Bra start på veckan !

Tilde har vart hos mig måndag - tisdag ! Överfurt har allt varit!! hahahaaha. kuul .
Vi shoppade båda dagarna, furt. Och träffa lazze båda dagarna fick jag göra också! <3<3 lycklig haha.

Det hände så sjukt fula saker hela tiden, som vanligt då. Ett ex var när jag kom hem från kupolen och hade min nya tröja på mig.. vad händer? Jo den sitter åt fel håll märker tilde. Lappen är fram istället för i nacken! Då jag både jag OCH tilde trott att den skulle sitta så, men den skulle sitta åt andra hållet så nu vart den helt plötsligt skitful. hahaha fyfan va furt det var. blev irri. Jag ska då fan ha tröja så ändå.

Imån äre nyår också, vettefan hur det blir alltså. jag ska vara med tilde iallafall, som vanligt haha. alltid kusinerna på nyår . furt. Vi vill gö nåt men det finns inget att gö så vi hamnar väl i soffan hemma som vanligt.

Jag slänger in nå fula bilder från de här dagarna:


furt.


coolboy.


vi skulle raka benen med raklödder. Vad händer? krockar ihop med tildes ben.


fyfan haha.


från andra tider furt.


cous ! <3

Nej nu ska jag ut och springa, kommer frysa pungen av mig men men .
längesen nu.

skriver mer senare ! pussssshej, <33


God Jul !

Nu sitter jag här och dricker julmust och diggar julmuusik ! Tänkt att julen är här imån! Hahaha fyfan va snabbt det går. JAG ÄLSKAR JULEN !
Fast världens julkänsla har jag inte måste jag medge, för jag har inte fattat att det är jul än. Men det märks väl imån när dagen väl är här på riktigt :D<3

Igår när jag fyllde år så fick jag allt jag ville ha (ÖÖÖÖVERGLAD) JAG FICK EN BÄRBAR DATA OCH SEN HÅL I NAVELN! så nu har jag hål i naveln :):):):D:D:):D:):D lyyyyycklig . jaaaa!

Jag och Amina har handlat sista klapparna idag, fyyfan vilken jävla stressig dag. Och ätit mkt har jag också! Hur ska den här julen sluta? Kommer gå utför. Går väl upp en 10 kilo. Men då äre så för det är bara jul en gång om året, mysigaste tiden nånsin. Får hoppas att mina julklappar duger också.

Vi invigde nyss julskinkan, lika god som vanligt och nu står magen åt alla håll. Jag ska ut och gå nu jag i mysiga snövädret:) dock ensam .. :( Men då gör jag som så , jag ringer Lazim ! <3

Ajaaaaaaaa, imån skriver jag nog inget . Så vi hörs när vi hörs.

GOD JUL ALLA !!!!!!!!! <3 :D








I år har jag redan allt jag behöver, jag har lazim. <3

Grattttis line, tack line !

Då var man 15 år då!! Tänk att även jag skulle bli det! ;o

Började med att pappa väckte mig och mamma vid 5! haha överdrivet alltid.
Jag fick pengar av farmi och farfi . Sen av mamma och pappa och lite mommi fick jag EN BÄRBAR DATA! :D:D:D TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK !!!!!!!!<3 överglad? jaaa-a.

Många har smsat och ringt och sagt grattis :) Även på fejjan och bdb har måånga skrivit :) kulkulkul.

Nej nu ska jag fixa mig sen kommer amina och jimmie och hämtar mig och lina ska också med, va kan det va för la nu då? det får vi snart se :) alltid kul med överraskningar!


pussssssssssshej ! :D <3

nu ska jag ha världens bästa födelsedag !

jag älskar dig. <3

line&lazim
3 månader <3


<3

en mening
tre ord
tolv bokstäver
fyra vokaler
åtta konsonanter
en betydelse

jag älskar dig 

 


Tix!?

Hejheejejejejejej!

Jag sitter här efter en irriterande dag i skolan, snorig som ett as och rösten låter som en blandning mellan nån som rökt i 40 år och nasala Anna som var med i idol ett år, (nån som vet vem jag menar?) hon är känd för att ha sjungit "Ring ring" med abba. ahhaahhahaa värsta jag hört!

I skolan idag på so-redovisningen.
" Vetu vad tix är?" får man höra.
Jahaa, jag har tix jag. Bara så ni vet ifall jag skulle hosta till lite då och då.
Fick höra det idag i skolan, jag hade ingen aning om att jag hade tix , trodde det var för förkylningen men nänä visst jag ska göra nåt åt mitt tix jag! förbannad blir man då.

Som sagt, so redovisningen gick inte så jättebra men men .. gjorde så gott jag kunde iallafall,. Är förkyld så då äre inte så lätt att prata högt och bra heller.

Nu ska jag fräscha ( men line&lina uttal, alltså extra mycket på CH och inte sch, ni fattar? nej haha) . till mig och sen ska jag ta bussa ner till city haha , och träffa min älllllskling :D <3 lycklig? ja-a.

Inge mer läxoooor nu! Yipppppikajejj!! (töntigast idag) (hannah montana skämt, hoppas nån vet ahah)

LÄngtar tills sommaren, till varmare tider så jag kan ta på min "Hawaiiskjorta" (greveholm uttal) men det är mysigt med snö nu eftersom att det är en vecka kvar till jultomten nu !:D
FYller år om en vecka också! 15 bast. skönt att nte vara 14 längre, känner mig så liten.

Gud vilket konstigt drygt humör jag är på, kanske ni märker haha, men det är för att jag är nöjd för att det snart är jullov och det är mycket roligt framför mig nu!

nej nu ska jag firra mig , sen stan. pussssssshej skriver mer sen. (Y)

allt är säkert felstavat men jag orkar inte ändra, hej.



LÄNGESEN!

Nu vare allt länge sen, men jag har inte haft tid att skriva nå. Men snart äre JULLOV så då skriver jag mer, fyyyyyfan va skönt det ska bli! Har längtat så sjukt mycket!
Snart fyller jag år också, 15! :D nöjd haha. efter .

Helgen var rätt bra, tog det lungt mest. men nästa helg blire mer fart och fläckt iallafall :P

Idag var lina och lazim hos mig, öööövermysig dag :)


Nej jag ska bli bättre på det här med bloggandet, men nu ska jag sova. godnattt!
pussss




RSS 2.0