Irri !

JAG GÖR INGENTING, TJINGELING !


Fan va irri man ska behöva bli varje dag!

Kommer in på min användare blogg.se och ska skriva ett inlägg. Nää trontu de har gjort om på sidan! Gud va grinigt det ska vara jämt och ständigt. Var inte de bra onödigt? Jo det kan man tycka, men visst allt ska ändras och inget får vara traditionellt. Jättebra.

Har vart irri hela fucking dagen. Satt i datasalen och fick världens värdelösaste data jävel. Men självklart hade jag förväntat mig nåt annat, nej. jo. nej. Klassen fick höra sånt som "DET HÄR MÅSTE VARA SEGASTE DATAN I DATORERNAS LIVSHISTORIA" och "VAD ÄRE FÖR FUCKING FEL!!!!" Grinig jag.

Så nu sitter man här och har det skojjigt. Slutar inann 11 på fredagar. Ett plus i kanten iallafall. Så snart ska lina komma hit, tack och lov! Men senare bire coz för henne, inte jag. Utan jag ska till kupolen med sofie, mamma och sofies mamma och boka resa till TURKIEEEEET HIHIHIHIHIIH. :)
Sen ikväll bire väl en sugig datakväll om ingen jävel räddar mig. (som vi alla vet inte kommer hända) så det blir en hemma kväll, fan va skojjjjj jag ska ha. Kiiiiol .

Nej nu ska jag försöka komma ur rollen "soffpotatis" och göra nåt med mitt liv. nej . Jo. nej. hahaha.

Bajjj, skriver mer ssenare! <3

Hej svejs alla som troligen har det roligare och bättre än jag



SLITEN!!

Halöööööö där! (pigg efter en långdusch)

Jahaa, så vad har den här dagen erbjudit då? Jo jag skulle vilja göra en sammanfattning av dagen och här kommer den..DET GAMLA VANLIGA!

Morgonen började ju bra, jätteskoj morgon. Börjar med att man bara har kunnat sovit i 4 timmar i natt så man är lite halv sliten. Sen går det bara utför. Tro att man har all tid i världen, men nej. Springer runt som en galning medan man har två katter springandes runt benen på en. (aminas medan hon är i thai)Fan 10 minuter innan bussen går nej då har man öppnar man ögonlocken, då har man tydligen tuppat av en stund i allt springandes, övertrött med andra ord. Knappt nå smink på sig och slänger upp håret i nåt som borde kallas knut. Sen så händer det värsta av allt, jo mobilen ligger i sängen och laddas. Vad hänger? Jo den ramlar helt plötsligt ner på golvet, och nää trontu laddaren går sönder, går itu i 3 delar. Kiol (kul med skånskt uttal) säger jag då. Fuck!! Jaha så vad gör man nu då?? Nej låter mobilen dö kanske? Tänker ni nu bara för att det är min det gäller och ni har en hel laddare. (dum jag, ingen har sagt nåt. jo, nej.) Nä du den gubben gick inte, jag kirrar biffen genom att ladda från datan. Fyfan att allt alltid ska hända mig!

Här kommer några bilder så ni får se vad som väntar er om ni ska skaffa katt (...jävlar, överdum):




Drygve.


åh nyfiken, gulligt kanske ni tänker. (lägg av att vara så jävla nyfiken! säger jag då, dum)


gud dom tar sig in i skåpen, så man måste ha gummisnoddar och stol för.


irri jag,


börjar gå utför, (gick utför för längesen)


det här äre värsta jag sett.


gud så ska man ta kort på matskålarna, nej då ska moses huvud vara med på kort.


avslutar med en bild på en sliten line. (nej på en sliten Lars-Erik! Grinig jag) hahaha.
Tycker det är kul själv hahahahhaahahabhhahahaha



Nej nu får man griniga blickar och gella skrik efter sig om att "Nu ska du också gå och lägg dig! klockan är halv 12" Mamma hon är halv 11. Jaja, gå och lägg dig!


Såå, GODNATTTT ALLA SWEEDS!

line<3lazim

Har varit med min älskling typ varje dag den här veckan, så nu när jag inte har träffat honom idag så känns det sjukt ensamt och jag blir ledsen. FÖR JAG SAKNAR HONOM HELAAAAAA TIDEN!!!


vi firar 4 månader nu också. <33 öööööverbra! grattttis till osssss säger jag bara :)))))

jag älskar dig mest lazim. ♥


Sånglektion!

Nu drar sånglektionerna igång snart igen, har saknat det! Ska bli kul att kunna utvecklas ännu mer och få sjunga mycket och lära sig mer igen. :) Läääängtar hahaha . lyckaaa.
Ska gå båda kurserna. överdriver hahah :)
Så därför lägger jag ut det jag spelade in på skivan som ett avslut på förra kursen.



unbreak my heart



torn

Skoj tilde , skoj !

happ då sitter man här ännu en fredag och är irri.

Planerna inför kvällen = cero . (noll på spanska för er okunniga, dum)

Och det som gör saken lite bättre är att klappträt (tilde med andra ord, irri jag) har glömt sin telelur hemma så henne är det omöjligt att få tag på. skojjjigt!! Nej.
Få se om hon är lika smilad på läpparna när hon kommer innanför dörrn hemma och ser att hon har en 10 nya sms i inkorgen. Griniga sms kan jag ju bara meddela. töntig jag .
Vi som skulle vara med varann ikväll och göra nåt skoj (dum) men nänä visst då vet man vart man står. (gud vi har inte bestämt nåt ens utan jag bestämmer själv nu hahahah dum, hon kanske inte ens kan idag hahahah då äre över)

Aja idag var jag med lazze iaf, öööööööövermysig dag! <3
var hemma från skolan p.g.a mensproblemas, härligt , trevligt, jätttttebra .. nää du.

Nej nu får hon ta och svaraaaaa, den sega jäveln. Börjar få nackspärr av att sitta här och uggla.


skriver mer sen. var längesen jag skrev nu så nu äre andra bullar som gäller.
har inget att skriva för jag är irri och frustrerad över hur hemskt den här kvällen kan enda. (sluta)



bajjjjjjen folks ! <3





SKOJIG LÖRDAGSKVÄLL !!

FYYYYYYYYYYYFAN VILKEN SKOJJJJIG LÖRDAGSKVÄÄÄÄLLLL  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





.

some days I feel broke inside
but I won't admit
sometimes I just wanna hide
cause it's you I miss
and it's so hard to say goodbye
when it comes to this

I dont know if you know, but i'm hurt .



Cous!

Jag sov hos tilde i lördags , och utan problemas! stolt och ingen trodde att jag skulle klara det. Men nu bevisa jag att jag klarar allt! nej haha. alla vet hur det egentligen ligger till, jag med haha.

Det var iallafall ööööööverkul! Skratta på mig (furt) hela tiden åt allt, vi har så sjukt fula liv. allt är så furt hela hela tiden.

Jag och tilde bestämde träff (töntigt) på stan 5 minuter innan man fick lov att slänga i "lite" grejer i en väska och sen springa iväg till bussen. Vi skulle träna på atlantum medan hennes familj roa sig på metropol (grinig). Men nej vad händer? jo vi kommer hasandes med våra fula svintunga väskor. Nej då ståre nån jävel som tror att hon är nåt (hon är nåt) och säger nej vi stänger nu! Nuu?? undrar vi då. Ja vi stänger kl 2 på lördagar.
Det är den värsta tid jag hört, kl 2 på en lördag. det är ju då alla vill träna från gårdagens galej och kvällens ätande. Men nej nej, nu har dom helt plötsligt ändrat, jag har då iallafall tränat där efter kl 2 på lördagar förrut, jag åkte fan kl 3 hemifrån då. men nej nu äre nya tider. (dom har alltid stängt så och jag har aldrig tränat på lördagar förrut hahaha) . grinig.
Så då satt vi i en korridor typ i nån timme, sen småsprang vi till willys och försökte vara nyttiga genom att köpa frukt till kvällen,. nöjd haha. Det fick jag släpa på i min väska så jag fick nackspärr, sluta med att jag hasade väskan längs golvet sen genom affären. fuuurt säger jag bara.

Sen åt vi hemma hos henne och gick över till hennes morfar medan han var iväg på nå dansgolv och skaka rumpa. Där dansa vi och höll på som vanligt, öööverkul och furt.

Vi låg och pratade i nån timme sen när vi kom hem till tilde igen, somnade sent, översent haha vänder på dygnet och vi fick lov att gå upp en 10 tin igen för att hon skulle på träning, drygve.

Idag har jag vart med lazze hela dan, öövermysigt som vanligt. räknar ner till 4 månader nu. <3 lycklig.

IMÅN BÖRJAR SKOLAN, SKOJ!! (skoj här på bloggen betyder att det inte är kul egentligen furt) JAG MÅR PISS ÖVER DET. FYYYFAN VA HEMSKT DET KOMMER BLI!! JAG GRUVAR MIG OCH ÄR DEPPIG!! MEN MEN KOMMER NÄRMARE SOMMARLOVET IALLAFALL, GÅR INTE ATT TÄNKA SÅ . UUUSCH VA DÅLIGT MAN MÅR ÖVER MORGONDAGEN.


fulaste bild jag sett, kaninfötter och överlitet huvud. huvudet hör ihop med
pål plutts kropp typ , gud va töntigt hahahah.


furt hhaha, leker med tuggumi. har ett helt tuggummi paket i munnen.


överfurt, går alltid utför.

fulast nånsin, alltid nån som gör illa sig. jag skulle glida på tildes morfars
hala golv när vi dansade. jaa , ti hur de slutade.
furt.


nej, nu lä man börja tänka på refrengen. Good night sweden! (töööntigt)

överjobbbbbbigt !

Fyyfan vilken plåga man ska behöva utsättas för hela fucking tiden.
det som är jobbigt just nu är inte bara en sak utan:

  • har ont i tänderna, har inte borstat dom!
  • MÅSTE verkligen ta en långdusch!
  • behöver en helrakning !
  • känner att träna är ett måste
  • är övertrött och sliten eftersom jag "SOV" hos tilde igår. (överkul och furt som alltid)
  • skulle kanske kanske behöva plugga
  • ont i huvudet
  • är överofräsch
  • saknar lazim
  • skolan börjar snart !! hemskttttttttttttttttttttttttttttttt
  • sex and the city serien har jag snart sett klart på
  • har en hel tung väska att packa ur
  • mååååste noppa ögonbrynen

dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg dag säger jag baraa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ändå ligger jag här bara, orkar inte göra nåt åt skiten heller utan jag ligger här och väntar på att nån ska göra allt åt mig .


hejjjj skriver senareeeee .


Gud vilken jobbig morgon !!

fyfan börjar man en fredags morgon såhär när man är ledig? svar nej.
Börjar med att jag inte kan sova inatt , sen när man väl somnar in och vill sova till en 2 tin. Nää då har man somnat med hörlurarna i till mobilen. Så jag vaknar av att det ringer mig i öronen skithögt och jag stryps av sladdarna till hörlurarna. fyyyfan kl va 11 bara!! inte bra start kan jag ju säga. hahah furt.

Så nu ska jag väl hasa på min nå kläder, sen kommer amanda lind hit :) så det blir trevligt !

Igår va jag med lazze , lika härligt som vanligt att vara med honom . <3 men lina var även med lite i bilden, såklart! :D





tror att jag är nåt på bilden hahaha F U R T !

Cous halv 1 !

Gud furt klockan är halv 1 på natten och jag och tilde har webb camarna på ahahhaha leker och gör fula miner. tööntiga hahaha inget liv. men det är kul det med. skrattar ihjäl mig. hahahhaha.
båda är övertrötta och skrattar åt allt och inget, furt.







aaa ni ser själva, det börjar gå utför hahhhaa.

GODNATT folket, jag och cous blir nog uppe ett tag till.

Mina händer!

Föresten ville bara få in att mina händer är så jävla torra så jag blöder och är helt uttorkad. Svider så innihelvete och öveeeeer drygt bara för att den här jävla kylan skulle komma!!

här han ni en paintad bild av mig där jag showar er hur mina händer ser ut.

(va irriterad när jag rita så därför blev den överdriven och ser ut som den gör hahah, inte mina händer på bild, men det syns hahah, gud som att ni skulle tro att det var mina händer haha)


fuuuuuurt!!!

(oj, hur fan fick jag till så här stora feta bokstäver????) jag ärå jag å.

Furt


Vilken dag!

pheew vilken dag! (töntigt)

oj vilken dag, var uppe i ottan förfan.

Har inte sovit ETT SKIT inatt, och varför? finns det ingen förklaring till. Jag somnade iallafall vid ja en efter 4 nångång och sen var klockan ställd på halv 9. fyfan då var man inte pigg och allert inte..

sen en 5 min efter jag hasat upp ögonlocket, kommer lina hem till mig . då klockan var circus 9. Då sminka jag mig på 2 sek sen sprang vi till bussen. Jag följde med lina för hon skulle till kupolen och fixa nå skit, men fanns det hon skulle ha? nej. så resan var onödig och vi skyndade oss hem igen.
Vi stod och förfrös tårna utanför samma gamla vanliga tobaksaffär (där jag skällde ut glasskillen). Jag håller på att få sköldskador så jag springer in i affären och värmer mig. Då sitter det en gubbe där inne på en rulator och äter godis. Hinner inte mer än in förrän man hör nån hes röst (han är med fet stil) :
- hej du! fining !
- hej (lite halvt skrajsen)
fining ! (ler)
- hehe
- jaha, så du ska också in här.
-
mmh.
- kallt ute va?!
- jaa verkligen
- fryser du?
- jaa (jag stampar för att värma fötterna)
- jag skulle ha värmt dig jag?
- hehe (ställer mig i andra sidan affären , rädd hahah)
han ler mot mig med sin tandlösa rabies käft. (dum jag hahaha)(stort furt födelsemärke hade han i ansiktet oxå, han läser säkert det här nu bara därför haha rädd, fast så rik är han nog inte så han har råd med en data, gud överdum hahah)
- jag ska gå nu (sen springer jag till bussen, furt)

aa sen åkte vi buss hem, för sen vid en 20 i 1 kom lena och hämtade mig för jag skulle iväg och sjunga för lite folk. Kul äre ju alltid att sjunga, men det hade sina nergångar idag hehehe , men så äre ibland. orkar inte dra hela den historien.

Imån ska jag träffa lazim, längtaaaaaaar . <3 :)

nej nu ska jag smälta maten, sen ska jag dansa afro , duscha och troligen städa båda "mina" (önskedröm) rum. av rent tvång.

hejjjjjjj svejs . skriver nog mer senare :)

 / llline.




oooojjjj vilken gammal bild som dök upp nu då , aja bajjjjj ....S  ! (töntigt och omoget)
Men tilde kmr iallafall tycka det är kul för hon är ju i KISS OCH BAJS ÅLDERN!! överdum . jag är också det. haha. (för att hon inte ska bli sur,, haha nej för att det är sant)






bra dag! <3

Godkväll folket.

Idag var bästa dagen på länge, för idag fick jag träffa lazim.<3 Vi gick på bio och så , mycket mycket mycket mysigt vare. <3 :) 

jag och lina tog sällskap dit och hem. överkul hade vi. furt var allt också. skulle med kvart i 2 bussen från mig, blev kvart i 3. alltid i tid. not (töntig wannabe) haha.

känner att det var väldigt osammanhängande text idag jag fick ur mig (tönt=jag)så jag känner att jag får skriva mer imån.

har inget mer att säga, ska sjunga imån. får se om det går vägen (kommer gå åt jelvete hahaha rädd jag)

nej nu ska jag ringa lazze , bajjjjjj <3




älskar dig fulle <3
snygggingar efter ett pass på friskis (vilsna haha)

godnattttt !


Lördags kväll!

Sitter här och trökar framför datan, har gjort det i några timmar nu så det börjar bli över uttråkande haha.
Ser förjävlig ut gör jag också men varför ska man vara fixad om man ska vara själv framför en data skärm hela kvällen.

Jag har upptäckt att webben är väldigt bra , och självklart började jag dryga mig med den, det är det jag gör en lördags kväll. Hoppas ni har roligare än mig.


haha risbuske i håret, men varför orka platta?


hahahah fyfan.


okeej det räcker nu med bilder, de här var hemska nog. kommer ångra mig imån hahaha,.
är över över tröttt så GODNATT FOLKET !

Cuppen !



Det här måste vara den fulaste filmen nånsin, hahahah så sjukt bra!
Här är ett litet klipp !
Rekomenderar den verkligen haha.

tröööök dag.

Inatt sov jag hos lina, överkul som vanligt! Längesen vi träffades så det var väldigt härligt att träffas igen. <3 :)
Vi pratade mest och dansade och sjöng haha alltid lika töntiga. Men jag älskar att vara töntig haha.

Nu ligger jag i sängen i mitt tv-rum och är trött. Jag kan ju inte påstå att jag har kul eller så. Men jag kan ju inte förvänta mig att det ska vara kul att ligga här ensam , ha mens och mensvärk och titta på room raiders maraton (furt och töntigt, det värsta är att jag är helt inne i det och tycker det är bra haha) och sakna min älskling överöver mycket.
ska nog ut och gå eller nåt sen och sen blire bara att följa med pappa ut till sellnäs som gamla tider! furt.

fyfan va fan kan man hitta på en dag som denna? Lazim jobbar och lina är i falun och träffar sin boy.


Kan ju hoppas att pappa går med på att stanna i sellnäs ett tag så jag hinner vara med tilde så nåt kul händer idag!

Fyfan mitt liv känns verkligen sämst just nu, övertråkigt liv.
Blir irriterad för ingenting , datan krånglar och jag säger Men! hela tiden.

ajjaaaaaa sluta klaga och nu ska jag göra nåt åt det här.
En bra början= raggardusch? nej kommer ligga kvar här ända tills vi ska åka haha.


Nyååååår

2009 - 2010 
Nu är det nytt år och det här året ska bli det bästa nånsin!

nu sitter jag och skriver på min nya dator, NÖJD !

Så vad gjorde jag på Nyår? Jo tront ni jag och tilde hade liknande "utegångsförbud". HERREGUD vilket kaos de var!! Fyfan vilket liv det blev! Orkar inte dra hela historien men vi fick inte gå ut iallafall så det blev att ut och äta på coco thai och" sen hem på en gång annars skulle dom komma och hämta oss" och kolla på skräckfilm .
Det var definitivt fulaste dagen nånsin och konstigt nog roligaste nyårsaftonen nånsin.
Ni får se lite bilder istället:



furt , åker till dollar och shoppar loss inför kvällen.


jag blev irriterad och skällde ut en kille som jobbade i affären för att glassen
var gammal. Jag slängde dom framför ögonen på honom haha grinig.


coolinggggg. Det här var när vi var helt ofixade och griniga.
värsta jag sett hahaha.


cooolbooooooy. och irri


tilde värmer fötterna för hon höll på att förfrysa tårna.


överkalla tår.


gud , påväg till stan.


cooling på bussen. alla trodde att vi skulle på fest haha .


bild tagen av tilde parkinsson. (dum)


cous <3


F-U-R-T


värsta bilden nånsin men kolla på maten haha. töntigt


fyfan armbandet fastnar i håret och går sönder. furt


haha furt allt ska va. Där ser ni min nya dator också, nöjd haha.


ha det var det nyåret det. finns bara ett ord att säga F U R T !!


RSS 2.0