London, dear London.

Kolla va som ploppa fram i min postlåda...PAM PAM PAM PAM PAAAA.


Ett vykort från London som tilde har skickat, fyfan va fint och coolt kort. Jag och Tilde ska bo där sen så ni vet.
och så skriver hon så roligt å, för att hon är sån häärlig männska. inge tort hej, här äre sol och bad. grinigt.

Early Christmas

Här är lite presenter som jag har fått de senaste dagarna! Övernöjd jag.


överfina siden trosor från London. nöjd. fick av tilde cous.

orangea örhängen som va övercoola till den stora orangea ringen...

kolla, fan va snygg. färggladd och bra. också från london.

Glo baby Glo! ett överfint och bra nagellack. De är mer skrikrosa i verkligheten.

en body butter, från Prag. Som jag fick av mamma och pappa. Fan va gott den luktar. seriöst, använder den jämt!


och så en parfym jag fick av lazim, lukta övergott. Från irak. Nöjd med massa olika länder. haha.

ja de va de de :) fan va man är omtyckt. nej. jo. nej tvinga dom. näää.


The last summer

Jag kan inte fatta att sommaren snart är slut, över, kaputt, FINITO. åååh va hemskt ledsen jag blir i ögat. Jag vill ha sommarlov. Jag kan liksom inte riktigt slappna av bara för att skolan ligger och gnater 2 veckor framåt nu. Tänk, 2 veckor kvar sen börjar helvetet igen. Back to prison. Töntigt. Sant. haha. De värsta är att Tilde har lärt mig skriva stor bokstav nu efter punkt. haha, ordspråket är då så sant som de är sagt: Man blir som man umgås. töntigt.




ja-a, jag tkr lika illa om bilden som ni gör, men jag slänger upp den ändå för den e så jiieelva härlig.

Du och jag cous, du och jag.

Har flängt med Tilde sen i Torsdags förmiddag. Sov där ute i hennes lillstuga. vi kolla på film och greja. sen har vi gått powerwalk/joggat och diskuterat och flängt.

fyfan hahaha. jag och tilde låtsas att vi inte kan svenska, som att vi är turister. "Can you take a photo of us?" haha, kan aldrig bara va normala. måste alltid greja och överdriva. men de är därför vi är så härliga ju.

stekarn!

Nu äre ut i solen som gäller! fan va fint väder de blev nu då helt plötsligt! änterligen!


oooooooh stekarn! töntig.


drygt

fyfan va tråkigt liv jag har.

lazim kommer snart iaf, och de va en jävla tur ska jag tal om. 

somnade igår vid datan. sov så hela natten, med kläderna på och lamporna och allt. skönt värre säger jag då! fyfan vilken nackspärr.

jag är så jävla rädd inför skolan så de är tamefan sjukt också. tänk er att börja på en helt ny skola i en helt ny stad. de är fan inte okej. skiträdd är jag, tänk hur rädd jag kommer va första dagen liksom. plus att de är sång och musik jag ska gå. tänk om alla är skitmkt bättre än mig och allt. och tänk om jag inte får några kompisar. fiiifffan vilken mardröm. älven nästa isåfall.

ojjjj fifan jag kolla på klockan och märkte att den hade sprungit iväg, dags att skynda sig frescha till sig lite fort nu! får se va vi hittar på för skoj. jag vill bada jag :) men de får jag väl inte skulle jag tro. sårad. blir att klå han i en fotbollsmatch istället. nejj. kommerr aldrig gå.

aja bajjjjjjsssss


galna ögon. hahahah. fyfan vilken jiiiefla bild. men har jag tid och ork? nej.

back on track!

tja, hallå , hej.

TILDE IS BACK IN SWEDEN AND I AM BACK IN BUISSNES!

er älskade bloggerska är tillbaka, tillbaka in i bloggvärlden! fyfan va ni har saknat mig :)

idag va jag med lazim och bla bla bla. dum. javisst de va övermysigt och allt, men jag ska inte snacka om de idag. för nu vill jag göra inlägg om mer värdefulla och meningsfulla saker. sådeså. :)


härliga tider.

hejsan

hej på er.
jag är ledsen för dålig uppdatering, men jag är helt inne i tildes blogg för tillfället eftersom att jag lä hålla i den nu å. saknar tilde gör jag å så gjorde den här videon som hyllning.


tja. grinig.

tjennaa, här sitter jag mätt och belåten med sofie och vilar upp oss efter en övergod middag, bestående av kycklinggryta och ris! sjukt gott.

Igår var jag hemma hos amina och jimmie på grillfest med lite folk ;) haha, tror att jag är med i gänget nu.
de va skitkul iaf och så sov jag där sen. dom har ju nyss flyttat så de va första gången jag va där, så sjukt fint!! vill också bo där. haha. men de va verkligen jättefint och stort iaf.

tilde är i london, fuskigt säger jag då. och hon kommer väl med skitmycket kläder hem som vanligt. så jiievla typiskt henne att överdriva. dum.

nejj jag skriver fan mer imån, nu ska jag och sofie hitta på nå sköj!

bajjen


fan va jag älskar min honda, den tar mig vart jag vill, när jag vill. i vått och tort ska jag tal om. fyfan du får aldrig lämna mig. seriöst, bättre cykel finns inte. <3<3<3<3 töntigt men sant.

fri som en fågel, fri som en fågel

JAG ÄR FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII som en fågel

jobbet är över, sommarlovet är igång igen och jag ska hem till syrran min ikväll på grillning, mysigt :)
ja jag lä väl freesha till mig lite nu då, men först lä jag ät nå hamburgare eller nåt för jag är svinhungi. 
 
ni får hade så bra ikväll nu, för de ska jag ha :)

bajjjjjj

ni hittar mig även på www.paulinatilde.blogg.se 5 dagar framåt!


Utkast: Juli 21, 2010

Haloj! töntig.

idag har jag jobbat (nähääää?? grinig) sen cykla jag hem och då kom lazim farandes, så vi va barnvakt till mina småkusiner, spelar fotboll på bakgården gör man bara inte, helst inte vi 4. hahahah. sen kolla vi på film och sånt. sen gick vi ut och åt för att fira vår 10 månaders dag och sen lekte vi ute hela kvällen.så han åkte nyss hem, och de va övermysig dag, som alltid :) <3 lycklig tjatig unge. ja. :)



galna ben

kevin, kevin ...kevin.

Vare nån mer än jag som älskade filmerna "Ensam hemma" när man va liten? fyfan va jag älskade dom. jag kommer ihåg när jag och pappa jämt satt framför dom filmerna och skrattade. härliga tider de.

näää, så vill man se en flashback bild på den söte ungen för de va så längesen så jag sökte på google. NÄÄH va äre första man få skåda. jo en sliskig knarkare. kunde inte ens han hålla sig normal. snacka om att jag är sårad, besviken och förudmjukad. de kan inte va sant, DE KAN BARA INTE VARA DE!

 


VILKEN JÄVLA SVIKARE. va har du gjort med stackars Kevin din sliskige apa. såraad.

herr svan ute på vift!

jag måste bara visa er världens finaste bild förfan tagen av line olsson och sofie bengtsson.



grinigt inlägg

hej. grinigt.

nu har tilde cyklat hem och jag ske sova. sjukt tråkigt men man lä va pigg imån!!
för imån är de världens viktigaste dag ska jag be och tala om. för mig är dagen viktig iallafall <3

kliar över hela kroppen och jag kliar och kliar.
jag förstår mig inte på livet faktiskt.


stress

h.

nu är jag hemma efter världens jobbigaste dag på jobbet, fyfan va sliten man kan va nu. ser ut som en svettig gammal luden bulldog förfan.
men de bli nog ändring på de snart skulle jag tro, för jag ska cykla (som jag inte alls gjort på hela dagen nejnej, grinig) och möta cous. skönt så får vi prata ut och allt. helst eftersom hon åker till LONDON på fredag. jaja men visst lämna mig här du.

ah, nu ringde hon så jag lä kast me på cykeln nu. skulle vart vid maserhallen vi de här laget.


bajjjSSSS!! STRESSAD. OJ. men oj.

.

fyfan, usch och allt.

jag är så jävla trött på de här, de är förfan inte såhär de ska vara. jag ser alla andra hur bra dom har de, den här skiten måste sluta nu.
vart har den riktiga kärleken tagit vägen? är den helt försvunnen eller är de bara för ett tag. jag önska allt va som vanligt igen bara. hur sjukt de än låter så ber jag faktiskt gubben där uppe om hjälp nu.

jobb!

godMORGON Sverige!
och nu menar jag verkligen morgon som ni ser, efter som kl är före 7 på ett sommarlov. inte okej. men jag ske ju faktiskt jöbba. så jag lä va uppe med tuppen (farbror peter) om de ska bli nå av. kanske inte de roligaste nu men sen när pengarna kommer så bire riktigt gött du! töntigt men så sant som de är sagt. 

nu lä jag skynd me så man inte kommer försent, då äre över kan jag tala om. stresscyklar varje morgon, står upp på cykeln hela vägen, åker små stigar och står och hoppar med cykeln över gupp för jag tror att jag har en mountainbike ellerhur. en mountainmoppebike. töntigt. men de är ju en blandning.
okej skynda vare. nu äre dags! 


Bajj, hörs senare! för nu ska jag sticka iväg och jobba snart! 




 


sorry seems to be the hardest word.


.




I dont wanna be without you baby
I dont wanna a broken heart
Dont wanna take a breath without you baby
I dont wanna to play that part

I dont wanna play the broken hearted girl, no no

javisst siddu

söndag igen- fyfan säger jag bara.

men den här helgen har vart lugn och skön, har vart med sofie sen i fredags och bara slappat. skönt de. jag va så jävla slut efter jobbet.
röv svett har man då och armhålorna är int så freescha de heller, men men sånt e livet :) jag är mysig ändå jag!

de är så jävla lite kvar av sommarlovet så de är fan sjukt, mindre än en månad. jag börjar den 16 jag, och då ske jag hopp på bussen och åka till falu stad alldeles ensam och hitta till klassrummet där jag ska tillbringa de närmaste 3 åren. skoj skoj.

min blogg är skitdålig, jag vet väl de. men vafan ske man göra när mobilen är inne på lagning så man int kan ta bilder på de man gör och sen mår jag piss rent ut sagt. de va längesen jag gjorde de nu, men nu har de kommit tillbaka. jag orkar inte spela lycklig längre. så nu vet ni de. bra bra.

jag är hungrig hela hela tiden å, vet int hur mkt jag och sofie har ätit den här helgen, men efter 10 min så kurrar de igen och man håller på att dö av svält. nå fel äre ju, så äre definitivt.

de kliar i min nacke.

imån äre jobb igen , så jag lä sova snart.

men iaf, jag och sofie hade så jiiievla kul de här dagarna. sprang i bh och trosor ute på kvällen i spöregnet! vilket jiievla oväder och fyfan va härligt de va att springa runt ute, friiiiiiia va vi! de är så de ska va.



tjenis penis päron pung

hejsan, nu vare ett tag sen du! men jag har fullt upp under mina dagar ellerhur.
jag har hängt och flängt med min kära vännis, sofie i två dygn nu. sjukt kul och vi har inte tröttnat på varann än. hon har sovit hos mig i 2 nätter nu och de känns jävligt bra. 
 
vi har ätit och sprungit i regnet och sovit, de va väl de! hahah. nejdåå.

men nu ske vi fortsätta med vårt, för vi har JÄVLIGT kul just nu. bajjj!


de här måste va de värsta vi vart med om, ska ta en bild. nääääh va händer? jo sofie har fått blå ögon helt jävla plötsligt. fyfan isblå ögon har man bara inte om man har bruna egentligen.

80s & company

tjenamors din gamle gallors.

idag var fan den roligaste dagen på länge. så säger jag rätt ofta nu förtin, men de blir bättre och bättre så va ska jag göra liksom.
idag jöbba jag till kl 2, sen blev de sportfältet med tildus kusinus och resten av mina kära vänner. nej bara tilde. nääääh.
sen bar vi hem till mig, jag och tilde. och fiffan va vi har grejat alltså, men de är väl som vanligt.
bakar världens sjukaste och äckligaste kladdkaka men åt upp allt ändå. snåla. sen kila vi upp på vinn och hämta ner mi madres gammla 80-tals kläder och tog på oss dom och sprang runt och dansa eller hur. jag mamma och tilde shejka loss i närmare en timme oavbrutet förfan. sjukt kul och fyfan va bra man dansar ;)

nu har jag precis duschat, va sjö blöt i svett förfan. nu är tilde i duscha och jag sitter här.
vi ska upp kl 6 imån för då äre jobb som gäller. fyfan va dryyyyygt. men men sånt är vuxen livet. töntigt.

nää, nu ske vi slå på världens bästa film, WHITE CHICKS!

bajjjj...SSS!


nyduschad och osminkad! de är fina grejer de! :)



lazim är min bebis




dalle

tjilililillii world, töntig.

"Bästa dagen på länge" skulle jag dra som slusats över min dag. sjukt kul har jag haft hela dagen. hahahha. va faktiskt mer än okej på jobbet idag, sen efter ett arbetspass så cykla jag och tilde till sportisfältis och kolla lite fotboll, måste vart ypperligt lite de med tanke på hur många timmar vi spenderade i fika tältet. men va ska vi göra då? finns de nå roligare som också är gratis så visst säg till, till dess hänger vi i fikatältet. så ni har de klart för er. 

sen kom lazim på sin nya översnygga moppe och hämta upp mig! nej jag fick cykla hem medan han fixa nåt med sin moppe, sen kom han hem till mig och då skjutsa han runt mig. hahaha. tkr de är överkul vi. åker och tankar och grejar. leker i några timmar vi. lazim du betyder allt för mig så du vet <3
sen gick jag hem till mormor, där hon och hennes vännina satt ute och smutta lite vin. såg så mysigt ut så jag gjord dom sällis ett tag jag, fast med en cola i handen. 
och nu sitter jag här, mätt och belåten efter nån tunnbrö rulle. nej bara mätt. dum. 


på bra humör efter fikat. sockerkick. 
 
helt galna i fikatältet.

omg , töntigt


gangsta . töntigt

godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga så glatt, små fåglar sjunga i KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!

HEJ på dig, är rätt nyvaken och ska släng mä i duschen nu snart, för sen ske jag träffa sofie och vi ska iväg och flänga. så jag lä väl skynd mä innan man får ett grinigt sms där de står "VA HÅLLÄ DU PÅ MÄ EGENKLIGEN??!!" och om ni undrar varför de står egenkligen och inte egentligen så äre för att sofie inte kan stava så hon skriver som hon säger. dum att berätta nerra. ah va längesen de va med nerra, fyfan kommer ihåg när jag va beroende av de, inte å leka med alltså. blir helt fast. hahaha.

jahaja, då vare lördag igen då! fort de går!! och snart är sommaren slut :( näää, nu skant vi tänka så elle, de blir så bra så de här. imån får jag hämta ut mina skivor och så kör dalle igång. rätt kul med dalecarlia ändå kan jag tycka, mycket folk som fyller upp tomrummen efter p&l liksom.

nä nu lä jag väl skynd mä då, skriver mer senare homies. okej jag är kvar i gangsta stilen fortfarande efter den sjuka och oseriösa videon. men de hoppas jag ni fatta, hahahaha.

byeee, see ya gangstasssss


såhär fin och trött va jag när vi skulle åka hem från turkiet, här står jag på arlanda och väntar på tåget hem. fyfan va sliten och sorgsen männska man har å göra med.

godnatt


Hejhej, nu är jag då så trött så jag vet int va jag ska ta vägen. ska nog sova snart. är sjukt förkyld nu helt plötsligt å. snorar som ett svin och har ont i halsen, hostar och har ont i huvvudet å för den deln. skojsigt.
idag vare jobb som vanligt, en vecka gick skitfort faktiskt! skönt och tur de. min mage är sjukt också, är fan laktosintolerant. den är helt uppblåst och gör svinont. de är bra de.
har inte så mkt att skriva faktiskt känner jag å, kan väl berätta om när jag skulle cykla hem ifrån stan ensam idag, vid en 12 tia. näähh, trontu en grävling är beredd att gå till attack mot mig. står mitt på cykelvägen, sa usch. så jiievla rädd va jag alltså. tänkt som så att nu är mitt ben av snart, dags att njuta sista stunden i sitt ,liv med vänster fot, eftersom att dem biter tills de knakar. grinig.

nää örkent skriva nå mer om min dag , töntigt.
sjukt kul dag med tilde vare då, som alltid. hahahahah. fyfan hur vi är alltså, på riktigt. de går så jävla mkt överstyr för ingen har nån gräns, de är de.


fyfan, de här äre värsta jag nånsin sett


mys pys

hali halå i stugan så blå.
fyfan va töntig jag är, töntigare människa får man fan leta efter. NÄÄÄÄÄHHH, kände hur jag såra mig själv där. int e jag töntig hellere.

iaf, idag har jag jobbat, och de va faktiskt roligt idag tro de eller ej. sjukt. men bra de! sen kom lazim hem till mig och vi lekte och slogs hela dagen och hade sjukt mysigt som alltid, han åkte väl hem vi en 10 tin tog jag ett kvällsdopp med sofie i älven. najjjzzzz.

nu liggä jag här och dricker te, indiskt te tillochmed. vi kostä på oss i den här kåken vi, nej. icas egna. sårad.

nu lä jag fan sova om jag ske orka upp och köra ett arbetspass imån, är alltid lika jobbigt på morgonen alltså, fattent nå. helt absurt. sa USCH.




ÄLSKAR DEN DÄR PLATSEN, världens mysigaste ställe kan jag lova.

Sådeså


arbetspass check!

Tjenixen aligator. dålig.

idag har de vart en såndär "gud va jag är duktig" dag. ja jag känner de, jag känner att jag kan jag!! nöjd. men jag har utfört min första och tyvärr inte sista arbetsdag. och de gick faktiskt rätt okej, ganska jättebra, helt utmärkt, ja perfekt! hahahah gud nöjd med sig själv klarar jag inte av. Men de va roligare än väntat så de här blir bra de! :) ja nöjd än en gång.

NU sitter jag här och äter DEN GODASTE KÖTTBULLSMACKAN I VÄRLDENS LIVSHISTORIA! och de kan ni fan skriva upp. och den är konstruerad av moi. så äre nån som är intresserad av receptet så kan ni mejla mig på line_olsson töntigt.

iallafall, efter jobbet idag så åkte jag och mamma och fick min mobbe inlämnad, IGEN!! men nu kommer jag nog få reklamation på an så jag får en new. fack va bra.
sen åkte jag med sofie hem till farfarn och hade födelsedags kalas. sen badade vi i sjön, OCH DE VA DE SKÖNASTE VI VART MED OM SKA NI VETA.
sen sov vi i hennes överkorta och smala soffa i 2 timmar. guuuu så sönt. och ja de ska stå sönt och inte skönt. grinig.

dagens citat:

Sofie: "jag ser ut som en nakenhund"

HAHAHHAHAHA, fyfan vilken seriös och sårad röst hon hade, helt sjukt. roligaste jag nånsin hört. hahahhaha. och de värsta är att hon säger de helt plötsligt när jag håller på att berätta nåt. '

jadu nu ska jag spela världens roligaste sushi spel, ska visa sofie de å.

imån ska jag änterligen få träffa lazziimmm efter jobbet, fyfan va braaaaaaaaaaaigt. de värsta är att han är i borlänge nu men kan inte träffa mig , sårad. men han är på bröllop eller hur. hoppas han hare kul där iaf :) nej önska han va här


nu äre gametime. skriver mer senare bajjjjjjj


lini och tildi

nu vill jag bara gräva ner mig med farbror peters spade nånstans och aldrig komma upp igen. jo jag vill bara ha kul eller hur men nej de går inte försig.
imån äre jobb som gäller, åh hujedamej! töntiigttt. hahah. men seriöst nu, vetni hur fucking rädd jag är eller? de tolkar jag som ett nej. grinig. så nu sitter man här och grejsar till naglarna som äre vidrigaste jag och tilde sett, och sen blire väl att försöka lägg sä i ti. nej. jo man kan väl försöka. nej blir att ha datanatt, men då e de väl så då.

ett litet citat från när jag och tilde stod i kassan på trumpeten och just skulle till å betala då vi fick syn på vem som satt i kassan:

jag: "öjjj de är ju rönnedahl!!"
tilde: "var haru brorsan då?!"

hahahaha sen skratta vi i en halvtimme åt dedär. fyfan va roliga vi är. ego.


vilken härlig dag

nu är peace and love över, de fina vädret lika så. nu ske jag bara ta det lugnt idag och vila upp mig igen efter dom här flängiga dagarna, för imån börjar det vi alla har väntat på, första dagen på jobbet! SKOJ! nä, jag ska flänga runt hos gamlingar 3 veckor framför över, "ingen mobil, inga utmanande kläder och ha med matdosa varje dag"!! grinigt. aldrig i mitt liv att jag kommer med en såndär silvrig i plåt hahahaha fyfan va skabb. och int ska jag ha nån turkos i plast med orange botten som har kommit till av gårdagens köttförssås och spagetti. jo de är precis så de kommer bli. men men, va gör man inte för pengarna. hahahaha. pengagalen.




fyfan, en indie unge och en norsk är inte kusiner, de är man bara inte. hahahahah.
fyfan vilka hemska ungar, dum. men vi smed planer och greja eller hur, men att man va neger när man va liten är inte okej. hahahaha.

hi, i´m jesus! töntigt.

Det här måste vara de coolaste skorna jag har sett iallafall, mammas jesus skor från 80 talet! och nu är dom mina. de ni! ;)



närmaste dagarna , gringit haha

Här kommer lite bilder under dom här dagarna med tilde och peace and loveee



RSS 2.0