Natti!

Hej alla glada!

Nu är jag hemkommen från sången! Och det gick finimang. Övade det sista inför konserten på lördag i sifferbo kl 17:00. Gör reklam hahaha. Men det kommer bli jättebra eller hur, va ska jag göra? hoppas många kommer :) nej ingen. joooo. rädd.

NU äre natti som gäller känner jag, är ju en dag imån å! okej jag ska ducha och sen ringa lazim men ändå.

SEE YA LATER, ALIGATORS!




SUCH A LOVELY DAY!

nämen tjeana! dalmål på stavningen också. haha. tönt. ah, kände hur jag sårade mig själv rejält där. jag är fan ingen tönt. tar i.

fyfan va skön dag de har vart idag, var med lazim hela dagen hemma hos mig för jag var ledig idag , älskar livet  just nu! nu ske jag iväg och sjunga med gruppen snart. brukar ju aldrig sjunga på måndagar , utan de är alltid tisdagar. men nu äre som så att de är en extra gång , så de blir både idag och imån. lycklig, ahhaha. men vi ska ju spela in två skivor som vi måste öva till eller hur. tjatar om de jag haha.

interesannt inlägg jag vet , men jag slår vad om att ni vill veta varenda liten grej som händer i mitt spännande liv ;)

nej nu äre dags att ta sig i kragen, bajj folks. skriver ikväll! :D älskar att bloggga hahahaha . nöjd.



tror att jag kan ta coola bilder, men nej. ser förjävligt ut. ahahha.

MYS !

Mysigt att ligga och kolla på film i dubbelsängen i mitt tv rum! OCH SÅ ÄR JAG LEDIG IMÅN! HAHAHAH. fyyyyfan va härligt liv man lever för tillfället!




ja de är övertöntigt att göra ett hjärta över näsan, men men nu äre som så att den där näsan va mycket mer än ögat tål så jag gjorde er en tjänst!

Natttti folks! ♥


FULLspäckat!

tjenixen , här sitter man efter ännu en flängig dag. var med tilde på dan eftersom hon sov här hela helgen, sen åkte jag med mamma till kuppan och shoppa lite grejsingar till turkiet, som jag även kommit på nu att de bara är 12 dagar kvar! fyfan va sjuuuuukt . :o hahaha.

Den här veckan är så jiiievla fullspäckad alltså.

 Spela in en skiva!



Ha återträff med revy resegänget!


Vara med lazim!



Falu kalaset!



Ha konsert i sifferbo!



träna inför sommarlovet!




och mycket mycket mycket mer men de blir skoj med lite fullspäckat schema :) nej. joo. nej.










Tjulullulu :)

Tjaaaaaa , nu vare ett litet tag sen du .

Men tilde har vart här sen i fredags på dagen eller hur, och hon ska sova här i natt igen. Finns ingen anledning att åka hem och ha datanatt när man kan ha kul här med mig istället ! ;)

Igår kväll åkte vi till älsklingsfalun och där var vi med min lazim och hans polers, bl.a mimati. de va iallafall sjukt kul och överfurt som alltid. Vi ville dit ikväll igen men nejnej, lever man ett grinigt liv så gör man. hahaha. jag älskar livet just nu iallafall, FÖR DE ÄR FAN 1 VECKA TILL SOMMMMMMMARLOV NU! ungefär.


fick sånt sötsug så vi flängde iväg till dollasto för att bajja lite gydis i värmen

grinigt att man hamnar på ica maxi bara för att busschauffören tydligen inte förstod mig, jag sa max han körde till maxi. grinigt.

får lov att gå till stan, utmattad haha.

hungrar fan ihjäl eftersom vi inte ätit på hela dan så vi lever på gydis

i falun, överfurt hahah. grinig bild.

polers haha

jag och mitt hjärta ♥

THE KING OF POP IS ALIVE!!!

Äre inte de värsta ni hört att jag ser ut som michael jackson? Att han lever går jag bara inte med på. han flög i mig en kväll förfan.

HÄR HAR NI BILDBEVIS:



haha fyfan nöjd jag.

älven med bästis

Sofie ♥ Line




jag älskar dig ♥



hejdA

NU DRAR JAG UT HÄRIFRÅN, VET INTE VART MEN JAG SKA BORT IAF






FINA BILDER HAHA!!


hejdA

Line säger haj!

Här sitter jag efter en välutförd dag i skolan, nu äre bara 1 prov kvar på den här jävla skolan sen du, ÄR MAN PÅ FRI FOT!! hhahahahahha. galen.

Är pretty mysigt här hos mig just nu om jag ska va helt ärlig, sitter på golvet med täcket runt mig och ska snart iväg och träffa älsklingen<3. livet är faktiskt väldigt väldigt bra just nu, och bättre ska de bli!



charmig bild
bye folks, skriver mer senare. nu lä jag studdy

TRÅKIGT SKOLPRAT!

HOJJ !
Nu är klockan en sisådär 11 på kvälla, och jag sitter och pluggar. skoj! men leker man på dagen så lär man plugga på natten, så äre bara. lä prioritera sig genom livet. och jag väljer alltid det roliga först. hihi, fattar inte att de är dåligt.

Blev precis klar med recensionen på boken LIDA som är fan den mest spännande boken som finns. även fast jag föredrar den i filmformat. alltid. haha.
Nu ske jag plugga till matte och no prov. känns bra, skojigt och härligt. men de måste göras, är sista pluggveckan i skolan nu så jag lä ligg i.





READY FOR SCHOOOL!

Nu åker jag till skolan

I´M WALKING ON SUNSHINEE, WOOHOOWWWW !





today´s gonna be a good good day

De är så de ska va!

Jag blir så jiiievla störd på sånna som tror att de har en känd blogg och tror att dom är "överklass" och sånt shit, HA-HA säger jag bara. fyfan de är så patetiskt alltså. hahahaha, som att de är kissie eller nåt sånt. men visst, fantisera kan man ju alltid även fast den fantasin inte varar länge. jag får mig ett gott skratt iallafall. Vill inte nämna några bloggnamn här, eller jo de vill jag. Känner hur de riktigt kryper i fingrarna men jag låter nog bli ;)



såhär ska jag å börja se ut, de ska börjas i tid siddu.
plastikopererad is tha shitttt, töntigt.

DET HÄR KALLAR JAG ÖVERKLASS, ginatricot stil och grejer .

fyfan de ser verkligen förjävligt ut. att dom inte ser de själva.


HAIRSPRAY! <3

Äre nån mer än jag som ÄLSKAR hårspray? ♥♥♥



Och snyggt bire du:


duchad och fin

nu är man fräsch du, efter en helomgång, har duschat och smörjt in mig och noppat ögonbrynen och benen är cleana och allt är prima liv. nej, de är skola imån och skit. men men va ske man doa? töntigt, tror att man kan svengelska. gud vem kan inte de? jo tydligen jag. sårad.

de är ju så jiiiivla tråkigt å duscha så de är fan sjukt, så därför pratade jag och sofie i tele medan vi duscha. hahaha, tror att de går. men de gick faktiskt eller hur, vi hade högtalaren på. genast blev duschningen roligare. töntig. men man måste greja sig igenom livet eller hur.


nu är jag duschad och fin .
pusshoj



tog på självutlösaren och tog kort på mig när jag duscha, måste ju ställa upp för folket.

okej alla vet att de inte är jag. gud som att nån skulle kunna tro att de är jag hahha.


KLAS KENT

AH , fyfan va sällan man kan uppdatera sin blogg. men jag tror väl att jag gör de när jag läser tildes inlägg eller hur, tror att vi har en blogg tillsammans haha.

men mitt liv är jätte fullbokat för tillfället eller hur, va ska jag göra? nej precis. de är ju sluttampen nu, och då äre så jävla mycket å göra.
Men jag har iaf sytt in min balklänning nu och köpt den riktiga skolavslutnings klänningen jag ville ha från början, överfin är den. rosa och grejer ;) nöjd.
Jag ska sjunga upp för musik lärarna nästa vecka också, fyyfan säger jag bara. ´men jag borde ju va van med sånt vid det här laget kan man tycka, men icke sa nicke. jag är rädd.

nästa vecka sätts betygen , fyfan fyfan fyfan, kommer gå åt hell. PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!!! eller varfan man säger. och sen äre massa konserter och skivinspelningar och grejsingar, sen bal och skolavslutning. SEN TURKLAND. omg va snabbt allt har gått.  sommarloooooooooooooooooooooov!! :D:D:D hallleeeeeeelujaaaaahhhhhhh halelujah halelujah

ni får ursäkta min dåliga uppdaterning just nu, men de kommer bli bättre men har ingen tid förtillfället.

igår va jag på seaside i falun, det sög getpung. 


see ya later alligator




FYFAN HUR JAG ÄR , hahahahah.
bara bilder på mig, men de är ju min blogg så! ska jag ha kort på göran persson, nej skulle inte tro de.

bajjen



mitt hjärta <3

8 månader med min lazim♥
20 september


jag älskar dig så sjukt mycket ♥♥♥♥♥


Hata dalatrafik!

tjenix felix.

är fan nyss hemkommen , okej klockan är halv 12 men de är inte långt ifrån då jag steg innanför dörra. och vafan dåför? tänker ni. jo för jag trodde bussen gick kl 9 ifrån falun som den ALLTID har gjort, (aldrig gjort) men visstvisst när man kommer fram till busshållsplatsen , då ståre: 253 21:50. JAJA, men jättebra. verkligen precis va jag behövde, har ju definitivt inge bättre för mig än att stå där och riktigt njuta av den gråa fimpiga asfalten. Lazim fick lov att åka hem eftersom klockan va mycket, och de förstår jag. så där stod jag, ensam och förgråten i 1 timme och 10 min och väntade och väntade. men visst, som sagt precis va jag behövde!!

nu ske jag sova, jag var med lazimälskling hela dagen och det var bäst<3 älskar min pojk mest av allt<3



HATA DALATRAFIK! galen.

Natti folks.





överdriver, hahahaha. men jag kanske är förbannad eller hur, va ska man göra?

jag jag och åter jag

visst äre så att man bestämmer själv över sitt eget liv och över vad man ska göra. vill jag inte svara på sms på min mobil, näh men då gör jag inte de heller.
skulle bara säga att nu ska jag faktiskt också sluta ta skit och vara så snäll, nu ska jag också vara en egen person och göra lite som jag kanske vill göra. tro de eller ej men jag har också tankar och känslor 

nu ska jag bry mig lite mer om mig själv, nu är jag också viktig

bla bla jag jag och åter jag

Klänning!

Nu ni har även jag hittat en skolavslutningsklänning! ÄNTERLIGEN säger jag bara! Ska ha den om jag inte hittar nån bättre, men den får faktiskt duga. tyckte den va fin faktiskt, och de börjar faktiskt dra ihop sig nu, fan 3 fucking veckor kvar bara. HAHAHAHA. galet överlyckligt skratt. sommaren 2010 ska bli den bästa! <3


pretty cool huh? men dom där benen går jag inte med på. jag måste ha vart tax i mitt förra liv förfan.


Sjukt bra dag!

Här kommer min dag med tilde i bildformat!




sjukt härligt väder


coolaste jag sett.

grinigt att vi tar oss fram genom hela stan med hjälp av den här gamla hondan. töntigt hahha.


står inne på "donken" och jag känner att de börjar bli blött i skona, nej va händer? Jo man står i nån jävla sjö som blev till när en springpöjk flängde förbi med en soppöse som de gick hål på. grinigt. hahaha.


gangsta!

åt gydis på en övermysig kulle. de är livet de.

leker alltid. och dom där tax/bulldogs benen klarar jag bara inte av.


grinigt att man hamnar i en skogsdunge ett tag också. Jag skriker sväng vänster och sen över bron!! nää, då hamnar man här. jävla parasiter! sätt upp skyltar förfan.


benpipan är ur led.

 
Här är vi påväg ner till älva, för att ta ÅRETS FÖRSTA DOPP!!


fyfan hemsk bild, och vi höll på att få sköldskador av de där doppet, men de va värt de!!


de här kallar jag sommar!


fyfan va härligt de ser ut!


hahahaha fyfan vilken grinig bild. men whatahäck . va ska jag göra?


tack för dagen cous, tack!

Här kommer en konvers vi hade med en sjuk "kille" som fiska där vi bada.
AA nu är den i Tildeform, för jag kopiera den från tildes blogg.
Så "jag" är tilde och line är jag. nähä?? kaxig.


Jag: "Can you leave us alone, please!"
Han: "I just want to chat"
Jag: "We dont want to chat. DONT!"
Han: "People in sweden are very serious. Hehe"
Jag och Line: *Rör inte en min*
Han: "Why are you so serious?"
Line: "Because we dont know you and youré old and everything"
Han: *Översårat skratt* "Me? Old? HAHAHAHA! hOW OLD DO YOU THINK i am?"
Jag: "35"
Han: "35?!!!!!" OMG, YOU MUST KIDDING ME! 35!! HAHAHAHAHHA! (så ropa han nåt till sin kompis som stod på bryggan och fiska på typ ryska)
Han: "Okej, I will leave you alone if you think i´m 35"
Jag: "Yes. Leave us. Thank you"
Han: *Går iväg till bryggan och pratar upprört för sigsjälv*
Han: (Efter en stund, skriker över hela badplatsen) "Okej, so if you think im 35, How many years do you have?!"
Line: "You dont have to care"
Han: "Tell me, how many years you have"
Jag: "10."
Han: "Oh, youre joking!"
Jag: "No, 10."
Line: "We are kids so can you leave us alone, please!"
Han: *vänder sig om och mumlar*

Jag: "Can you leave us alone, please!"
Han: "I just want to chat"
Jag: "We dont want to chat. DONT!"
Han: "People in sweden are very serious. Hehe"
Jag och Line: *Rör inte en min*
Han: "Why are you so serious?"
Line: "Because we dont know you and youré old and everything"
Han: *Översårat skratt* "Me? Old? HAHAHAHA! hOW OLD DO YOU THINK i am?"
Jag: "35"
Han: "35?!!!!!" OMG, YOU MUST KIDDING ME! 35!! HAHAHAHAHHA! (så ropa han nåt till sin kompis som stod på bryggan och fiska på typ ryska)
Han: "Okej, I will leave you alone if you think i´m 35"
Jag: "Yes. Leave us. Thank you"
Han: *Går iväg till bryggan och pratar upprört för sigsjälv*
Han: (Efter en stund, skriker över hela badplatsen) "Okej, so if you think im 35, How many years do you have?!"
Line: "You dont have to care"
Han: "Tell me, how many years you have"
Jag: "10."
Han: "Oh, youre joking!"
Jag: "No, 10."
Line: "We are kids so can you leave us alone, please!"
Han: *vänder sig om och mumlar*

ready to go for our trip. fortsätter i engelskan. hahaha.

BRA DAG IDAG JA!

Hali halo! o klarar jag inte av hahaha. om ni testar uttala det, töntigt.

Idag va fan roligaste dagen med min käre couselinvitamin. Det var fan en inflyttad sommardag idag, sjkt varmt och överhärligt. vi cykla runt och greja hela dagen eller hur. hahaha. sjukt roliga är vi cous. Men tilde måste ladd in bilderna så jag lägger ut dagen genom bilder då! jättebra :)

Ja, jag odlar en treedje axel förtllfället om ni undrar varför jag går som kvasi med rullator, sjukt ont gör det. Är som en stor jiievla finne eller va de nu är som gör så jävla ont att jag bryter ihop på riktigt snart.

S-K-O-J!!

Grinigt.

Halvsover framför the dato, haha hittar på. okej de är dags.

NATTI FOLKS, de är en dag imån också.


grinigare liv får man leta efter .

Fyfan va roliga vi är cous!

AH, de här klippen klarar jag bara inte av! dom är från påsken, då jag och tilde lekte runt i idre. jag har glömt laddat upp dom och jag hitta dom nyss. hahahahah, fyfan va kul!!!!! SKRATTAR IHJÄL MIG.



här äter tilde en överstark och sur döskalle, som förgör henne. mitt skratt klarar jag bara inte av.

och här letar vi panikfyllda efter våra påskägg. måste hinna före alla andra barn. hahahha. alltid lika varje år.

NYDUSCHAD OCH LEKER

Jag ska iväg snart, och såhär långt har jag kommit..




Men tid att leka har man alltid om man heter line eller tilde. (drar alltid in tilde hahaha)

nej nu äre brott du, tänker då inte se ut såhär ikväll.


Bara så ni vet..

Bara så ni vet så är jag inte så tillgänglig på min mobil längre.

JAG ORKAR INTE SVARA PÅ ALLT OCH ALLA HELA TIDEN. jag är trött och sliten på allt och irri framför allt så nu gör vi såhär, jag svarar om jag har tid, lust och ork annars skiter jag i det.
Jag är för beroende av min mobil och svarar jämt om nån vill nåt, men det ska faktiskt´inte behöva vara så självklart längre att jag alltid sitter med mobben i handen och är redo att prata jämt. utan om jag behöver vara ensam och mår dåligt och inte orkar prata, då gör inte jag det heller. Så ska jag ha det ett tag, så nu vet ni.
skyll er själva om ni inte har vart inne på min blogg och läst detta.


PUNKT SLUT.

Lägga ner sin verksamhet!

Att det bara är mindre än 1 fucking månad kvartill sommarlov klarar jag bara inte av. hahahaha. blir lika chockad varje gång. men allt har gått så fort under revy rese tiderna så jag hann liksom inte med. och tur va väl de.
Men det finns ett, eller några problem! Klänning till skolavslutningen och sy in balklänningen och hinna klart med massa skoluppgifter. skoj, härligt, jättebra, jättetrevligt, superbra, precis va jag behöver. de va som grädde på moset, handen i handsken,pricken över i. okej de räcker.

är fan inne varje dag på olika sidor och letar klänning, MEN-DET-FINNS-INGA!
grinig line kan man tycka, men jaja ursäkta mig, skaffa fram en jävla klänningjävel då så kanske ni slipper mig och tydligen mitt gnäll! ingen har sagt nåt. men jag eldar upp mig eller hur. Släck mig då förfan! tar i.

Antingen äre nå fel på min kropp, eller så äre fel på deras produktion av skolavslutningsklänningar? ja jag tror då iallafall på sista alternativet!

Dags att lägga ner verksamheten för dom tror jag, lika bra. Så går jag i mitt röda laban nattLine istället. (lite småkul med line istället för linne faktiskt, okej nej skittråkigt men pappa körde jämt de skämtet när jag var liten så det sitter väl kvar än eller hur)


NATTI!

Tjeeeena mittbeeena!

Nu är man home efter en träningsrunda med soffie på en 5 kilometer. ööverskönt ska jag säga dig!
nu är kl 10 på kvälla och jag ska gö mig en kopp te och mysa ner mig framför tv:n. de är jag värd. nej. jodå.
Har vart en tuff dag idag och äntligen är kvällen här. tack för det!! <3 haaaaaaalelujah .

Testade nyss en överfin bh utan axelband som jag fick låna av Sara, den ska jag ha på balen jag! fyfan va bra den satt alltså, har fan aldrig vart med om liknande. skönt att ha de mesta fixat nu. checklista:


  • Skor - check
  • klänning- check
  • bil- check
  • frisyr-check
  • sminkning- check

Ja då hadd man inprincip allt då. fan va bra man kan vara!


Nej nu så äre dags, GODNATT PEOPLE!





ASTROO BLASTROO , SCHHHHHHHHHHH!!


.

jag kan inte leva utan dig


Ja, upplev mer!

VI KAN SURFA MOBILT, HELT UTAN GRÄÄÄÄÄNS.
UPPLEV MER, UPPLEV MER, UPPLEV MER MED BREDBANDSBOLAGET!!


det här måste fan va sveriges, eller nej världens (tar i) bästa reklam låt. seriöst vilken svängig hit (inte hit, som "KOM HIT LASSIE" utan hit som i hitt) dom har fått ihop. hahaha har haft den på hjärnan hela dagen och gått runt och tjoat på den eller hur. BREDBANDSBOLAGET IN MY <3 FOREVER!
den är min och tildes låt nu och ingen, nej ingen kan säga nåt annat.



lyssna när han sjunger helt utan gräääns, hahahahahaha fyfan vilken hemskt sångröst man har å göra med. och när han på lilla motorcykeln tar ton, hahahaha den tonen är inte att leka med du. JAG SKRATTAR IHJÄL MIG ELLER HUR för det är så furt.

Flum!! (töntigaste nånsin hahaha)

Fyfan hahaha, kommer inskrattandes i ett inlägg.
Men jag skulle söka på blogg.se sidan. Kollar upp, nej va skrev man i farten? Jo, bliogg.see.
jag ba men! och det värsta är att jag kände hur fingrarna styrde sig själva på see. flera e klarar jag inte av. hahaha. gud fortsätter överlänge jag.

Nu är jag ensam i huset på mammas jobb, känner mig lite skrajsen. (världens fulaste ord) Jag hörde att det lät nånstans, kollar bak. Nää, tront ni en främmande man har tagit sig in i huset! Överstor och jätteläskig. tar i. hahaha. men jag blev rädd iaf, jag tänkte nu äre över för min del, tack gud för allt jag fick men nu förstår jag att idag va sista matdosan jag åt i mitt liv. överdriver. men han jobba säkert där.

Han ba:

-HEJ

jag ba

- hejhej.

efter en stund kollar han på mig, jag kolalr på han med en "nåt du ville?" blick.

han ba

- ööhm, haru, haru nåt i kartongen där?

- jag ba m .

gud vilken skojig konvers. HAHAHA. meningslös att lägga upp. nej allt jag säger och gör är intressant men de är för att jag är sån intressant människa. Jag och tilde är ju släkt, så hur fan kan vi låta bli att bli intressanta då? vi grejar ju oss till allt eller hur.
fortsätter.

nej fyfan vilket konstigt inlägg, nu ör jag snart klar med arbetet. ska pysa till stadens city soon och grejsa.

skriver mer ikväll, hejdA! om jag hinner för det är sång halv 7 också till 9.

Jobbet!

Grinigt att klockan är 20 över 12 och vem hittar man i ett hus bredvid Statshuset då? Jo änte Line Olsson Sverige/Algeriet/Norge. Jo här sitter lille (lille va verkligen att ta i) jag och skriver klart min svenska uppsats om en författare tills IMÅN!! galen. börjar dagen innan. nejdå. jo. nej jag har faktiskt kommit en bra bit så snart är man nog klar. :) nöjd haha.
Sen blire att traska med sina taxben till stan och träffa lazzebooiiiii (töntig) och jag måste sy in min balklänning idag och de kommer gå åt hell , töntigt. men lazim följer med mig iaf, men de blir pinsamt de å. ännu en grej att tänka på, men går dit själv de gör jag bara inte. hahaha. räddt skratt.

Fyfan vilken nackspärr det här ger mig, sitter på världens högsta stol och världens lägsta bord, fyfan gamnacke och kvasi. skoj. jättebra för min hållning. Men har man redan ryggproblem från farn sin så gör de väl inget med lite mer, ÄH GE MIG DISKBROCK FÖRFAN!!! tar i.

Nej plikten kallar, bajjjj.

Sommaren 2010!

Idag känner jag att jag gärna vill skriva om nåt annat än bara "dagen". Kan bara säga snabbt att vi besökte vännerna på erikslundsgymnasiet hela dagen så de var väldigt roligt! Sen har jag vart med lazim och lite mimati men mest lazim idag! <3 övermysigt som alltid. jag älskar dig mest lazim föralltid<33 överöverkär? jaa.

Det värsta jag hört är att det bara är 1 månad kvar tills SOMMARLOV!! fan va sjukt. blir helt till mig alltså. hahahaha. galet lyckligt skrikskratt som jag och tilde alltid skrattar när de är nåt.
Så imån blire att prova balklänningen igen och sy in den , lazim ska följa med mig :) tack för det<3
Men att jag åker till turkiet om 1 månad äre värsta jag hört, haha gud va snabbt det har gått. 

SOMMAREN I 2010 SKA BLI DEN BÄSTA NÅNSIN! det är första sommaren med lazim så det kan inte bli bättre ! <3


m.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH HELA MITT INLÄGG FÖRSVANNNN!!!!!!!!!! NEJ NU GER JAG UPP.

godnatt.

Revy Trip! töntigt haha.

Här kommer en sammanfattning av Revy resan genom pics! ÄNDJOJ. fattar inte att det stavas enjoye. eller hur de nu stavas. grinig. aja här kommer dom. okej de blev bara 2 bilder eftersom min data är "sönder" och jag får lov att sitta vid den old oneee.
Men jag kom nyss hem ifrån Maxim iallafall efter den näst sista showen av Revy resan. :(:(:(:(:( fyfaaaaaaaaaaan va hemskt imån när de är slut, ska packa ner näsdukar redan nu. töntig. gör skämt av situationen. men de kommer bli sjukt hemskt för vi är en familj nu! <3




värsta outfiten ögat nånsin skådat. hippies förfan. haha.
nog för att vi passar i allt men ändå. ego.



SNYGGAST PÅ HELA MAXIM!! tar i. leker jag och lina. hahahah går förlångt.



Wednesday !

Tjenna!

idag vare en tuff dag du! nej. men trött är man då, men de är man ju efter varje dag så de va då inge.
Idag hade vi No prov, nationellt i Fysik! trevligt, sköj, jättebra.
Jag ljög mig igenom provet, haha hittar på egna svar och låtsas som om de är sant. Men hellre säker på sin sak och chansa om man får fel eller inte, jag förlorar hellre med tryck än vinna med osäkerhet. töntig.
jag och lina bajka runt till olika gymnasieskolor på vår hål och hälsade på teater gänget på erikslunds gymnasiet. överkul, haha vi smälte in så vår teater lärare märkte inte ens att vi också satt i ringen bland den klassen haha. alla är såå härliga! helst Ayse <3 sjukt snäll är hon, haha avgudar henne nerra, jo. haha. nejdå. men okej jo.

Imån drar Revy Resan igång igen, skoj. haha nejdå men de ska faktiskt bli överkul som vanligt! är bara 3 föreställningar kvar nu :( blir lika sviken och sårad varje gång jag tänker på det.

Fyfan, skulle sträcka på armen och hämta en sak på bokhyllan, och den armhålan var inte att leka med kan jag säga. Hej duschy säger jag då. nej. jo för en gångs skull. ofräsch hahah avslöjar. men man måste väl ha cleana ben tills imån då man ska glänsa på scen hela kvälla.


skriver mer senare, bajjen gott folk!



den här bilden klarar jag bara inte av. hahaha.


Tack för att du finns, tack!

Jag skulle vilja tacka en speciell person, en person som alltid har funnits där för mig. En person som vet hur man livar upp ens dag. Hur man gör de dåliga sakerna i livet till något roligt. Hon tar var dag som den kommer och grejar för att få till allting så som hon vill. Hon bjuder på sig själv, och det äre bästa av allt. Hon tar ingen skit av NÅGON och hon är fan coolast i världen! och jag överdriver inte. Det finns ingen coolare än henne, för hon vågar vara sig själv och det finns inte en jävel som kan komma och trycka ner henne.
och när de gäller er killar, försten till kvarn säger jag bara.
sååå....


TACK FÖR ATT DU FINNS COUS !

du är värd det allra bästa Tilde, jag älskar dig cous . <3


Good afternoon!

Tjenis Penis allesammans!

Slutade 20 i tolv idag, så jag har tagit det chill här hemma och ätit mat och sånt bara ett par timmar nu. somna i soffan ett tag också, vakna av att jag höll på att dränkas av mitt eget dreggel.

Nu håller stolen på att brännas vid av plattången. Jag ska firra mig litelite, sen möta lazim på stan och så ska vi hem till mig tills jag ska på sång vid en halv 7 sådär, längesen nu så de ska bli skitkul faktiskt! :D <3 bra humör jag hahaha.

Skriver ikvälllll folks, bajjjjj !



/// Ernst .



Back!!

NU JÄVLAR ÄR LINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TILLBAKA!! BACK IN BUISSNES! BACK ON TRACK!! ON THE LINE AGAIN! BACK ON THE ROAD!! BACK IN THE GAME! okej jag vet va ni tänker, det räcker.
fyfan va ni måste ha saknat mig, jag har fan tillochmed saknat mig själv.

Jag var med lazim idag jag, öööövermysigt som alltid <33

Kanske ska berätta lite om Valborg helgen, för de har ni säkert längtat efter att få höra, mycket kan ju hända under en middag med familjen och company . grinig.
Men jag va med lina först på kvällen på fredagen, vi åt mat med familjen och mommi, och sen bar de av till falun! Var med lazimälskling och majtä (mimati men han fick ett nytt namn under kvällens gång). Sjukt kul kväll iallafall!! vi är så jävla roliga
Sen sov jag hos lina och gjorde vi om samma sak på lördagen också för de va så kul, och jättekul att få träffa min älsklingg på en helg också, ovanligt sörru. Sen sov jag hos lina igen, och allt var frid och fröjd. <3

Men idag drog helvetet igång igen, sköj!! har tusen prov men jag försöker så gott jag kan. blev överraskad och glad blev jag efter resultatet på nationella proven i engelska och i spanska. gick hyffsat (töntigt ordval) bra på båda faktiskt, bättre än förväntat. sköönt. tråkigt skolprat men kan man få va nöjd för en gångs skull med livet.

Känns som om allting börjar dra ihop sig, revy resan är snart slut (kommer grina ihjäl oss sista gången på lördag), måste åka och sy in klänningen, bestämma balfrisyr och köpa skor och skolavslutningsklänning. sen måste jag hålla ut och klara de sista proven i skolan nu, eftersom jag KOM IN PÅ HARALDSBO! de trodde jag aldrig, men sjukt lycklig och stolt är man. så därför äre bäst att man håller i ända tills slutet nu då.
och massa sång, med konserter och skivinspelningar. och snart äre sommarlov och då åker jag till turkland, och har man nå pengä till de då? nejnej visst inte. skoj.

Jag har fått SOMMARJOBB iallafall, fyfan va bra man är alltså. ska jobba med gamlingar, rätt sköj faktiskt. som tilde säger, ska bli skönt att prata med lite klokt och moget folk för engångs skull. få in lite vett i skallen. fortsätter hahahha. jättebra, dom där pengarna behövs kan jag meddela.

Än har man inte kramp i fingrarna du, men de är bara för att dom är uppvilade och redo för fight. töntigt haha.

nej nu äre dags att lyfta på fläsket och göra nåt åt läxhögen som ligger på golvet. goodbyeee så länge. blir fler inlägg siddu


bajjjj bloggen och mina små läslusar! 





RSS 2.0