Godnight!

GodkvällK! (fortsätter , tror hahaha)

jag sitter och pratar med tilde i telen nu, vi diskuterar allt och alla (dum) som vanligt. ;)

Jahaja, idag har jag vart på maxim hela dan och övat inför revy resan med gänget , töntigt. haha. men vi är ett gäng nu eller hur!
Sen åt jag och lina lunch på coco thai, övergott ! och sen vare bugg på skolan . hahaha. sjukt kul. leker som vanligt.
efter skolan var jag med älsklingen<33 övermysigt som vanligt, sen vare sång hos petra! överkul :D
och nu sitter man här och grejar som vanligt.
ska väl sleepa snart men just nu hamna man i en grinig msn konversation där vi är 4 pers (inklusive lina hahaha alltid leker vi)



gonatt, hörans imån. bajjj <3


Godmorningk!

GodmorningK!!  (som dom säger i turkiet, dum)

Var en överlugn morgon, eller jag tog mig tid till att ta det lugnt.. OCH NU BÖRJAR MAN MÄRKA ATT KLOCKAN SPRINGER IVÄG SÅ JAG MÅSTE SPRINGA TILL BUSSEN NU!! panik. hahaha.


Bajj, hörs senare sweds.


hatar det här

yo yo yo yo yo readers!

Nu är man så trött efter en övertrökig och seg söndags jävel, imån äre måndag igen..OCH JAG HATAR MÅNDAGAR!! galen.

jag har faktiskt ingen som helst lust att skriva nåt mer än det här idag, för som sagt jag hatar söndagar och måndagar. och det är söndag idag och måndag imån. nån anledning till att vara glad? nej skulle inte tro det.



GODNATT !


Datanight

tjenis mittbenis.

Här sitter jag med godispåse och börjar en trevlig datakväll. Sofie var här under kvällen och de var lika kul som vanligt :D leker alltid hahhaa



Haraldsbo!

tjabba tjena hallå! hahaha.

What a day, ye what a day.
töntigt.

Jaha, här sitter lille lini (bra humör) med en godispåse i knät och börjar rulla igång datakvällen lite smått. Vad har jag haft för mig idag? Jo idag var jag på uttagning till Haraldsbo gymnasiet. Fyfan vilken jävla upplevelse hahahaha. räddt skratt. (räddt var det värsta stavning jag sett, men ni fattar eller hur!). Iallafall så vare först teori prov där jag inte kunde ett skit hahah, lämna in ett blankt papper, de gör man ju bara inte men heter man line olsson så gör man tydligen det. MEN DET VAR FAKTISKT FLERA SOM GJORDE DET!! galen. hahaha. men det hade inget med uttagningen att göra utan de var gruppindelning sen om man kom in. tur säger jag då annars hade jag vart scrude. (ni vet som man säger i engelska filmer hahaha). men jag är rätt nöjd med min prestation, töntigt haha. men de kunde självklart gått mkt bättre men även mycket mycket sämre så jag är glad att jag höll det på en cool nivå liksom. Inget gick väldigt snett iallafall som att det spricker totalt på höjden, då hade det vart över.
Sen efter jag vart på uttagning åkte jag och mamma till stan. Jag träffade min älskling en stund och sen åkte han till jobbet och jag och mamma lekte, och nu menar jag verkligen lekte runt på stan hela dan. Vi åt på thairesturang och handlade kläder. jag trodde det var tilde jag sprang runt och tog lekkort med men sen ser man i ögonvrån att det är mamma. hahahah. glömmer.


 det värsta är att när man kommer in i en affär så tar en stor jävla buddah staty upp halva butiken. och självklart stannar vi (jag) och leker en stund vid den. hahahahah.


såklart måste jag också va med på kort haha. tror att det är riktiga buddah.
och mig på bilden äre värsta jjag sett. på riktigt. värsta ihopsjunkna skorna jag nånsin sett.


Är inte det här den värsta jeansjackan ni nånsin sett? med tanke på armpuffarna. visst pretty cool är den ju, asså rätt snygg men att jag springer runt med en sån i sommar går jag bara inte med på.


lycklig mamma. <3 


går självklart överstyr att jag ska lära henne göra den berömda fjortisposen. 
hahahaha.


den här är min nu efter idag,(tar repliker ifrån janne långben the movie hahaha) överfin!!!!!! nöjd. hahaha


den här med, fast den är mycket snyggare på mig när jag får greja som jag vill, ego hahaha


den här har jag bara ett ord för och det är: ÖVEEEEEEERFIN galen hahahaha nöjd

det var allt för mig just nu, tjohej min dag har vart bra trots allt. överkul med mamma haha:D


Våffeldagen!

Ja som sagt Grattis på våffeldagen! en liten rolig kommentar som en skrev på fejjan idag så jag snappa upp de som vanligt, jag är som en svamp, suger upp allt jag hör. fast jag skulle hellre säga att jag är som en blodigel för dom är mycket fräsigare! töntigt hahaha.

Jaha, så här sitter jag med magen i vädret efter en våffelmiddag, mumma! töntigt. haha.
Var klenis idag och var hemma från skolan. mår inge bra, små förstörd pågrund av förkylning och jag som har audition till haraldsbo på lördag . så jag försöker repa mig inför det. för det är överviktigt!! galen. och så har jag massa skolarbeten för tillfället också som går åt helvete, men de tar man tag i nån annan dag. fattar inte haha.

sitter här uppe vid tv och försöker plugga då ens trattar förstörs av en galen man (pappa) som håller på att ramla ur tvsoffan på nerevåningen.
ena sekunden hör man "FYFAN VA DÅLIGT, JÄVLA SKITSPEL"!!! och andra sekunden  "JAAAA JAAAAA"!! (slår i händerna). hockey förmodar jag. fyfan vilken bra koncentrations förmåga man får. grinigt. hahah.



ja som ni ser så hittade jag två bilder på det värsta jag nånsin sett, alltså jag när jag var liten. hahahahah fyfan att man kunde ens vistas sådär. och va händer med kroppen? nej den frågan har jag också ställt mig ett ex antal gånger men aldrig fått nåt riktigt svar. hahaha.

Grinig.

Har just kommit hem från sånglektionen som gick åt hell på ren svenska. (haha tkr de är kul) och nu är man grinig som ett svettigt AS och sitter därför här och tröstäter mackor och äpple 20 i 10 på kvälla. MEN VEM FAN ORKAR BRY SIG LÄNGRE? okej jag blir väl tjock dåå, då äre väl så då. Är det nån som störs sig på det och min kropp så kan vi ta det efter det här inlägget i kommentarer eller varför inte i mejlen??msn? facebook? bdb? ja välj vafan du vill men vi reder ut det sen. jag har då inga problem med det iallafall, så det är bara du som drabbas din jävla jävel. (ingen har sagt nåt hahah). men jag är på riktigt dåligt humör och då går det ut över min blogg och tilde men hon tar det inte personligt och blir inte sårad så henne snäser jag ur mig på om saker och ting. känns jävligt bra efter! nej men bättre. hon vet hur man argumenterar tillbaka iallafall.

det var allt för mig tjohej .




ja här snäser jag : JÄVLA LAMPJÄVEL!!!


Bilder !

hej igen.
nu kommer lite bilder som ska vara en reflektion (töntigt, är fortfarande inne i skol pratet) över mitt liv de senaste veckorna / månaderna kanske.


















ja som ni märker vare nästan bara bilder på mig (ego) men jag sa ju att de va bilder från mitt liv eller hur? och den som är mest involverad i mitt liv är ju faktiskt jag. så de så!!!!!!! ingen har sagt nåt. hahahaha. men jag vet va ni tänker era jävlar. galen. hahaha. bjuder på alla bilder så ni vet haha.

slululu

shuuulululullulu BABAAA ! gangster jag.

slutade kvart i 12 idag, överskönt! men jag är grinig som ett hårigt svin idag. översur på allt och alla. fyfan är dagens ord. fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan FYFAN!! (retar upp mormor mer och mer efter varje fyfan haha)

Åkte hem, åt mat och nu ligger man här nerbäddad i sängen med min bästa vän (datan) och vi ska umgås en stund nu för jag har tråkigaste livet nånsin så jag har inget annat för mig. ska på sånglektion ikväll men min röst är förstörd av min förkylning som pågått i några veckor nu. DRYGT!! och jag som ska sjunga i helgen på intagning till haraldsbo. fyfan va rädd och nervös jag är. har inte övat speciellt mycket pågrund av röstproblem och jag kommer inte komma in men man kan ju alltid försöka eller hur, japp så de tänker jag göra! :) och jag ska fan gö allt jag kan för att komma in också!

nej nu tog drivkraften i mina fingrar slut. hejdå fisar

min dag!

Natten är fortfarande ung, även fast jag ser ut som en rutten och hårig pung.

Hej halå, här sitter jag som en utvriden trasa efter ett pass afro! kanonkul. töntigt. hahah.

Min dag:

- Hasade mig ur sängen
- zomieade mig ner för trappen och tröck i mig nå frulle
- zombieade mig upp för trappen igen och "fixade" mig överlite
- sprang ut till bussen för den höll man ju som vanligt på å missa
- va i helvetets byggnad en hel dag (skolan, för er vuxna som troligen inte fatta det)
- åkte hem med skabbussen
- lazim kom
- lazim åkte hem
- jag kila över till sofie
- vi åt
- dansade afro
- åt igen
- duscha
- och nu är man på plats och redo inför datakvälla

men gud vilken skojig dag man har vart med om. alltid lika härligt med måndag. men va äre man säger: ny vecka, nya möjligheter.
lärorikt uttryck de där. töntigt hahahah. tkr de är kul.

Övertrött video

Här kommer en video från när jag och tilde var ensamma hemma i hennes hus, kl var 5 på morgonen så vi var "lite" trötta. hade gått över till pigg igen. därutav resultatet på videon.


Lazim älskling 6 månader

6 månader med min älskling idag! tänk ett halvår, jag är så jävla kär! och det ska aldrig ta slut.

jag tänker på dig hela tiden .
och det ska alltid vara du och jag .
du vet att jag kan inte leva utan dig, för du är mitt hjärta .

jag älskar dig mest av allt lazim. <3

Fredag!

Äntligen fredag igen! Fyfan va snabbt de går. helt sjukt. men de är bara bra, vill bara att tiden ska gå nu. inte så jättelångt kvar till sommaren om man tänker efter faktiskt. toppen! töntigt haha.

Jag slutade 11 idag, då skyndade man sig hem och sprang runt här som nån tok för kl 12 skulle man va hos petra och fixa lite med sången. överkul och hoppas att det blir bra sen då. rädd haha.

Nu ska jag iväg och knäcka ryggen bara den där Mr P (pappa) vill komma hem nångång. Han sa ju kl 2. och min är 5 över 2 nu. och jag minns då inte att min skulle gå fel av någon anledning? nejdu den gubben gick inte. 

Nej nu ska man iväg, bajj! skriver mer sen.

Föresten jag och lina är bjuda på 2 fester ikväll, hahahah. men vi ska inte dit. men det är själva känslan av att få vara bjuden som är härlig. hahahah.


snopppis

Hej hopp gummisnopp! (lina körde den igår och då jag fnös ihjäl så jag ville föra den vidare, töntigt hahahaha)

Nåå, klockan är 8 på en dag då man är ledig. Och vafan är jag vaken för då?? jo för att min buss ner till maxim går om circus 1 timme. Jag ska va där och flänga runt idag, vi ska öva inför revyn som är i april! Vi (jag) kan ingenting och det börjar ju som sagt dra i hop sig? ja det kan man ju lugnt påstå. Vi är ju med ljungbergs också på den här revyn, så alla ska lära sig allting liksom . Kommer sluta med att jag får panik över att vi inte kommer hinna så jag springer runt där nere och kör alla roller, skitzo. Ena stunden springer jag runt i lejonkungsdräkten och sen andra stunden är jag alla barnen samtidigt i Annie! Spelar fiol, sjunger och gör volterna samtidigt i fairytale. hahahahah. tkr de är kul. önskedröm.

Så jag lä kila, nu går den om 45 minuter såg jag i ögonvrån!!!!!!! panik. hahahah. för jag själv sitter man i sovtröja och lockigt stort hår,gula tänder och en gäggig ögonvrå.

gotta go, bajjj <3

hemma själv hela dan

Har vart hemma hela dan idag och mått kasst. ont i huvudet, halsen, ryggen och mitt hjärta är i tusen bitar för stunden. va har jag gjort här hemma då? jo, sjungit, suttit vid datan, ätit och somnat på golvet. Vaknar av att öronvrån hör ett pling på mobilen, hittar sig själv på golvet och har tydligen legat där nån timme. värsta jag vart med om. hahaha. vette fan hur jag hamna där ens. gud va grinigt allt ska va, hahah.

sliten:




bild 1--> leker
bild 2--->går till överdrift
bild 3---->såhär mår jag egentligen

Grinig och Grinigt.

hej. (grinigt humör)
Är inte det det grinigaste ni hört att man ligger här med ryggskada och kan knappt röra en fena. det är det värsta jag vart med om. Så säger pappa att han ska ringa och boka tid hos ryggknotsknäckarn hanna. jaha och vafan gör hon dåå? jo hon knäcker tydligen ryggar och det är exakt va hon ska gö med min å. gud va grinigt allt ska behöva bli. hahaha.

Har nyss kommit hem från sånglektion, då vi sjunger i grupp med stämmor och grejer. väldigt kul idag förutom min jävla rygg. jag trodde jag skulle tuppa av ett tag. överont.

Är ledig imån och på torsdag , fyfan va skönt. eftersom de är utvecklingssamtalsdagarn. gud måste va världens långaste ord, långaste vare värsta jag hört, de heter väl längsta förfan. hahhhahaha. trött är man då som ni märker. har inget med det att gö, vet inte hur man stavar bara. jodå. nej.

Fyfan va dåligt jag mår, allt är som de är just nu och jag kan verkligen inte göra nåt åt de. men allt löser sig med tiden, eller hur visst vare så..?




jag älskar dig <3
tårar löser ingenting.

Utseendefixering !

Vart håller välden på att ta vägen egentligen? jag blir att må så jävla dåligt av sånt här men jag bara måste.

Om man kollar på dom här bilderna, på överöveröversmala modeller som från början troligen var lite mer normalsmala, har gått över till extremt smala, när döden förfan.
Om det är sådär man ska se ut så passar jag inte in här. men jag är hellre fet och lycklig, än anorexismal och "lever upp till" det bästa måttet men är riktigt jävla olycklig egentligen, på insidan. Finns det verkligen nån ute i världen som tycker det här är fint och attraherande på något sätt och vis? nej de låter ju helt orimligt. så snälla varför kan inget bli som förr igen? då alla bara va som dom var och det fanns inget att leva upp till utan alla va bara sig själva, och det dög mer än väl.








fyfan det äre värsta jag sett, men sånt får en att tänka om, att man kanske har fin kropp, trots allt.

Klagomål!

Tjenixen homiiiiies ! Lineeeecoolboy hääär!

Jag har fått klagomål om att jag uppdaterar min blogg alldeles för sällan som en gång i MÅNADEN!! ja, det är en person som har klagat hitills, en ivan-överdrivan . Ja , tilde paulina johansson olsson. vem annars?? grinig.
så nu ska man väl skriva ihjäl sig också, det är det blogglivet handlar om tydligen men visst, jaja nu jevlar.

Vad har linuskusinus gjort idag då? Jo jag har vart i skolan, så nu är man äntligen av med den hemska måndagen, sköönt, ett + iallafall. Sen åkte jag till falun som vanlgit och mötte upp min älskling, sen åkte vi till borlänge, and hang out with matte en stund, och dom pratar bara kurdiska hela tiden och jag fattar inte ett shit fast jag låstas se cool ut och låtsas fatta vad de säger, så när andra går förbi är det meningen att de ska tro att jag också är kurd. Vill. hahahahaha. bara jag som är med och engangerar (stavning) och grejar med planen. det finns ingen plan.
Blev inge afro för mig idag, eftersom skulderbladet är ur led fortfarande. lite svårt då, men visst skaka rumphaaa går väl bra med när man kommer till armsvingen och trumslagen, då bire svårare. Skulderbladet gror väl fast så som de sitter nu så man blir fast i det här resten av livet, och det äre inte värt!! rädd. hahaha.

Längesen man hade så här ont i magen, eller egentligen inte men ändå0. ont så inni helvete.
Förresten va med om ett storbråk i skolan idag, fyfan va arg och irriterad och föRbannad man ska behöva bli hela fucking tiden. sånt tolereras inte!! grinig.

Nej nu hant man nå mer att skriva om, men måste bara få in att man är ledig onsdag & torsdag eftersom de är utvecklingssaamtalsdagar, men på torsdag så skulle man tydligen va på maxim och öva inför revy resan hela dan. fast man är ledig egentligen. kulkul . men men , då äre väl så då!! grinig. man slipper va på maxim en hel lördag iallafall, de är man ju bara inte. de går jag inte med på.

nej nu ska man slängs sig i duscha, bajjjen.


Melodifestival !

Hola !

igår var jag hemma hos hanna hela kvällen, vi åt thai mat och pratade om allt eftersom vi inte träffats på år och dar förfan. Jätttemysigt vare iallafall <3
och självklart kollade på finalen i melodifestivalen. gud va grinigt allt kan vara.

Melodifestivalen!

Åh va grinig man ska behöva bli. Är inte att Anna vinner det värsta ni hört. Det kommer ju gå skitdåligt för henne i esc . (eurovision song contest, grinigt hahah). Eftersom det inte är en mello låt. finns ett enda ord för årets mello: GRINIGT.
Hellre hade väl Erik Saade vunnit, med Manboy! Som äre töntigaste låtnamnet jag hört. Eller Saleem bla bla bla (dum) al fakir , med keep on walking. Men är inte det värsta ni vart med om, att Björn Gustavsson kommer in och tar över pianot med bakåtslickad bruntonad hästsvans.

Men här kommer vinnarlåten iallafall för att hedra anna (töntigt hahah) , som förresten har väldigt cool röst och rätt bra låt men inte för mello.
alla har redan hört den, men ändå . :)


.

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true
Everything I do, I do it for you



jag älskar dig mest av allt lazim . <3

Härlig Torsdag!

Shuulululullululululu !

Nu sitter man här med datan i knät och huvudvärken i huvudet. nej i knät. grinig.
Har vart i falun hela dagen. Ööverkul med min älskling !! <3 :)
vi hade drama i skolan idag , och vi övade som vanligt på Revy Resan som vi ska ha föreställning på i April? vet inte om jag ska va helt ärlig. men det blir intressant att se hur de går haha, kom gärna och kolla. Eller förresten nej gör inte det. Vi ska vara clowner. och det vill jag att så många som möjligt ska missa. hahaha. rädd.

och ont i magen har man som ett as och snoret bara rinner och rinner och ALLA hör att jag är förkyld så det får man kommentarer om hela tin. grinig. haha. jag är alltså förkyld..igen. kul.

Nej jag kände inte för att skriva nå mer nu, men ska få in en till sak: JAG HAR FÅTT PEACE&LOVE BILJETT AV MINA PÄRON! fyfan va snälla dom kan va ibland alltså. :) <3



Lilla al fadji

Tjenix din lilla fisk! (tror att de rimmar hahahah tkr de är kul själv)
Ja som ni märker är jag på väldigt bra humör idag. okej väldigt bra var väl att ta i men bättre än vanligt. Det brast ut när jag nu fick ALLA RÄTT på matteprovet. fyfan va man är bra!! Asså jag är så jävla bra så jag tror jag tappar hakan snart. (redan tappad) ego. hahaha.

Det har faktiskt varit en okej dag idag, för jag kände mig ganska possitiv och glad. skönt att va bot (back on track) igen. :)

Träffade lazimälskling efter skolan som vanligt och jag har alltid lika kul med han . <3 min lille pojkeeee

gud vilken tråkig text mina tangenter fick fram idag. (fattar inte att det är jag som skriver, hahaha)
fyfan vilken dålig humor man har idag. nej, alla dagar. MEN DÅ ÄRE VÄL SÅ DÅ.

jag är på sjukt humör just nu, och jag ska hämta olja och tigerbalsam nu för att gå ner och få massage av pappa pågrund av mitt skulderblads problem .

så vi hörs när vi hörs, good bajjjjs.



de här är en ny serie jag börjat kika på. hahahah. fyfan va töntigt det är egentligen, men alltså exakt min humor. hahahhaa.


MEN!!

MEEEEEEEEEEEEEEN!! de värsta jag vart med om är när man trycker upp sin blogg sida nu för att checka läget och kolla hur allt ser ut. NÄÄÄ , då är mitt förra inlägg upplagt 3 ggr!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH fyfan va grinigt allt ska va hela fucking tiden! irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri irri

Frisyrrekord

Det här slår rekordet av alla hemska frisyrer jag och tilde har haft under året.






värsta jag sett, och jag är seriös.

Frisyrrekord

Det här slår rekordet av alla hemska frisyrer jag och tilde har haft under året.






värsta jag sett, och jag är seriös.

Frisyrrekord

Det här slår rekordet av alla hemska frisyrer jag och tilde har haft under året.






värsta jag sett, och jag är seriös.

Skulderblad ur led.

Nu sitter man här efter en lång och grinig skoldag. JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ SKOL-LIVET!!

Har brutet skulderblad också. Här är anledningen.



bussen guppa så jävla mycket så nu är skulderbladet ur led. skoj.

jag hade lust att gå fram till busschaufförer och säga med bestämda ord: vad äre för jävla fel på den här jävla bussjäveln din jävla idiotjävel!!? (Bra ordförråd har jag och tilde redan konstaterat att man har hahahaha jävla in my <3) töntigt.

Värsta jag vart med om!



Så kan det gå när man är uppe till kl 7 med tilde och sjunger singstar! hahahahaha!

cous helg!

Sov hos tildecous från fredag-lördag ! Fast sov var väl att ta i , vi somnade kl 7. hahahahah. var uppe galna hela natten. Hennes familj har varit i idre hela veckan så vi var alltså hemma själva, så vi spelasde hlg musik och sjöng singstar hela natten! ÖVERKUL.


här kommer tilde åkandes påväg till affärn för att handla allt vi skulle ha inför kvällen.
gick som vanligt utför med köpandet eftersom vi själva fick välja. ahhahaha.


coolboy


det värsta är att vi stannar upp och tar kort, och båda skrattar ihjäl sig och tycker det är jättekul. hahahah.


hahah leker alltid.


värsta synen nånsin möts man av när man vaknar i underslafen.


äta råa champinjoner = ofräscht resultat


går utför och köper daimtårta. tofflorna äre värsta både du och jag sett.




Akrobaten på g !

tjiiiiiiililililili.

sitter här och är livrädd. är ensam hemma , men riktigt ensam är jag då inte... AKROBATEN ÄR HÄR!!

sitter i datastolen helt stilla och kollar ner i mobilen. Hör att det låter någonstans. sen kollan man upp. Då öppnas den låsta stora garderoben innifrån! "Nej nu äre över, så äre bara. bajj sweden och alla mina älskade vänner men nu kommer akrobaten och jag ser dagsljus för sista gången" tänkte jag.
Visst jag har vart med om spökerier här hemma i den här över 100 år gamla villan men det ska ju alltid behöva gå till överdrift här i världen. Fyfan va rädd man kan vara.
Jag tänkte gå in i garderoben för att checka att det inte var nån där, men sen kom jag på att jag själv alltid blir så irri när nån på film gör så så därför undvek jag det och så ringde jag lazim istället. Han ska komma snart, så det lugna mig lite.. Men om akrobaten vill ha bråk, då ska han få det också. Kom an bara säger jag då. (och snälla gör det helst när lazim har kommit).







är inte det här de läskigaste ni sett? själv har man skrämt upp sig ännu mer nu, kommer på sig själv sitta och kolla på saw klipp på tuben. nej nu stänger jag av datan. NU ÄRE BRA!!

OCH TILDE RING MIG SÅ FORT DU LÄSER DET HÄR!! rädd. ahahahaha. tkr de är kul själv.

NEJ !!!!! galen.

Här är jag just nu i min nya t-shirt (nöjd) , låtsas va glad och ha kul på bilderna, men nej.




fyfan hur man kan se ut. hahahah. men kl är ju faktiskt halv 11 snart på kvällen.
de är nu alla tänker OCH??!!! töntigt. men då tänker jag , stick från min blogg då! gud ingen har sagt nåt. galen. ahahhaha.
tkr som alltid att de är kul själv.

Farsan !

Är nyss hemkommen från bio sallongen, då jag och mamma kollade på den bästa filmen jag sett i hela mitt liv, FARSAN. hahahahahaha EXAKT min humor. jag och mamma skratta ihjäl oss. Fick lov att hålla för mun på na i vissa sener då skrattet gick upp i en höjning. hahahah. SJUKT kul hade vi iallafall. mysigt att gö nå med mamma, för de va längesen . :) <3

Vi stress shoppa på kupolen också innan, där jag fick invisterat : överbra puder , ett par översnygga jeans (BEHÖVDES) , en t-shirt och en dagcreme för min torra hud. överövernöjd jag. mamma var så snäll så hon betalade allt. taaack! :) nu känns det väldigt bra alltså.

Men jag råder och ber er, TA ER I KRAGEN OCH GÅ OCH KOLLA PÅ FARSAN, FÖR JAG HAR ALDRIG VART MED OM ROLIGARE I HELA MITT LIV!!



måste ba få in, fyfan vilken ful bild på farsan där alltså. hahahaha.

Fjortis

Tjenis penis.

Nu sitter man här och har just lyssnat på tildes och hennes polers fjortis låt. chocktillstånd förfan. bästa texten jag vart med om. hahahaha, så när vi ändå är inne på fjortistemat (tror att alla bloggar är det ahhaha tkr de är kul själv) så måste jag bara säga en sak:



SURE BACON MED EXTRA MYCKET FETT , SURE BROCCOLI MED EXTRA MYCKET KALORIER !!!!!!!!!!

mm, det är nya "fjortisspråket" , så ni vet. Är inte det de töntigaste ni hört i hela ert liv??!! de äre för mig iallafall. De satt nå småfjortisar längs bak i bussen (oooh, coolingar) och va så SJUK jävla coola.

En tjej ba: Ååh, assoo han ba kom och prata med mig tiiep as länge, aa och jag ba heeeeyyyy , och typ kasta mig om honom. hhihihihihihihi
och en annan tjej ba: Amen sure bacon med extra mycket fett. 
en tjej ba: ja , ånej där är han!!! kolla hihihihi ånej tänk om han ska åka med bussen, nej jag får panik, jag gömmer mig i jackan snart!! 
en annan tjej ba: amen sure broccoli med extra kalorier att han ska . 

hahahahahahaha. aa ni hör ju själva.  

hahahahahha

ahahahhaahhaahahah skrattar ihjäl mig. helst på slutet. hahahahahaha!! EXAKT MIN HUMOR. och tildes.


Tisdags morgon

hali halå.

här sitter man med dreads och försöker göra nåt åt den hemska mannen man möts av i spegeln. men de tycks inte funka.
Härligt väder har vi fått idag också! (bryr mig inte hahah, är inte såndär natur människa, kollade ju inte en enda gång på os, töntigt) Men äntligen är os över, fyfan så härligt. orkar inte lyssna på med skidtöntar som ska berätta hur "fantastiskt underbart" det var när sverige vann brons så de t.o.m började gråta!!!! herregud väx upp förfan tänker jag då. gud grinig. hahahaha går till överdrift.

Vad har dan att erbjuda idag då? jo det är väl det jag sitter här för att jag tänker att det visar väl sig. men nej. man lä röra på påkarna. drygt. Ska nog träffa lazim om en stund, ska bara fixa mig lite (mycket) först. Sen tror jag det är sång ikväll, är inte helt hundra men jag tror det. töntigt med hundra, hahahaha tkr de är kul. tilde med. dum.

har ingen mer skrivkänsla nu, ( kramp i fingrarna).

men jag måste skynda mig nu känner jag, för snart får man väl ett samtal om att man ska vara på stan om 5 min!! grinigt.

bajj ...s

RSS 2.0