är jag så snäll så jag ska berätta lite om how is my life. (dum att ta in det igen hahahaha) tkr det är kul själv. alltid.

Sooo, jag satt mig just under mitt kosiga duntäcke , (nej, vanligt skabb täcke från dollar store) efter en tur till falun<3 love my bebis lazim . töntigt. sant.  
Slutade 11 idag, eftersom att vi hade blablabla dag så man skulle hem och samla ihop pengar till haiti grejset. "Nu ska ni hem och diska, städa, skotta , laga mat , tvätta , damma och tjäna ihop 50 kr var!!!" vem fan gör det? hahahah. dum. nej man åker hem, gör nåt kul och sen tar med sig en 50 lapp ur päronets plonka. dum. jag åkte hem med sofie, vi laga mat hos henne och softa , ströa och chilla (övertöntigt hahaha) till en 3 tin. sen åkte jag till stan, mötte lina och vi tog sällis till falustad. och så var jag med den bästa av alla, lazimlazimlazimlazimlazim<3 oj överkär ? tänker ni nu. Helt rätt tänker ni då.

det var min day, och det var allt från mej.
hahaha en rimmis blev det nu. tkr de är kul.

nej hörs senare . piiiiiiooooosssss<3


såhär mkt får ni se av mig idag. haha. töntigt.
(nalle puh kudden äre värsta jag sett)

Vanlig trök måndag

Halloooooooj ! Soo whats up? How is your life? dum.

Jaha, kiol dag. Var sjukanmäld i morse för jag mådde så jävla dåligt. överförkyld. sen gick det över mer framåt dan. (fortfarande överförkyld) men visst jag hoppa på bussa och drog ner till skolan. blev en halvdag och sen kom MIN ÄLSKLING hem till mig. <33 fyfan va jag älskar dig.

Så nu sitter man här i sängen och chattar med tilde. furt att cama.
lyssnar även på världens bästa beroendeframkallande låt/video just nu. Den ska ni också få höra nu känner jag. Han är så sjuuuuuuuuukt fucking bra på att sjunga. :o (irri jag)




bajs , skriver mer snart.

Godnatt sweeds!

JAG HAR MÄRKT EN SAK, OCH DET ÄR ATT JAG BJUDER JÄVLIGT MYCKET PÅ MIG SJÄLV ! TOPPEN.

en till sak jag har märkt, är att jag nog börjar bli suk (sjuk). ont i huvudet, halsen och hostar. mår lite illa? nej. jo.
men det går nog över. är så förbaskat trött också så det bidrar nog lite de å.

igår var det den 20:e. och det vet väl alla vad det innebär? (nej) Att man får pengar (barnbidrag) och att jag och lazim firar 5 månader!! <333333333 :-) lycklig och överöverkär som ett as = line.
gud vilket fult namn line är egentligen om man tänker efter hahahah.

Nu har jag bara en till sak att säga och det är att nu ska jag duscha och sen sleepa. (prata i telefon med lazim)

SÅÅ THANK YOU AND GOOD BAAAAJJJJ!

(ps. kollade min totala samtalstid i mobilen, det var lite förvånande må jag säga, 150 timmar. hahahahah, värsta jag vart med om)


pussssss & nyp i stjärten .


Dagen!

Hali Halå dagboken. (glömmer av vad det är för nåt nerra hahahah tkr de är kul själv, vet att tilde också tkr det. nej jo)
För er gamlingar, eller okej "äldre" , dum. Så är tkr= tycker. överdum ahahah.

Kvällen igår var den roligaste på länge. Den perfekta överroliga kvällen med min (grinigt) cous. Jag skratta på mig under hela kvällen. Fyyyyyfan va kul det var ahahahhaha. Men hur kul är ett vitt hörn, farmors bil, madickens rum, sigge (dum) , ludvigs traktor eller en släkt "fest" i huvudtaget liksom? nej inte ett dugg kul om ni frågar mig. Men med tilde, då jävlar drar det i mungiporna hela tiden förfan. sjuuuuuuuuukt rolig humor. Leker ahahhaa.

Hör kommmer de sjuka roliga bilderna, asså fyfan va vi är roliga, roligaste jag vart med om. Roligaste människorna jag nånsin träffat, ja det är jag och tilde det (överbra självförtroende hahah):


akrobaten. med andra ord jag, line. Fyfan. Ni som inte har sett saw 1
måste se den genast. Då när ni ser en röddräktklädd akrobat med svart hår
kommer ni säga: amen guuud det är ju Line!! seriöst. han flyger i mig ibland
och jag kan int styra. Han finns i mig och jag blir akrobaten för en stund.
Jag och tilde skiter på oss varje gång.


Ja, akrobaten line. jag e så jevla vig så jag tror jag smäller av. (bra självförtroende hahaha)


jadu cous, behövs mer träning. dum. men här har vi bevis på en stel ryggkota.



värsta tapet jag sett. Håll blicken kvar på den för jag på bilden, nej det äre värsta jag vart med om.


tilde vill också posa framför tapeten.


leker i det här hörnet i fan närmare en timme.


svävarkungen. jag trodde också att jag kunde, men tydligen så var det inte
vighet det här hängde på.. (grinig)


lekerr och går till överdrift, ingen nyhet.


när man ser minen, då tänker nog vi alla: vad händer?!


next top model? nej.

det var allt, uteslutade några saker. sååårrrrrrrryyyy. töntigt hahahaha.

bajjjjjjjjjjjjjjjj SSSSSS!!

Innebandy & 40 års fest!

Igår var en helt okej dag.. nej inte egentligen. Men de dög. Började med att hela släkten (inte hela) möttes vid kv skolans gympasal och körde innebandy. Det var ganska kul faktiskt, haha. Förutom att jag suger och såklart fick en boll på armen, men jag visa inte att de gjorde ont för det gör jag aldrig för jag är inte sån!! dum.

Sen åkte vi hem och alla fixa sig lite, sen vare fest hos lassepasses placeeeee! (fest var väl att ta i,haha) men jag och tilde hade det kul iallafall för vi lekte runt som vanligt, fyyyyyfan va kul vi har. loveya couseli<3

Nu försöker man gö sig i ordning för en tur på kuppan med sofieee, ska köpa present till min älskling som fyller år snart!

pusssshej nu kilar jag. hörs ikvälll. :)

bilder

Här kmr lite skojiga bilder som jag och lina bjuder påååååå (bestämmer över henne hahah) :



värsta nånsin ahhaha. fnyser.


coolboys.


fuck. töntigt.


leker .


snyggga! :O nej. lina ja.


fick parkinsson ryck.


skolans coolaste brudar. nej.


leker själv. hahaha.

Dastårta!

Här kommer bildbevis på min och tildes snopp/penis/das/stake/ petterniklas (tortus, dum) tårta till lasse liten trampade i skiten:


grejar. nej leker.


går alltid utför. furt.


det här var våran huvuddekoration, tills..



vi hitta den här i smarties pösen.


Såhär slutade det. hahahahaha.
höjningen vid den snyggaste oranga snoppen var en extra hyllning till lasse.


Rasistiskt!

En fundering som dunkar i mitt huvud för stunden.

Är det här med blogg rasistiskt upplagt eller?? man kan få den uppfattningen iallafall med tanke på vad som hände nyss.

Ska kommentera tildes blogg. Kommenterar och väljer namnet Lars-Erik och det går fine. Sen kommenterar man igen på en ny bild. Då väljer man namnet muhammed. Näää va händer?! Jo man åker in på kontroll och får lov att skriva in såndär kod. Vadå skulle ett utlänskt namn ha nån betydelse eller? Sånt där gör mig så irri så jag skulle kunna mejla blogg.se chefen. Skulle muhammed skriva nåt dumt då eller som fula ord och hot. Nej du, visst kan väl lars-erik va lika dum om inte dummare.

Så sånt där vill jag inte va med om igen för då kan jag lika gärna lägga ner min verksamhet!!



grinig.

Min dag !

Det är dags för fredags mys, om det så är det sista jag gör, dags för fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. Nu är det slut på veckan, det är dags för fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys.

Min dag var bra , riktigt bra. efter skolan iallafall. Men det är alla dagar tillsammans med mitt hjärta<3
Jag var alltså med lazim idag också, slutade kl 11 , (överskönt) så då åkte jag till stan med lina och var där och hängde en stund haha och sen hoppa jag på bussen till falustad och var med lazim. Sen skulle han till jobbet och jag hängde på och var där en stund iallafall. Bara jag får se lazim och vara med han så är jag nöjd.

Sen mötte jag sofie och emma på stan i falun och vi tog sällskap hem. Stannade av vid sofie och följde med in en stund. och nu är man mätt och belåten och sitter här redo inför sin datakväll.Skoj. Men jag saknar min älskling. men det var väl ingen nyhet. men han är bara såååå bästt

Skojig helg bire också. längtar ihjäl mig.. dum.


men gud vilken pudding.


RYCK

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M MM M MMM MM MMMMMM M MM M M MMM M MMMM  M    MMM      M M M M M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333











RYCK .

MÖR

Sitter här och nickar så snart slår jag i huvudet i dataskärmen förfan.
Är sjukt övertrött men försöker ändå mata in so:n som jag ska kunna flytande nästa vecka. Men det är nog lugnt. nej. jo. nej.
Men det är ju inte direkt bara ett område man ska kunna, nej nej det går ju inte för det är så jävla grinigt. Det jag ska kunna är: före första världskriget , första världskriget , mellankrigstiden, andra världskriget och kalla kriget. Kiol säger jag. JÄTTTTTTTTEBRA! jag tackar jag tackar, det var precis vad jag behövde.

Jag är så sjukt trött på det här livet med äckelskolan och pluggggget och proven och all bajs! Jag skulle helst vilja ta farfars spade och gräva ner mig nånstans låååååååångt härifrån och sen kan nån gräva upp mig igen när det är sommarlov och allt är bra igen.

Det ända som är bra med mitt liv för tillfället är att jag har lazim. bästa nånsin<3  

Skojig helg bire också . dum.

MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VA JAG BLIR TRÖTTTT PÅ ALLT OCH ALLA.
jag är så mör så mör

SPINKIG !!!!! ryck.


STRESSSSS

Tjaatjaaa,

får bli ett snabbt och stressat inlägg idag. ånej va synd varför ? tänker ni. Jo för att jag har jävligt mycket ogjort plugg, vill helst hinna dansa lite afro, ska duscha och sen äre lägg dags för min del. Klockan är redan halv 9, så visst är det lite brått allt.

Vad hände idag då? nej det gamla vanliga bara, skratta åt mina egna skämt hela dan för jag är så jävla rolig. Och efter skolan missa tilde bussen hem så hon åkte med mig och vi gjorde en snopp tårta. Bild kommer imån för jag har verkligen inte tid. Sen vare partajjjj med släkten hos lasse som fyller 40 bast. Grattis min käre fabbo säger jag då. :)

Nej nu äre dags att ta tag i det här om jag ska ha någolunda chans att hinna komma till kojs innan kl 11. 12. okej 2!

GODNATT SWEEDS !


Friluftsdag

I måndags vare friluftsdag, kiol säger jag då.
Men det var bättre än vanlig skola iallafall, nej. jo. för vi började halv 10 och slutade kl 1. så det va najjjssssss
like bajjjjjssss !

bildeeerrrrrr på G :



plättis , skoj.


min cooooola dubbelpulka, den körde vi med hela dan ! nöjd , jag.


LEKER. alltid.


härligt. JAG VILL HA SOMMAR NUUUUUU


avslutar med världens hemskaste bild.


SKOJ

FYFAN VILKEN SKOJIG VÄRLD MAN LEVER I . SKOJIGT LIV OCH ALLT.
SKOJ . <3



hittade värsta bilden nånsin på gamla datorn, kände att alla behövde sig ett gott skratt .

skratta bör man annars dör man , men skrattar gör man ändå dör man.

Ready to bed!


Dags att sleepa, 

NATTI SWEDEN !!



Valentines day!

Glad alla hjärtans dag allihopa glada och människor som förhoppningsvis är kära och har en älskling att dela dagen med. själv har man vart ute på långprommis med sofie hela dagen. Härligt väder! Fick bli så eftersom att min älskling jobbar idag, så jag hoppas få träffa honom imorgon och ge min present då istället. <3 :)

Nåå, vad gör line en söndags kväll som denna? Jo det gamla vanliga, pluggar lite smått, bloggar, smsar, skrattar åt mina egna skämt och kollar runt på allt som borde göras. Men jag kör på den vanliga stilen, väntar på att nåt helgon ska hjälp mä. men nej.

MEN!! nu sitter man här och kopplar av. men så kommer man på sig själv att man sitter och kliar sönder armen. kollar dit, vad ser man? stora jävla bölder på armen som kliar och svider som ett jävla as. värsta jag vart med om. Blir nog att stanna hemma från friluftsdagen i plättis med pulkaåkning imån eftersom att jag har så ont på armen, (nej, för att jag inte vill och orkar vara ute och flänga runt i backen och frysa dasen av mig).

 

Min lilla alla hjärtans dag present till min älskling lazim, kommer
skämmas ihjäl (jag. alltid hahaha).


ska lära mig det här på mindre än en vecka, men det kirrar vi. nej.


härligt. skoj.


leker i snön med sofie i de värsta skorna jag sett i hela mitt liv.


"Nakenlekar" och "Du ritar fult"



Här kommer de roligaste klippen nånsin! Skrattar ihjäl mig hahahahaha!!

Lyssna efter "Spinkig!!", då kommer ni fan dö hahahhaa.

och den som heter du ritar fult, är lite hemsk. hahahha, ändå sjukt kul.








spottloska


spott

loss

kaa



= SPOTTLOSKA



hahahahahhahahahaha tycker det är kul själv.

SCARY MOVIE

Jag är ute och springer. Stötter på sofie som står och väntar på bussen. Vad händer? jo hon berättar rövar historier om nån blottare som går runt i byn (överdriver hahaha, vill inte säga vart jag bor hahahaha tkr de är kul själv) och visar staken för folk. Så jag blir rädd och springer hem igen.
Det var nån tant som hade sett honom gått runt. Snacka om desperat han. hon. nerra dum jag. hahahahah.

Nej men faktiskt lite läskigt. rädd jag.

CREAAAAPYYYYYY



Couseli!

Har spenderat min fredag-lördag med min käre cous! OCH DET BLEV JÄVLIGT LYCKAT ska ni veta!!
Börjar med bilder på en gång.


om ni såg nåt som såg ut såhär på stan i fredags på eftermiddagen så vare
ingen läskig lodis (jo) utan då vare bara lilla (stora) jag som skulle möta tilde på
vårt älskade konsum.


tilde gnäller om att hon är så hungrig,(dum jag) så jag ställer mig och gör mina berömda (nej)
mackor åt henne. Nån som är glad i det här huset iallafall, bevis finns på bilden.




men gud vilket 3vligt (töntigt) humör man kan va på. Fanns en anledning
som äre värsta jag vart med om. Fan va grinigt det ska behöva vara jämt och ständigt
i sin mobil.


 jag och tilde får ett ryck och hoppas på bussen vid en halv 10 tin och
flänger ner till stan. Leker alltid på bussen.


överdrift? ja alltid.

 
leker. hahahah tror man är sexig, men nej. (dum jag)


rycker upp en gammal cykel i en snödriva hahahah. coolboy.


pretty cool ha?


tildes näsa= värtsa jag sett. jag behöver inte diskuteras. galen förfan.
hahahah att vi sitter på cykeln äre värsta.


leker.


hittar barnet i en igen. är alltid framme hahahh.


hahahhaha roligaste jag sett !!
skrattar på mig.


kommer hem och slänger sig ner i varsin soffa för att se på favvofilmen, basil.
hahahah töntar. nej! jo.nej.      jo.


slutar alltid såhär.


hahahaha jag är överpigg (övertrött så det har gått över till pigg igen) så
jag springer runt och gör galenskap på tilde hahah. ostkrok i örat äre roligaste jag sett.


avslutar helgen tillsammans med pulka på min bakgård i en liten kulle som pappa
fått till genom skottning .


kan inte säga annat än värsta jag sett.

Fyfan vilken ful och rolig helg det här har vart. hahaha.

Det här äre värsta jag sett i hela mitt liv.


T R Å K I G T

fyfan vilken blogg inspiration. är så sjukt trött på allt och alla. dum. jaha och? kaxig. MEN DÅ ÄRE VÄL SÅ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. nej haha.

Men seriöst hur kan folk orka hålla på . själv ska man ut och springa halv 6 på en lördag och sen bire datakväll. kiol. de får faktiskt duga för jag är sååå sjuuuuuuukt trött på all skit. Ska spendera min kväll i min sköna (var att ta i) säng.

Hur kallt kan graderna komma upp i på termometern? jadu, det var en jävligt bra fråga line för just nu så verkar den ha kapacitet (töntigt) till att nå hur kallt som helst. Förfryser fan hönan av sig när man går utanför dörrn.

Allt är så mörkt, trist, instängt, grinig och T- R- Å- K- I- G- T !!


line = sjukt trött på livet och den här jävla staden som tydligen suger get pung.

ni får ursäkta mina ordval idag (nej.) men det är det min hjärna vill förmedla till er folk idag .

upp till bevis, tråkigaste frågorna nånsin

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

 äger inte en bok för jag läser inte! grinig.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En idomin tub.

3. Vad var det senaste du såg på tv?

 aa, fick precis en minneslucka.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

halv tio draget.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

gud knäppt tyst bara för de. nej nu hörde jag mamma harkla sig

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

jadu jag var ute och förfrös pungen.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

nån dryg unge på youtube som tror att hon kan sjunga (hon kan sjunga)

8. Vad har du på dig?

allt. trosor, bh , jeans, linne, adidaströja och strumpor. svettas fan ihjäl, rövsvett.

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Inte ett skit.

10. När skrattade du senast?

Nyss. men jag har svårt att få upp mungiporna idag kan jag meddela.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

en mussepigg tavla och damm.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

något konstigt? ser hela tiden varje dag. dum.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

tråkigaste jag vart med om NÅGONSIN . (ingen har tvingat mig göra de här haha)

14. Vilken var den senaste film du såg?

hm..hjärnsläpp.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

allt och alla. dum.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag är egentligen en man i 43 års åldern, gud inte fan vet väl jag.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Mer makt åt line.

18. Tycker du om att dansa?

Ja , här har ni mambokungen.

19. George Bush?

Joakim von Anka?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

flicka: linejunior pojke: linesenior

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

m. om jag slipper kackelackor så fine

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

hej, snygg outfit.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

wels, dileva , kicken och noppe.

 


SNÄLLA KAN DETTA FÅ ETT SLUT!

Amen guuuuuu va min dag blir mer och mer lyckad!

Skrev nytt ett skitlångt och roligt inlägg, vad händer? jo det drog tydligen åt helvete.

NU SKITER JAG I DEN HÄR SKITEN.

lines rimstuga

Livet just nu är skit,
tror att det ska hjälpa med ännu en chokladbit.

Kollar mig i spegeln och skulle fan passa att heta ronald,
ser ut som en äcklig karl som gör reklam för mcdonald.

Ont i hela kroppen och värst är min vänstra skinka,
blir irri på folk som tror de är trevliga och brukar på bussen vinka.

Finns så många som inte förstår mig och mina tankar, 
i fantasin har de en påle i röven och jag på deras minimala hjärnor bankar.

Hatar fjortisar som kråmar, putar och använder cement som smink.
om jag fick välja, ser jag fan hellre ut som en gammal bofink.

Mitt utseende och kropp är långt ifrån perfekt,
har nåt extra kilo här och där och har dalmåls dialekt.

Men vem fan orkar bry sig längre om andras ytliga åsikter?
jag tänker då fan inte lägga ner energi på sånna som verkar vara släkt med Adolf Hitler.

Jag är mysig ändå att krama fast jag inte ser ut som en pinne,
som inte får nån rumpa, bröst eller form alls i ett gina tricot linne.

Bajsandedräkt och Lp armhålor ,
tänderna har samma färg som ett paket med grädd kolor.

Kommer snart kunna fläta ihop nåt med bara mitt tå hår,
får se en flodvåg med hjälp av mitt ena lår.

nu äre läggdags och jag ska sova med rumpan bar,
först ska jag klämma mogna finnar som har färgen Kalles kaviar.

hejdå och tack för mig,
jag är en irriterad , vanlig ,  tonårs tjej.





shuuulululululu

Shuuuuuuueeeeee, bloggish!!
Kanske en cool människa med status hade skrivit. Är jag en sån? Nej, jo .    nej.

Tjenamors! (här kommer mitt rätta jag fram ahhaha)
Sitter i min sing med datan i knät som vanligt. JAG ÄLSKAR MIN DATOR! Förutom att det är nån jävel som har smugit sig in på min data och tagit bort virus skyddet och gått in på alla virus sidor som finns och gett mig virus!! (nej , jag som har förstört den hahaha)
Övermätt, äter och äter men nu fåre vara bra faktiskt. haha. pannkaka, soppa och bilar. (alltid hahaha).

Själv har man hittat balklänning nu iallafall, övernöjd och jätteskönt att ha de gjort nu. Ett problem mindre här i världen.

Afro igår , skönt känsla som vanligt och jättekul. Men efter gick det utför, värre än vanligt, alltid jag som ska överdriva och stå för underhållningen. hahabhhahabhhahabhhah. Lägger mig på golvet och tror att jag har blivit vigare. Men nej. Så nästa morgon, vad händer? Jo vaknar med världens jävla smärta på ryggen, kan knappt röra mig och kollar sig i spegeln. Vad möts man av? Jo ett stort jävla blåmärke. Kiol säger jag då,. (får skylla mig själv haha)


nöjd. haha. den är rosa egentligen och inte reflex orange.


går utför för jag ska alltid utmana ödet. VÄRSTA BILD JAG SETT, NÅGONSIN och jag är seriös.


Back on track!

AMINA och JIMMIE är hemma från thaiii nu! ska ringa henne nu och få höra hur de har haft de!

Fick en massa snygga ting , öööööövernöjd. Tack så jättttttemycket!

Här kommer bilder:


översnygg adidas tröja. nöjd hahahaha.
(mina fötter som sticker fram äre värsta jag sett)

ööööövernöjd med väskan. snygggg som fan alltså, SNYGGASTE JAG SETTTT


sjuktfint, nöjd. "det passar ju dig med hölurarna på" (mammas replik)


nööööjd, blir att användas i sommar.
(rövsvett ahhaa)


Fyyyfan va snygg jag kommer va när den här åker i !

NÖÖÖÖÖÖJDT LEEENDE GÖMMER SIG BAKOM SKÄRMEN JUST NU KAN JAG JU BARA MEDDELA!

Gangstaaaaaa

Fyfan va livet leker just nu.

Har alldeles för mycket att göra , men vad gör man åt saken? Jo sitter som vanligt kl 9 en söndags kväll i sängen och väntar på att ett mirakel från himelen ska komma och hjälp mä men allt som ska göras. Att man aldrig lär sig. Men det är för att min hjärna är fullsmockad med info redan så den har inte plats för mer, tyvärrrr.


leker med nyinköpta brillor. Pretty cool ha?


nöjd som ett jävla svin.


GANGSTAAAAA



Nej, dags att ta tag i sitt liv? Nej.

Thank you and goodbye sweeeeeden !

Mycket att hålla reda på!

(filmrecension) Moa lever i sin egen lilla värld och är egentligen vanlig ungdom ,(världens bästa låt) caaaaaalll meeeeee, lean on me, when your not strong, i´ll be your friend , i help you carry on. for it wont be long til im gonna,(sms med sofie) nu tycker jag att du ska visa respekt och inte vara så där när du bor i sverige, här visar vi varann hjärtevarm hänsyn och respekt, (skrattar åt tildes blogg) hahahahahaha värsta jag sett, (filmrecension)moa orkar inte gå efter hennes kompisar måsten längre i filmen fröken sverige, (låten igen)oooooo if you just call meee, caaaalll meee, im calling, when you need a friend, (mammas tjat och gnäll) men ja jag skaaaaa!!



AAa snacka om att ha många bollar i luften samtidigt!

.

jag är som en växt utan vatten, som en stjärna utan natten .




Klarar inte av det.

Jag klarar inte av det här, asså det här går bara inte.

- övertrött, sitter och nickar över tangentbordet.
- övermätt och uppsvälld och plumpsig (värsta ord jag hört)
- övertörstig men för trött för att röra mä.
- övergrinig på folk som tror att dom är så jävla snyggaa. (dom är det, nej. jo . nej)

Men går och lägger mig, de gör jag bara inte, jo. nej. jo.
jaha, så nu vare ett tag sen du knattra på tangenterna och fick till en bra och rolig text line, som är uppskattad av alla (tilde).
Men vet ni varför de har vart som de har vart då? jo, tront ni att de har gjort nå så att jag måste ha nån fucking kod när jag ska ladda upp bilder här på bloggen så visst tur att man fick med en kod till de här då!! Nej sånt ska man ju fixa själv  kom jag på, för sånt hör till anmälbildningen. grinig.

Nej nu nickar man och drägglar som om jag hade rabies.
Så nu kryper jag till kojs, Nattti Sweeds !





Men!! Nu gåre minsann, äre dags nu tycker ni? sega jävlar. De borde byta chef för blogg.se sidan alltså. (har inget med den att gö, de var jag som gjorde fel hahaha)


Måste få in att det var den värsta bild jag sett. ahhahaha!
AJA MEN DÅ ÄRE VÄL SÅ DÅÅÅ

fuckkkkkkkkkk

Nej nu SKITER jag i den här SKITEN , för jag orkar inte mer nu. tro det eller ej men så äre iallafall, och fråga inte.

RSS 2.0