p&l <3

efter en UNDERBAR dag med världens bästa pojkvän, så drar jag ner till peace and love med tilde nu!
hare! skriver mer senareeeeeeeeeee.


fyfan va livet leker just nu alltså, helt jäfla sickelilick.


tjenis

hejsan.

nu sitter jag här redo för att gå ut och möta upp min älskling som kommer med bussen. fiffan va varmt de är idag, helt underbart!
min mobil är sönder igen!! fyyyyfan jag måste få en ny nu, eftersom de är 5 gången dern går sönder. jävla sony. töntigt. och min gamla som jag har nu är också helt störd på riktigt, så jag är väl med andra ord lite osocial på telen eftersom att nummer är borta o.s.v .

nu kommer han, byeeeeeeeeeeeeeeee så länge





min käre härliga cous är hemma igen, back on track!!! tacccccckkkkkkkkkk o lov!
därför lägger jag ut den här bilden som en heder till vår kusinskap. hahahaha fyfan vilken hemsk bild. men de är så vi göre. töntigt.

hahahahaha. dum.




fyfan va kul jag och sofie har åt dom här videorna just nu, helt sjukt! hhahahahaahha.
kolla på den om resturangen flera gånger om, för då hittar man mer och mer roliga saker. dumma. jaha dom fpår skylla sig själva att dom ens lägger ut de på tuben.

bajsing

Hejsan.

fyfan va svettig man kan vara. har flängt hela dagen med jänny. övermysigt och trevligt vare! vi luncha på kupolen och sen va vi hemma hos mig och gjorde typ ingenting men de jag iaf hade kul hela tiden!
nu sitter jag här bara, vill ut och gå, men ingen verkar kunna hänka och ensam lockar mig inte just nu. igår blev jag stucken av en geting också eller bränd av en humla. men jag säger att jag blev stucken av en geting för de är enklast. OCH FYFAN VA ONT DE GJORDE!! och ilsk va han då. helt jävla galen. jag sprang och han sprang efter, jag skrek och han surra och fyfan vilket jävla liv de va. sluta med att han stack mig på armen. fyfan den jäveln ska få. tar i.

nej nu ske jag gö nå, de är ju faktiskt sommarlov och underbart väder!

OCH TILDE NU ÄRE DU SOM KOMMER HEM, HÖRU DE DIN JÄVEL! de va skitlänge sen vi träffades och jag mår inte bra utan dig här, du måste komma nu. de här går inte längre, de gör bara inte de.
hon är iu stockholm och jobbar på skärgårn under midsommar helgen. men imån kommer ho tror jag de va sagt iaf, grinigt.

nej nu så, bajjen!


Turkiet 2010! <3

Hej mina vänner, nu änterligen kommer bilderna från turkiet!


här väntar vi på tåget till arlanda.

uppspelta och förväntansfulla haha

går som vanligt överstyr

lyckliga haha

äkta turister!

fick lov att vänta så jiiievla länge på flyget så man vart alldeles såsig va

sen så va man påväg du

leker på stranden

tsunami 2

efter en utekväll i turkland

aldrig sett nå värre styltor till ben

leker dom också haha

ho tar sig en vinare ho

fyfan va svettiga man kan va , men de va faktiskt 30 grader på natten. rädd.

åker buss som går hur fort som helst, flyger ur an förfan eftersom att dörrarna va öppna å.

tog sig en san fransisco haha

tog sig nån drink sådär

måste alltid leka

fyfan livrädda, för vi förberede oss för den värsta turen i vårt liv va

helt skakiga efter, hahaha. panik. vi skriker att man vill dö därute, okej jag gjorde det.

hela gänget <3

son och mor . "hej det är line, evas mamma"


galen hahaha

Midsummer

tjililililili

nu håller vi på att stressgrejar allting inför midsommarfirandet som blir senare på dan. fyfan är redan svettig. älskling kommer snart också, så då skulle man väl helst vilja va klar med allt och va fixad, men nej jag kommer ju flänga runt med damsugarn i högsta hugg och morgonrock och min lockiga dileva morgonfrisyr jag när han kommer innanför dörrn. men visst de blir skoj de. rädd.

lä fortsätta nu, hörans senare.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! töntigt.





lini här

Hejsan på dejsan.

jag har fått tillbaka min mobil nu ifrån lagningen, och det känns jävligt bra. ännu bättre äre ju att jag får en ny mobil om den går sönder igen, för de här va tredje gången den är inne på lagning och den här mobilen sger getstake.

Iallafall så ligger jag i min sköna utbäddade bäddsoffa i mitt härliga tv-rum. gör mig redo för att dra gång ännu en filmkväll. jag lever på mina filmer just nu när allting är som det är.

Idag har jag tagit det lungt bara som alltid, sen mot kvälla så åkte jag hem till amanda och vi hade kul som vanligt. köpte glass som har blivit vår lilla tradition som vi måste göra varje gång haha.

Imån äre midsommarafton, och jag är uppspelt för lazim kommer hit och firar den med moi! :D:D<3<3 lyckligggg. ja kan man få vara de en gång i livet eller.

nej nu ske jag hämta nåt att äta till filmen, få se vilken som blli lyckligt utlottad idag ;)

pusss hörans senare.

om ni undrar varför de aldrig kommer upp bilder på nåt så äre för att min mobil har vart trasig, och nu när dden inte är de längre så har duktigaline tappat bort sladden till datan. kuk. skoj. helt fantastiskt.

Peace and love nästa vecka, fyyyyyfan va underbart!

Balen

Här kommer lite bilder från balen eftersom att tildes fotograf hade tagit lite kort på mig också som jag fick idag! fyfan vilken snäll människa man har å göra med!






fyfan va hemsk jag såg ut på varenda kort, dom här två va väl dom "minst hemska", då kan ni ju bara tänka er hur dom andra ser ut HAHAH. aja de får räcka. bara ego bilder, men de är ju min blogg så va mer kan jag göra liksom? grinig.

myyysigt

Tjenare!

Klockan är 5 över 8 och 10 över går min buss så de är lite brådis! Hörs senare!

För nu drar jag till falun till min älskling! ♥



yoggi + movie time

Hejsan svejsan på dejsan.

är precis hemkommen från amanda! tackar för sällskapet. finns en snäll själ här i världen som bryr sig om mig iaf. sårad.
men jag har väl haft skittråkigt hela dagen eller hur eftersom jag är beroende av att göra saker hela tiden annars blir jag deprimerad på en gång. jag har bara sovit på olika ställen (köksbordet, köksstolarna, soffan,sängen och golvet) för att fördriva tiden. och så har jag då ätit av allt och alla. fyfan att man ens får i sig allt de där. haha. de har varit: macka,nektariner,banan,pastagrejs,rabarber kräm, glassar,chips,läsk,mjölk och små yogurtar som jag har blivit beroende av på nåt konstigt sätt. DOM SMAKAR JU RÖV FÖRFAN!

nu ske jag kika klart på paranormal activity som ären läskigaste film jag sett på länge. och jag är ensam, skoj. men jag är en hårding så de ska nog gå finfint de ;). nej.


Skojsig dag framför mig!

Här ligger jag och hare bra! vaknade nyss och ligger fortfarande i sängen. fast med datan i knät nu. Ske äta upp min yogurt och kolla på film! myyyyysigt kan man tro/tycka, men nej jag har ont i halsen och har skittråkigt här borta.

Lazim jobbar idag som vanligt så jag kan inte träffa honom, skoj. tilde bor svinlångt bort så hon kan man inte flänga till på sparkcykeln direkt och sen är sofie kvar i turkiet så henne blire inge av. amina har nog inte tid att träffa mig idag för hon jobbar nog. jaja men gud va skoj. Nu tror ni att jag inte har fler vänner än dom, men det har jag men nu skrev jag vad jag har lust med just nu och som inte går eller hur.




töntigt hahaha



Mitt hjärta <3

Att träffa Lazim igen vare bästa jag vart med om. helt sjukt underbar är du älskling och jag vill bara vara med dig hela tiden varje dag. jag kan inte leva utan dig så äre bara<3

9 månader idag med världens bästa pojke.

JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT  ♥

line♥lazim föralltid



Härligt Härligt!

Nu åker jag iväg och träffar Tilde! Vi ska kolla på när Elvira (min kusin och tildes lillasyster alltså) spelar handbolls match som är 10 minuter. kortaste jag hört hahah. sen ska vi köpa glass! bestämmer jag. dum. Sen ikväll blire att träffa älskling, pussshej.


Wejki wejki!

Uppe med tuppen!

Fyfan att man sitter uppe klockan 8 och kollar på filminspelningen av Revy resan gör man bara inte, va äre för dag ens? Lördag va? fyfan vilken tråkig människa som sitter uppe ensam den här tiden. Inte för att dom andra sjusovarna sover i det här huset heller, pappa är ute och målar och mamma sitter vid datan. hahaha men vi är uppe i tid iaf, och då blir dagen längre! nej, joo. rädd så jag måste förklarar haha.

Jaha och va har en dag i Sverige att erbjuda då? är ju liksom van med att man sätter på sig bikini och smörjer in sig med solkräm, tar på sig en strandklänning bara och sen går ner till frukostbuffén och äter övergoda pannkakor och personalen är skittrevlig. Sen springer jag och sofie upp på VÅRT hotell rum, (nöjd) och hämtar grejerna och sen går vi nån meter sen är man på stranden vid havet. Hämtar madrass av gubben som är skitgrinig mot alla men inte mot oss, bästa vänner vi tre. hahaha. kör give me five och vattenkrig haha. fast vi våga inte kasta vatten tillbaka på han för tänk om hans ilska kom fram igen, jo jag hällde en hel hink med vatten över huvudet på han ändå. nejdå, jo. nej men de hade vart typiskt mig va ska jag göra. går alltid för långt.
Sen blev vi homies med allt och alla och badade och solade hela dagarna! fyfan va underbart. Sen åt man lunch vid havet, övergott såklart. Vid en halv 5 så vare dags att kila upp på hotellrummet och duscha och sen fixa sig inför kvällen. Då vi först gick ner på väldens roligaste middag kl 7, fyfan va kul det var att äta middag där. helt suuukt. (det ska stå suukt och inte sjuukt om ni undrar hoho). Sen efter middagen vare dags att gå ut på galej. Vi shoppade i Side city och Bazar och grejer, och så gick jag och sofie på nån bar nån kväll också. Det är livet de!

Men de är faktiskt sommarlov här också, så jag ska försöka ha så kul som möjligt här nu. SNART FÅR JAG TRÄFFA LAZIM <3 nervös hhaha , nejdå. jo-o men kan jag få vara de eller. ingen har sagt nåt.

see ya! nu ska jag och mamma sola på balkongen så vi känner oss som hemma.


Home again!

Tjenis allas penis!

Nu är jag hemma igen från turkiet.. fyfan va sorgligt det känns alltså. vi hade det så sjukt underbart där, det var en sisådär 40-50 grader varmt och all inclusive och sen sjukt trevliga människor! Så kommer man hem till den här skiten, jaja men visst. 8 grader varmt (kallt) och aptråkigt.

Men jag ska få träffa MIN ÄLSKLING imån!! lazim lazim lazim lazim <3<3<3<3<3<3 har saknat dig så sjukt mycket.

och tilde sen får vi inte glömma, att vi inte har ens pratat på en vecka går jag inte med på. HAHAHA. fyfan vilken hemsk cousvecka. men nu är vi back on track, klarar mig inte utan tilde alltså.

och sen måste jag träffa amina snart också, har saknat min stora syster som alltid gör allt för mig<3
och så har jag saknat min kära far<3 okej jag har saknat många men en vecka gick så jävla fort alltså.


Nej klockan är så jiiievla mkt och jag har flygit och grejat hela dagen så nu äre väl dags att försöka sova. fast först ska jag ringa min bebis<3

GODNATT FOLKS! line is on the line againnnnnn



bilder kommer senare ;)

Hejsvejs

NU ÅKER VI , HEJDÅ!

ses om en vecka alla <3 



Hejdå!

Imån när jag vaknar i min torftiga säng så är dagen inne, det är dags att fara till .. TURKIET!




fyfan va sjukt att vi är där imån, hahahaha. sick. Ses om en vecka folks!



lazim, jag kommer sakna dig så sjukt mycket. fast det bara är en vecka, det spelar fan ingen roll. det är själva grejen att säga hejdå till dig och vara i två helt olika länder. men jag kommer tillbaka till dig, och då är allt bättre än nånsin och vi firar 9 månader. så puss på dig älskling, jag kommer tänka på dig varje sekund.
jag saknar dig redan mitt hjärta ♥
du är allt för mig
och jag älskar dig mest av allt det vetu ♥

BALEN!

Kl 9 satt jag bänkad hos frisören för att fixa balfrisyr. Satt där i 2,5 timme och blev hyffsat nöjd faktiskt. Jag greja till det mer när jag kom hem ellerhur. Sen åkte jag hem och blev sminkad av amina min kära syrra som äger på att sminka ska jag säga er! Tack för sminkningen! <3 sen krångla min klänning så vi fick lov att åka ner till alexandras brud och bal en halvtimme innan avfärd. Överhemskt hahah. panik. och så vare en 30 pers på gårn som tog kort och greja. (överdriver med 30) Här kommer den överstressiga dagen i bilder:


tilde och petter, mina kära kusiner


fyfan vilket hamsterleende


överrädda hahahah







de får räcka, kommer mer bilder senare när fotografen skickat dom ;)


bajjjj nu ske man till stan och sen fíka med mormor!


Balen! <3

Hejhej allesammans!
Jag är på underbart humör just nu, fyfan va lycklig man kan vara.

Är precis hemkommen från BALEN! åh fyfan vilken stressig dag det har vart, men det blev en väldigt lyckad kväll. Det var faktiskt Överkul!! hahaahaha fyfan va kul de va att få vara uppklädd och lite extra fin sådär. Och skitmycket folk som tog kort på oss, bilder kommer upp så fort som möjligt, jaa när alla skickar bilderna som sagt!

ÖVERMYSIG KVÄLL IALLAFALL, en dag att minnas<3

Och imån äre skolavslutning, hihihihihahaha!! galet skratt kommer nu: HAHAHAHAHHA!!!! fyfan va lycklig man kan vara! Tänk att de är skolavslutning,asså skolavslutning! helt jävla sick. men int klagar jag int, för de ska bli så jävla skönt och härligt och allt!! sen blire att vara med lazim hela dagen och kvällen/natten :) partaja loss riktigt ska vi då!

Nej nu ske man väl sitta upp och sova så frissan håller i sig tills imån, natti folks!

Movietime!

Här sitter jag och laddar hem filmen vid namn FARSAN. fyfan vilken härlig film det är, så sjukt rolig! jag är helt uppspelt nu ahahha, förväntansfull! längtar tills den ska ha laddats klart. vill ahhaha. ska äta lite jordgubbar och ha en mysig stund.



fyfan vilka hemska utseenden man har och göra med.


blixtis

BLIXTRAR OCH DUNDER, MAGISKA UNDER!

FYFAN vilket väder det har vart idag, vilka humörsvägningar gud måste ha. frugan hade säkert lagat fel slags sylta idag eller nåt. grinig.
Sofie sov iallafall hos mig igår så var uppe typ hela natten och sov typ hela dan sen. najjssss töntigt. men de va överkul eller hur.
Konserten gick faktiskt förvånat bra, och de va väl lite småtrevligt sådär.

Jag klarar inte av att de är sista dagen i skolan imån! JIHUUUUUU JIHUUUU JIHUUU.
vi ska bara städa ur skåpen och lyssna på folket som ska va med i klackens song contest haha! sen ska jag vara med min älskling som jag saknar sååå mkt. och sen blire att spela in ännu en skiva! gud vilket späckat schema man lever.



fyfan tänk om de vore vinter nu, åååååååh vilken mardröm de hade vart. men nejnej, utan nu äre sommarlov om 3 fucking dar! JIIIIIIIIIIIIIIHUUUU


SÅRAD.

Jag ligger här i min säng och tänker. Och jag är ett sårat barnbarn. tiderna då jag och farmie åt pannkakor tillsammans, tiderna då jag sjöng för henne i bilen, då vi skrattade ihop, bara hon och jag. dem tiderna är över.. jag är som sagt ett sårat barn barn och jag känner mig bortglömd. för en viss tilde äter vofflor med farmie varje dag nu. jag lär väl gå vidare ned mitt liv då.




som ni kanske förstod så överdrev jag, jag är inte sårad. jo. nej. MEN JO


On the line

Jag kan säga som så att jag suger på att uppdatera denna blogg. men jag har faktiskt haft fullt upp såhär i avslutningstider! HALLELUJAAAH. tack, tack för det , tack så mycket.


I torsdags så åkte jag hem till amina och gjorde slingor i mitt hår och testa lite olika balsminkningar eftersom hon ska sminka mig :) blir bra de där ska du se, fast nervig inför balen är man då. Sen åkte jag till tilde som var på coz med sin skola, för dem hade avslutningsfest. så jag var med där jag! haha furt. Sen sov hon hos mig för vi skulle till falun på fredagen.
Så igår (fredag) var vi alltså på faukalaset, och jag hade då skitkul iallafall haha. Vi träffa lite olika folk och så var jag med min lazim såklart också! underbart <3

NU är jag precis hemkommen från hudkällan, där jag fick mina vita ben vaxade. och fyfan va ont de gjorde! Trodde jag skulle avliva där på bänken. Men nu är man clean och fin. sofie va så snäll så ho följde med mig dit, så nu är vi hemma hos henne och färgar håret på na.

OCH IKVÄLL ÄRE KONSERT OCH JAG SKA SJUNGA EN LÅT SJÄLV! fyfan va nervös man kan vara. måste öva mer nu.
Skriver mer ikväll om hur de gick och så.

Bajjj! önska mig lycka till.

School again!

Schooltime !


RSS 2.0