min dag

Hela huset sover , jag sitter med sov t-shirt och har en ihopslängd fläta i håret och knattrar lite försiktigt på tangenterna för att kunna berätta om min dag för folket . (vilket folk?)

Jag har legat hemma hos frida hela dagen och stekt i bikini för att utöka brännan från turkey och jag tror att det hjälper faktiskt trots allt ! Jätteroligt vare iallafall ! :)
Sen åkte jag hem ungefär vid halv 4 för jag skulle hem och göra mig iordning för en träff på stan med hela familjen inklusive Jimmie :) Tummen upp för honom ! Måste bara klämma in att han är världens bästa kille, han och amina passar så bra ihop ! Så nu var det sagt ..
Jag tog en såkallad från turkiet tiderna "en Siesta" alltså en tupplur haha åh va furt . Jag blev stressad och fixade mig i all hast innan vi cyklade ner till staden där alla var helt galna och det var fullt på varenda jävla resturang och jag var genom blöt av svett . Men tillslut så satt jag , mamma och pappa oss och åt på en thai resturang . Och senare kom Amina och Jimmie och drack lite tillsammans allihopa i flera timmar , jättemysigt vare !
När jag , mamma och pappa kom hem så poppade jag och mamma popcorn och satt oss framför tv:n , mamma somnade och jag satt mig här .
Nu är huset helt tyst , det ända man hör är mina djupa andetag och tangenterna .

Imorgon kommer Lina hem också ! :D Yippppi gud va hon är saknad alltså, ska bli sjukt kul att träffas igen lina . Helt tomt utan dig <3

Imån har jag och sofie bestämt att vi ska vara med varann också, så det blir att gå upp tidigt så därför lär jag nog sova nu. Godnatt bloggis pusssssssssssssss



nästa år då ni !

Alla är på Peace&Love medan jag sitter i bilen med mamma påväg till Apoteket . . !!

Inget band , ingen festival

Chock ..

KUNGEN AV POP ÄR DÖD .

Jag kan inte fatta det , tänk att Michael Jackson är död . Han har alltid funnits, och han var sjukt duktig. Jag älskade hans musik och när han dansade.
Jag har vart i chocktillstånd hela dagen , kan verkligen inte fatta alltså . Jag trodde att han var en sån som aldrig skulle dö.
R.I.P





<3


sommmmriga dagar !

Idag har jag och frida legat ute och solat hela förmiddagen ! Åh va härligt ! :) Sen ringde emelie helt otippat och frågade om vi ville träffas på stan och ta en fika , vi bestämde oss för att mötas där klockan 2, klocken var typ halv 1 när det bestämdes så frida slängde sig på cykeln och stog upp och trampa hängandes över styret och jag skyndade mig upp för att använda min NYA plattång som jag fick av mamma igår ! :D Gud vilken snäll mamma jag har alltså !
Sen möttes jag och frida halv 2 och jag hade en sommarklänning på mig och gladiatorsandaler och massa turkiska smycken, frida hade ett par bruna shorts och ett jättefint linne som var vitt med röda körsbär på och sen vita ballerina som också är skitfina ! :) Vi träffade emelie på stan bland allt rörigt folk och sen gick vi till peace&love caféet och tog en varsin kärleks smoothie (hallon smoothie). När vi hade vart på stan en stund så cyklade vi till anemonen och där satt vi i gräset och pratade en stund sen trampade emelie hemmåt och jag och frida cyklade hem igen . Vi sjöng en stund, sen åkte frida hem för att äta och hämta ut peace&love bandet medan jag stannade hemma och sjöng ännu mer. (jag har inget p&l band att hämta ut jag , ångrar mig nu alltså . men det får bli nästa år då) Sen träffades vi senare på kvällen för att byta recept haha , gillar varandras mat !
Mysig dag !

Imorgon ska jag och sofie upp tidigt för att ut och springa, sen blir det att vara med henne hela dagen och vara ute i solen mycket ! :) Hon ska också på peace&love torsdag , fredag , lördag så imån är väl ända dagen jag kan vara med henne denna vecka !

Lina är i danmark , saknad är hon då ska ni veta !!  Längtar tills hon kommer hem! <3 Hon kommer säkert ha massa snygga danskars msn och vara skitbrun när hon kommer hem ! Haha fuskis !

Farmie är hemma från idre också , hoppas jag kan träffa henne på torsdag! <3


Nej nu ringer sofie , så jag måste prata med henne nu om hur det blir imån , kulkul ! :)

pusssssssssssss bloggis


midsommarmidsommarmidsommarmidsommar

Midsommarafton !

Jag åkte först till Tilde så att jag var där ungefär 8 på morgonen. Vi satt i hennes lillstuga och snackade en massa, hon berättade riktigt roliga saker HAHA ! Sen stress åt vi frukost för att vi skulle åka traktor med hela byn om ungefär en halvtimme, men all hets var egentligen helt onödig för vi sket i att åka traktor för vädret tillät inte tyckte vi så jag och tilde stannade hemma och chattade med en av turkarna på msn istället och sen snackade vi som vanligt.
Vi fick lite att göra så vi hoppade på cykeln och trampade ner till Ica. Eller hon trampade och jag satt bak på pakethållarn ! Vi köpte lite godis, haha lite ! Och sen åkte vi hem till henne igen och satt på Sex and the city ute i lillstugan. Myyysigt! Med alla barnen i familjen.

Lite senare skjuttsade Conny hem mig och jag gjorde mig i ordning lite snabbt, min plattång har gått sönder helt nu !!!! Åååååååhhåååååå , så jag måste ha mitt lockiga hår :( Jag måste köpa en ny , och då blire mindre pengar över till turkiet resan! Jag får ta av andra pengar !
Jag och pappa ska föresten ner och kolla på ny mobbbee i veckan :D:D

Sen jag och min familj iväg på 50 års fest hos familjen Vähä-aho ! Det var faktiskt ganska kul, även fast jag inte hade så mkt att göra haha !

Idag ska jag vara med frida, ut och springa och äta hos mormor , trevligt !! 
Imorgon ska jag vara med sofie, hon ska sova här ! Kuuul !
Och Idag åker lina till danmark.. mindre kul för mig iallafall. Men det är som tur är bara en vecka hon blir borta men ändå, kommer sakna henne!! Men vi ses när du kommer hem lina ! <3

pussssssssssssss nu ska jag sluta skriva och börja göra mig lite lite lite iordning .

byeeeeeeeeee (jag är van att skriva med turkarna haha)


haha kul kväll tjejer

Hej bloggN !

gfcgfh hhfdghf lalalh hgh hgfhghghghghghffdfg lalalallalalallaallalalallaallal maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah (basröst) / lina

Lina och Frida har vart här idag efter fotbollsskolan , och vi har cyklat ner till Ica i spörregnet, lina hade ingen cykel så jag skjutsade henne HAHA !  Gick inte bra alls, vi åkte i bajskluttar , körde in i frida och höll på att ramla flera gånger men det var skitkul ! Vi blev fast på ica i typ en timme bara för vi inte kunde välja "snacks" ! (fuurt ord) Men det vart tillslut popcorn med checharsosh haha med cheddarost ! Och lite chips och en varsin glass från statioil haha .
Sen åkte vi hem i regnet igen skrattandes och sen åt vi mat det var övergott och sen höll vi på att tönta oss som vanligt! ÖVERKUL !

Nu har frida just åkt hem och vi sitter här och chattar med farish och sånt kul :)

Pusss imorgon äre midsommarafton ! yipppiiiiiiii

sassa brassa mandelmassa , vi vill höra nätet prassla .. K I K ! (töntigt)

Fotbollsskola !

Jadu , den här veckan är fotbollsskolan igång igen. Jag och frida är ledare för en grupp, killar på 8 år ! Tufft jobb alltså. (då menar jag inte typ coolt utan mer slitsamt haha) ..
Gruppen är väldigt rolig och gullig men vissa har väl sina brister.. Gud gråter hela tiden en kille men men det tar vi hand om. Jag får 1000 kr för den här roliga veckan.. pengarna åker direkt till Turkiet resa kontot ! Vill iväg igen sörru :)

Idag har jag förövrigt träffat frida efter fotbollen och kollat igenom lite grejer inom fotbollen och så , myyycket trevligt .
Jag har även vart ute och förbränt lite med sofie, också myyycket trevligt. Och jag har pratat med lina i teleluren i ungefär en och en halv timme .. skööööönt och väldigt roooligt . Kändes bra

Nu väntar jag på att nån rolig turk ska logga in på msn men det verkar ju inte hända så jag stänger nog av datorn nu istället och hoppas in i duschen. Sen blire att sova, måste upp tidigt imorgon också .. fotbollsdags !

Föresten jag snackade med en annan turk också idag , Murat ! Den snygge från stranden :) haha det var sjukt kul och han skrev : I kiss you
hmmmmm hur menar han nu ? haha


aja hejdå bloggggis skriver imån igen pussss hare bra allesammans <3


föresten inte en ända svordom ! Yippi , eller hur mormor ? :)

L + L

Det finns en person jag saknar mest just nu, en person jag inte har vart med på riktigt som vanligt på evigheter. En person jag verkligen behöver prata ut med. En person jag vill vara med hela tiden . En person jag behöver och tycker om. En person jag ska ringa till ikväll för att allt ska bli bra .

Personen heter lina karlstens . <3

Och den personen älskar jag .

japp japp

Att ha fått träffa Lina och Frida igen var underbart !
Ni är så bäst <3
Finns alltid där för en , jag försöker så gott jag kan men ibland räcker det inte. Jag vill vara överallt och göra alla glada och att allt alltid ska vara bra men jag kan inte vara överallt. Förlåt , jag älskar er och vill att vi ska göra allt kul igen :)
Jag vill vara en bra kompis, en sån ni vill vara med och allt .

Nu vare mycket klag från min sida, nu skiter jag i det och hoppas det blir bra och att jag blir mig själv igen men jag är på bättrningsvägen och så. pussssss :)



jag har ont i magen för jag är så sjukt mätt, nu äre slut med det . sista dagen, mår verkligen inte bra såhär med att vara så mätt och uppsväld, herregud hoppas det lägger sig . nu ska jag träna och äta bra !

massa text bara , skratthumööööör

Hejsan bloggisssss .

Nu sitter jag hos min turkkompis sofie och knattrar på hennes bärbara dator , jag vill också ha en !
Vi har ätit och ätit och ätit idag , känns det som iallafall men det är bara för att vi inte är vana med att äta så mycket efter turkiet resan då vi knappt åt alls, amina säger att jag tillochmed har tappat kilon !! Hoppppppas ..
Vi sitter och väntar på att våra kära turkar ska logga in nån gång på msn , vi har fan väntat hela dagen men inte äre nån som loggar in inte . jag blir så matt , less helt enkelt
Regnigt sverige suger , och fotbollsskolan börjar imorgon , suck med tanke på vädret ! Hoppas det blir bättre väder och att veckan blir lika kuuuul som förra året !

gud , varje gång vi hör "msn lätet" när nån loggar in så sugs blicken snabbt som ögat för att se vem det är som loggade in, MEN INGEN TURK ! ! ! !    haha.. less less less matt matt matt

Min manikyr är förstörd , tuggummi sitter fast över mina naglar och magen är för tillfället uppsvälld , men så äre ibland och så fåre vara ibland ! :)

Jag och sofie och mamma och katrin har kommit på lite olika sätt att spara pengar på, och jag tror faktsikt det kommer gå vägen till att bli en till TURKIET RESA redan i .... SEPTEMBER !  omg töntigt men asså herregud det måste bli.
Det är inte långt kvar till september om man tänker efter , bara hela sommarlovet emellan då jag kommer ha så sjuuuuukt kul , allt jag ska göra med mina kompisar !
Och föresten jag har saknat lina och frida och tilde och alllihoooopa bara så ni vet ! jag ääääslkar er alla övermycket , vill aldrig förlora er <3

Nej nu ska vi kika på lite film från när soffan och hennes syskon var små knattar , kulkul !! 
Skriver mer senare , pusssss <3

Nehepp , nu skulle tydligen sofie skriva nån hälsning till mig, jag är lika nyfiken som ni ..
varsågod :

LINE, VÅGA VARA!    :D HAHAHA

okeeeejjj , hahahha min hälsning tillbaka :

SOFIE , RYCK UPP DIG FÖR FAN !

line : åh fyfan va pinsamt,jag skämms! han tycker jag är ful och fet och äcklig och liten och babyface..
sofie: men ge dig, han tycker inte alls det!
line: NEJ,! NU MÅSTE JAG SPY (håller för munnen) (turkarna står som två frågetecken)
sofie: men spring iväg å spy då förfan!!!!!!
line: finns det nån toa!!!???
sofie: du kan ju inte stå här och spyy!!
line: nej nu äre över, NÄÄ ASSÅ JAG MÅSTE SPY !
sofie: line, du är bara nervös
line: nej det är vätskebrist
HAHAHAHA sen helt plötsligt va allt som vanligt igen och vi gick vidare med turkarna på stranden :)






Resul loves me , and kiss me  

hemma igen ..

Nu är jag hemma igen från turkiet , herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrregud jag har ont i magen! jag vill tillbaka, det känns inge bra alls haha! Jag ÄLSKAR hotellet, jag ÄLSKAR folket vi träffade och jag ÄLSKAR landet! JAG ÄLSKAR ALLT! Men jag och sofie ska spara pengar som fan över sommaren så vi kommer i September igen... kommer inte hända men vi ska då fan försöka !!
Nå brun är man inte heller , men väääldigt mycket bra bilder har vi ! HÄRLIGT !!

Roligt att träffa alla kompisar iallafall och få höra allt som har hänt ! <3

Pusssssssssss har inge mer att skriva men det är så sjukt tråkigt att lämna turkiet saknar det så mycket redan, asså så mycket att ni fattar hur mycket! Jag och sofie grät dagen innan vi skulle åka och samma dag vi skulle åka hem och medan vi åkte hem i flyget ! Kan fan börja gråta nu med men det ska jag låta bli utan jag ska komma på flera olika sätt att samla ihop pengar istället !


Hej igen trååååkiga svergie , hejdå uuuuuuuuuuunderbara turkiet !

Sommarlov !! ! ! !!

JAG HAR SOMMARLOOOOOOOOOOOOV!!!

Nu sitter jag här ny duschad och ska bara skriva några sista rader här på bloggen innan det är dags att fixa i ordning det sista och sen bege sig iväg till flygplatsen ! 
Helt sjukt att jag kommer vara i Turkland senare den här kvällen / natten / imorgon det beror på hur man ser på det haha för vi åker kl 8 från dala airport och det tar 4 timmar att flyga dit och sen 1 timme till hotellet i Side ifrån flygplatsen.. men gud va pirrig jag är ! Liiiiiiiite flyrädd faktiskt men det blir nog bra ! Härligt ska det bli iallafall !

Nu börjar det dra ihop sig, men ha det så bra nu när jag är borta så ses vi om en vecka när jag kommer hem, kommer sakna er ! pusssss <3



trötter !

Jag är så jävla trött ! Gick nämnligen och la mig halv 12 igår, för jag och mamma sprang svettiga runt och strykte och packade och höll på..
Jag gick upp kl 6 , nu orkar jag inte göra nånting. Är inge hungrig , orkar inte till skolan vill bara vara hemma och sova hehe , vädret är skittrökigt och vi åker imorgon !! ! !! !! ! !! ! ! ! !!!  jag är faktiskt väldigt nervös och har resfeber .. men det ska nog bli bra :):)

Nu lär jag göra mig i ordning , fast det blir inget speciellt ooooorkar inte så var beredda på en ofixad line . nej nerra



RSS 2.0