japp japp

MIN FREDAG :

Var med lina efter skolan, herregud underbart härligt! Fick prata ut om allt och så . Vill ni se lite bilder så gå in på linas blogg som heter linakarlstens.blogg.se (gör lite reklam nu här jag haha) Den bloggen är skitbra sådeså !
älskar dig lina !

MIN LÖRDAG :

Jadu , först vaxade jag benen! På hudkällan i forum. Och OMG va ont det gjorde , trodde jag skulle bryta ihop, skitnära att jag sprang gråtande därifrån haha nerra men det gjorde jävligt ont iallafall men jag klarade det och nu har jag rätt snygga ben, rent hårmässigt iallafall! Nu behövs bara "lite" färg utan på det också, men det blire i turkland om cirka 3 dagar hahahahahahhaha okej
Sen köpte jag en morsdag blomma till mamma och skrev ett kort om att hon är världens bästa mamma och är bäst och allt , DET ÄR SANT ! <3
Sen var jag med lina och frida :D Jättelängesen jag var med båda mina bästisar samtidigt! HELT SJUKT KUL vi har! Längtar tills sommaren så vi alla ska ha så sjukt jävla kul! <3 älskar er !
Sen på kvällen blev det grillkväll med HELA familjen, alltså mamma , pappa , jag , amina och mormor. Inte ofta vi träffas allihoåpa, underbart tyckte jag det var.

MIN SÖNDAG:

Ja jag sitter här inne , fast det är underbart soligt väder ute jag ska snart ut och sola faktiskt. Men först ska jag ta ner alla kläder som ska tvättas till turkiet. Sen blire att äta frukost och ringa tilde och sen ta på bikini och gå ut och sola! Gud va skönt det ska bli :)


Jag får faktsikt sommarlov om 3 dagar! Jag är lycklig!

Turkiet om 3 dagar , kan inte fatta ! sjuuuukt härligt och kuuuul :D

Men jag kommer sakna alla , mina kompisar och de av min familj som är kvar. Jag älskar er men vi träffas igen efetr en vecka ! <3


pusssssssssssssssssssss




line .




Föresten här är några bilder på vårt hotell som vi ska bo på i Side i turkiet .




Här kommer vi sitta och äta, och se ut i poolen där andra badar, hur coolt är inte det? va va va haha











Japp japp , turkiet ! häääärligt


hejdå bloggen


:)

Riktigt härlig dag idag alltså ! Började tjugo över tio , hade två lektioner och slutade tjugo över ett !
Sen tog jag sällskap med jänni och frida hem på varsin cykel, trevligt var det ! :D Sen när jag kom hem ringde jag lina och vi snackade i typ över en timme haha och sen cyklade jag ner till henne och myste resten av dagen ! UNDEBART att träffas igen guuuuud ! <3

Nu sitter jag här och lyssnar på härlig musik och letar runt efter olika mobiler, för när jag kom hem sa pappa att jag skulle få en ny mobil istället för en mp3 eller Ipod ! :D:D:D:D helt sjuuuuukt
Imorgon ska jag vaxa benen också , hahaha fyfan jag kommer dö ! Men sen kommer jag vara fin och len som en barnrumpa! Det ni !
 
Har även försökt få tag på Tilde hela kvällen, för att gratta lukas och hon skulle ju berätta om sin dag men nu fick jag inte höra det för det är inte en j'vel som svarar varken på mobil eller hemtelefon fast jag har ringt typ skit många ggr ! Jag har faktiskt ringt så tro nu inte att jag glömde av eller sket i det tilde !

Åker om 5 dagar föresten...turkey nästa !


.

Jag kommer sakna er lina och frida när jag åker ! (ögonen fylls) jag vill vara med er som det var förrut, känner mig tom och ensam . <3 hela gänget är snart igång igen . jävla narkos







jag älskar er .

nu jävlar

Hej hallå !

Vet ni en sak, jag får sommarlov om en vecka ! Fatta en vecka hahahahahahah (överlycklig)
Jag åker nämligen till Turkey om en vecka imån om nån skulle ha missat det ! Kuuuuuul längtar!

Jag mådde väldigt dåligt i skolan idag, huvudvärk , skittrött och ont i halsen.. INTE BRA ! Men nu äre bättre och jag har tränat step intervall med mamma :D det var skönt !


Har inget mer att skriva inom detta område så jag avrundar här hehe tråkigt inlägg !

Men i sommar då smäller det du !











Bästaste Lina var i skolan idag ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! <3 

snart snart snart

Hej allesammans .

Nu är jag hemma igen ! Kristi är över..
Jag har värsta sommarfeelingen , fick det när vi var i idre. UNDERBART !
Jag åker till turkiet om ungefär en vecka , eller ah nio dagar ! Helt sjuuuuukt .

Just nu sitter jag i morgonrock och en turban på huvudet . Måste väl göra mig i ordning snart, men ooooorkar inte med skolan ! Lina är inte där, jag kan inte matteprovet och jag har inga kläder att ha på mig idag!

Jag vill ha sommarlov nu nu nu , fast jag får det om en vecka men ändå! :D
Då vill jag att allt ska bli som vanligt , med lina och frida. Att vi ska ha sjukt kul som vi brukar , eller hur ?

aja nu börjar det bli bråttom , pössss hej !


guuuuuuuuuuud

Idag åker jag till idre ! Det ska bli så sjukt kul och skönt dessutom att bara få vila ut riktigt . Det var längesen !
Jag åker ganska snart t.o.m ! Men ändå så sitter jag som vanligt i laban nattlinne och turban på huvudet med en tandborste i munnen , ute i sista sekund med andra ord .

Nu har inte jag fått träffa Lina på skitllänge, att jag klarar mig! Saknar henne så sjukt mycket och jag vill träffas nu nu nu!!

Ni får mer än gärna smsa en massa nu när jag åker bort !   


fan nu h'nde det n[t med tangentbordet s[ det g[r inte att skriva [[[[[[]]]]]]]] va fan  vet n[n hur man g;r ___!!! men guuuuuuud

.

nu ska jag bli den glada , snälla och roliga line igen .
jag ska hitta tillbaka till mig själv igen faktiskt . 

jag lovar .



förlåt för att jag är som jag är mamma .

Kläder kläder kläder !

NU NÄR SOMMAREN SNART ÄR HÄR , ÄR DET DAGS FÖR SOMMARKLÄDER ! <3 :D



Väldigt fin klänning från HM , den skulle jag gärna vilja ha :) 




En ännu finare klänning från HM, den vill jag verkligen ha ! Funderar på att köpa den :) kanske ;)


De här shortsen har jag redan köpt ! Jättesköna fast inte de snyggaste på men de duger typ till stranden i Turkiet haha! Men jag älskar den rosa färgen :)




Linnet på bilden har jag också köpt, lite småfint sådär och väldigt skönt ! :)



Jag orkar inte leta på allt jag har sett som är fint och allt jag har köpt men jag har köpt ganska mycket faktiskt ! :D
Men det är bara bikini som saknas och det ska jag och mamma fixa på måndag ! Kulkulkul .

Det är bara 18 dagar kvar tills vi åker ! :D:D:D:D <3
Längtar snart ihjäl mig .


Kristi om 4 dagar ! :D:D


Halö !

Idag fick jag tillbaka mitt engelska prov, trodde jag skulle få IG för hon sa innan att ingen fick MVG, att 4 st fick VG och att de flesta fick G och några IG ! Men sen vände jag på mitt prov och såg att ett stort VG stod skrivet med en stark blå färg! YIPPI ! Jag satt och log ett sånt där skitfurt nöjdt leende efter att ha fått en chock som bevarade i ungefär 5 min, det var ett ansikte med en stor dubbelhaka som stirrade rakt ut i tomma intet. Jag har lyckats inom engelskan , bättre än jag trodde iallafall ! :D överväldigad .
Imån har jag so redovisning ajaj och svenska prov ojoj ! Men det ska nog gå bra , har pluggat ganska mycket nu så hehe jag klarar det nog ! eller ?!

Jag var barnvakt idag åt maddicken och ludde ! Kulkul vare och man tjänade 50 spänn påre ! Halelujah !  Det kändes som lättförtjänta pengäää .
Jag fick även ett väldigt coolt och speciellt linne av mamma för att jag är så duktig i skolan tycker hon. Mohahahahahahaha jag gick runt i det hemma skitlänge och lite smånöjd sådär. SMÅNÖJD hm.....

Jag hade inget att skriva så det vart bara lite babbel . hasdjhudyfsfnmdnsmdgloduifg nu ska jag ut och motionera .
pösssss !



20 jävla dagar kvar - hejdå sweden hej turkey  

mycket jag behöver .

Jag har nyss fått en underbar massage ! UNDERBART !

Min jag behöver lista:

  • En ny mobil .
  • Två bikiniöverdelar .
  • lina .
  • kristi .
  • en bärbar data .
  • en klippning .
  • en dusch .
  • mer sommarkläder .
  • kunskap i min hjärna till proven på fredag .
  • ha roligt .
  • ett rejält träningpass .
  • en till massage .
  • brun kropp just nu bländas man .
  • fler gladiatorsandaler.
  • umgås med mina vänner .
  • hitta på nåt med hela familjen .
  • städa mitt rum .
  • sjunga ut . 
  • ett bättre självförtroende .
  • skratta .
  • gå på toa .
  • en parfym .
  • en adidaströja .

Matprotest !

Nu ska jag ha en matprotest !! Jag ska gå till skolverket och klaga på den förbaskat äckliga skolmaten! Med arga kliv ska jag stega fram, rycka upp dörren och säga : Man kan tro att ni serverar nåt hunden har spytt upp !? Och sen klagar ni på att vi inte fixar proven och sånt men hur fan ska vi kunna klara vår framtid utan riktigt näringsrik skolmat ? De tänker med allt annat utom hjärnan.
Okej jag skulle gjort allt det där om jag hade några fler med mig bakom, nåt trupp liknande eller så men det har jag inte just nu, inte än iallafall så en protest här på bloggen får duga så länge.

Idag var det den värsta maten någonsin !
FLÄSKKORV/KÖTTKORV MED ROTMOS !! tycker man inte om det kunde man ta VANLIGT MOS OCH FALAFELL !!

om man inte tycker om något då? Vafan gör man då?

Fläsk/köttkorven var grå med svarta prickar och låg i grått slemigt spad. Jag vågade inte smaka den. Rotmoset var också pulvermos som vanligt, skitäckligt ! Falafelln såg okej ut, men låt dig inte luras av ögat! Det smakade som torkad skit eller nåt liknande iallafall. Usch usch usch. Det är nåt fel seriöst!
Jag fick lov att äta en matlåda när jag kom hem från skolan, jag hängde på cykeln hem med ingen ryggrad och trampade i motvinden med de ytterst små krafter jag hade kvar från frukosten.
Sen sov jag i flera timmar ! Jag var helt borta och helt slut !

SKOLTRÖTTTTTTTTT ! Turkiet nästa tack ! (eller först kristi tack sen turkey ! ) 

lina <3

Nu är lina i Lund på ett sjukhushotell !! För hon ska operera sig imorgon!! :(:( Saknar henne sjukt mycket! usch trökiiiiiiiiiiigt !
Men allt kommer gå bra bara hon inte slår i nånting efter operationen då kan hon få en blödning eller sitter still för länge då kan hon få en blodpropp ! Aja det ska gå bra, <3.

Jag älskar och saknar dig Lina !

<33


Kristi !

Lääängtar sååå mycket till kristi! (vår fulasteförkortning av kristihimmelsfärd) Jag var skitglad över det ända tills igår... (didididi diiiii dididi diiiiii, skräckfilmsmusik) då jag fick veta att en unge ska följa med trots allt ! vem är den skyldige ... jo Lucas !
Jag har försökt ringa tilde hela dagen efter skolan idag men det är nån jävel som har suttit och snackat i telefon där hemma ute på landet , att elen ens räcker ända dit. Jag blev mer och mer irriterad.. efter första upptagettonen i telefonen var det okej. Andra var lite irriterande. Tredje visste jag snart att jag skulle tappa tålamodet. Fjärde slängde jag på luren. Femte skrek jag VAFAN och sen skrev jag ett sms till Tildus... som löd : Vad äre för jävel som sitter och pratar i telefon hemma hos dig nu när jag vill snacka med dig cous !?

Jaapp, så nu väntar jag på att hon ska ringa mig ! :) Det är så sjukt kul att prata med henne i telefon, ni skulle bara veta!



Det vackaste jag vet <3

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover. Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid. Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas. Att älskas utav dig är det vackraste för mig.
Så sagolikt det är att se morgon dimman lätta. När mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr. En kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet. Jag kryper tätt intill lyckligt för att du finns till.
Stunder av stillhet. Ett ögonblick av ro ibland. Stunder av lycka att bara ha varann. Det är en rikedom att få älska och att älskas. Vår kärlek varsamhet. Är det vackraste jag vet.
Det vackraste som finns, är att vara någon nära. När månen lyser klar över skog och mark så underbar. Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas, att älskas utan dig är det vackraste för mig.
Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland. Stunder av lycka, att bara ha varann. Det är en rikedom att få älska och att älskas. Vår kärlek varsamhet. Är det vackraste jag vet.
 
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas. Att älskas utav dig...
Är det vackraste för mig .

.

Fyfan va furt, jag förstår mig inte på folk asså.


Fredagar är bara bäst! Jag, lina och frida höll på att skratta ihjäl oss hela dagen. Vid maten vare så sjukt kul och sen på svenskan. OMG ! (töntigt hahaha ) Sen var jag med lina ! :D <3

I torsdags kväll cyklade jag ENSAM ner till skolan för att alla var tvingade dit för att gå på "Alla yrkens kväll" . Fyfan va trökigt det var. Lina kunde inte komma för hon var på dansgenrep inför helgen och Frida var sjuk. :( 
Jag umgicks med alla jag kände om de var där jag var. Jag gick och lyssnade på Polis och Brandman, polis lät intressant faktiskt. Jag valde också media som var journalist och fotograf. Journalist lät mest kul plus att fotografen kom aldrig, han fick "förhinder" hatar det ordet. Sen lyssnade jag på inredning och mäklare. Inget av det tack ! 


Idag blir det att vara med Sofie ! Och ikväll ska hon och hennes mamma komma hem till oss och äta mat och planera Turkiet! Fyfan va kul! Vi åker om 25 dagar! hahahahaha kan inte fatta det. Och brun ska jag bli också!
Jag har köpt ganska mycket kläder, men imån ska jag och mamma iväg och handla mer. Bikini är mest nödvändigt!

Sommmar längtar jag efter så jävla mycket!







Att jag ens orkar hålla på.

går i mors spår

Visste ni att jag har lika lockigt hår som min egen moder ?
Det visste jag.

Så nu måste jag utnyttja det lite, fast det ser ut som ett skatbo eller nåt liknande på huvudet. Men att platta håret varje dag funkar inte, det blir slitet och slutar med att frisören måste klippa bort så mycket av det slitna håret att jag sen sitter här och skriver i parsh eller pottfrilla. (finaste stavningen på parsh? ) Ni fattar vad jag menar, stavning har aldrig vart min grej.

Idag ska vi till Haga på gymnasiebesök. Ska bli ganska kul faktiskt, ögongodis får man iallafall. (snodde linas ord)

NU måste jag platta ner mitt lockiga hår, ser verkligen förjävligt ut idag.
Bloggar ikväll .

pöööööösssss !


Föresten jag var ute och joggade ensam igår , gick ganska bra faktiskt tills jag kom hem och senare på kvällen kände att jag har skitont i knät. Så nu kommer det en haltande sak till skolan idag. Jag som skulle jogga med Sofie ikväll också. Blir nog av ändå, hoppas jag för fettet ska helst bort så mycket som möjligt innan TURKEY om 3-4 veckor! Längtar snart ihjäl mig ! ojojoj nu ser jag att klockan rinner iväg, ska möta frida snart och här sitter jag i laban nattlinne .

haj !


Modeshow !

Igår lördag !

Var med sofie hela dagen , vi joggade en sväng i värmen ! Höll seriöst på att dö men vi klarade det och fick ett träningspass som jag troligen ska få idag också :)
Sen cyklade vi iväg och köpte en varsin solero glass . BERRY BERRY ! smaskens . (världens fulaste ord)

Sen åkte vi hem till mig och jag gjorde mig i ordning , duschade och hade mig. Vi fixade mig och jag tog på mig mina nya gladiatorsandaler !! :D Och en ett svart linne och en hög svart röd rosa kjol som är lite puffig hehe ;) hann inte ta kort.

Sen trampade jag och mamma iväg till hennes kompis Ulla som också skulle med på modeshowen! Vi var hos henne en stund och åt ost och kex och jordnötter och jag sörpla i mig en cola !
Sen bar det iväg till modeshowen som började kl 9. Man fick ett varsit glas med skumpa och fick äta massa som alla speciellt mamma kallade det tusen ggr ... SNACKS !

Modeshowen ägde ! Det var hur kul som helst ! Jag var helt inne i den , satt med öppen drägglande mun..fick typ rabies när killarna gick med bar överkropp och magrutorna var stora som tegelstenar!
Kläderna var jättesnygga och jag fick massa insperation. Kvällen var riktigt riktigt riktigt lyckad!


valborg !

Valborg ! Sista april ! Sista gråa dagen! Dagen som du kanske minns som ett rent helvete då du som liten fick en smällare i ögat!

Min valborg tillbringades med den sjukt bästa lina ! Kunde inte blivit en bättre dag / natt !


Vi var hos henne hela dagen ute i solskenet, sen packade vi hennes grejs och sen bajkade vi hem till mig med stora sportbagen bak på linas obalanserade cykel hehehe . gick bättre än förväntat faktiskt.
Dagen blev bara bättte , vi åt grillat och sen bar det iväg till linas syrra sofies kompis familj där även linas kära moder också var . Vi blev dit tvingade på en 3 kamp som faktiskt vart rätt så lyckad ! trots att jag var sämst ! ( jag stod och la till irriterande kommentarer i ett hörn och låtsades ta tävlingen som bara en rolig grej som alla andra gjorde, egentligen var jag grinig och för tävlingsinriktad nerra )
Vi fick glass som pris ! För pappan i den familjen hade fått ett så kallat "glass ryck" när glassbilen hade vart där dagen innan så han hade typ köpt upp hela glassbilen. Mina och Linas ögon tindrade som små barns (och våra) gör på julaftonsmorgon !
Sen trampade jag och lina vidare till statoil och köpte mera glass haha nämnligen Ben and jerrys ! (stavning)
Vi åkte hem till mig och åt glass, chips, ostkrokar , godis och drack cola och loka !

Vi la oss halv fem och sov till kvart över tolv , gick inte längre hehe .

Var med henne hela nästa dag också , fast då var vi hemma hos henne och sola i BH ! ojojoj nerra . ´Vi var rädda att hennes grannar som är i vår ålder (killar) skulle komma hahaha  vi ville nerra .

Aja underbara dagar med dig lina ! <3
älskar diiig .

Kommer kanske bilder senare ;)


RSS 2.0